karbat 03.02.09, 21:38 dzialania NBP - Skrzypka , na stabilnosc zlotego jest zaskakujaca . Czym sie kierowal Kaczynski i partia PIS oferujac mu to stanowisko . Zloty traci wobec rubla i wobec ukrainskiej hrywny . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.marle Re: NBP Skrzypka 03.02.09, 23:13 Była taka piosenka... zaraz, zaraz... jak to szło? Dopóki nam Ziemia kręci się Dopóki jest tak czy siak Panie - ofiaruj każdemu z nas Czego mu w życiu brak Mędrcowi darować głowę racz Głupkowi dać rozum chciej Sypnij grosza szczęściarza I mnie w opiece swej miej Dopóki Ziemia obraca się O, Panie - daj nam znak Władzy spragnionym uczyń By władza im poszła w smak Wolnych puść między żebraków Niech się poczują lżej Daj prezesowi wiedzę I mnie w opiece swej miej Ja wiem, że Ty wszystko możesz Wierzę w Twą moc i gest Jak wierzy prezes NBP Że ekonomistą jest Jak zmysł każdy chłonie z wiarą Twój ledwie słyszalny głos Jak wszyscy wierzymy w Ciebie Nie wiedząc co niesie los Panie zielonooki mój Boże jedyny spraw Dopóki nam Ziemia toczy się Zdumiona obrotem spraw Póki dolarów i rubli Wciąż jeszcze wystarcza jej Dajże nam wszystkim po euro I mnie w opiece swej miej Wymień złotówki na euro I mnie w opiece swej miej Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Jak nisko musi upaść złotówka 03.02.09, 23:24 By Skrzypek podał się do dymisji, a na prezesa NBP - pan Prezydent RP powołał E K O N O M I S T Ę ? Odpowiedz Link Zgłoś