ja-kiko 01.02.09, 15:06 skorumpowanych esbeckich band! To konsekwentna propozycja PiS!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolor Re: Społeczeństwo obywatelskie jako przeciwieństw 01.02.09, 15:09 No to trzeba ta sbecka banda - obecnie PIS rozwiazac i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski szcze...żonego... 01.02.09, 15:09 cyt. za wodzem...kto to ten żony? Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Społeczeństwo obywatelskie jako przeciwieństw 01.02.09, 15:10 ja-kiko napisała: > skorumpowanych esbeckich band! To konsekwentna > propozycja PiS!!! Wolnosc jednostki w ramach panstwa . To normalne w demokracjach ale w demokracji a la PiS znaczy nie ramy dla wolnosci lecz # ramka , taka malutka . PiS-przemowienie to jakby z okresu juz nie Gierka , ale Gomolki . Odpowiedz Link Zgłoś
ja-kiko Re: Społeczeństwo obywatelskie jako przeciwieństw 01.02.09, 15:16 Kapitaliżm jak widzisz zdechł, nawet Obama cudów nie obiecuje Odpowiedz Link Zgłoś
8cat8.pl Re: Społeczeństwo obywatelskie jako przeciwieństw 01.02.09, 15:18 Kozie bobki... Co po rządzie Donalda Tuska zostanie, poza zgranym pijarem? Co po nich zostanie jak pryśnie fałszywy czar zauroczenia? Dróg w rekordowym tempie nie budują, miejsc pracy w rekordowym tempie nie tworzą, stocznie polskie zamykają, szpitale prywatyzują, boiska malują. Co to za liberałowie, co podatki podnoszą, a nie obniżają? Co po nich zostanie: łajno, popiół czy może diament..... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-kiko Re: Społeczeństwo obywatelskie jako przeciwieństw 01.02.09, 15:31 diament to raczej nieeee... Odpowiedz Link Zgłoś