dyngos Re: Partacz Tygodnia: Arkadiusz Mularczyk 03.08.09, 11:07 No zawsze jak spojrzę, to partaczem na tej stronie jest ktoś z PiS, choć PiS ma tylko z 1/4 miejsc w sejmie i statystycznie powinien byc co czwartym partaczem. Czemu partaczem nie jest Nitras? Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Czemu partaczem nie jest Nitras? 03.08.09, 11:23 Jest! Tylko PiS-dzielcom nigdy nie dorówna maestrią w ich pis_dzielstwie. Nikt im nie dorówna. Odpowiedz Link Zgłoś
k_1_0 [...] 03.08.09, 12:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
one2be Re: Partacz Tygodnia: Arkadiusz Mularczyk 03.08.09, 15:13 Musi jakoś przekonać sponsora, że nie jest homo. Tylko tak wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Re: Partacz Tygodnia: Arkadiusz Mularczyk 03.08.09, 15:41 Nie piszcie o Mularczyku.Jego zalatwia nie tylko wyrazny brak inteligencji popluczyny po Ziobrze.Na cale zycie zalatwia go noc w IPN<po ktorej zarzucil dwom sedziom wspolprace z szatanem.To tyle na temat.A w belkocie jest mistrzem.Dorownuje Gorskiemu. Co do litewskiej ustawy nie musze sie wypowiadac.Cala Europa uznala ja za homofobie w stylu kaczorow.Mnie pederasci nie przeszkadzaja.Wole pederaste niz ksiedza-pedofila,wole pojsc na piwo z kulturalnym homo-nie wiadomo,niz z panem Kurskim,ktory zmienil osiem partii,aby byc przy zlobie,albo z niewypalem Ziobro,nie mowiac o zalosnych,znienawidzonych przez Europe,kartoflach... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr228 Re: Partacz Tygodnia: Arkadiusz Mularczyk 04.08.09, 08:56 Mnie się akurat litewska ustawa podoba. Zakaz agitacji "spróbuj chłopcze z chłopcem" i pokazywania zdjęć całujących się chłopów (jak we wczorajszej GW) powinien być bezwzględny. Jak można bowiem propagować dewiacje? Kiedy zaczniecie pisać że schizofrenia jest fajna? Odpowiedz Link Zgłoś
beamas1053 Re: Partacz Tygodnia: Arkadiusz Mularczyk 04.08.09, 10:37 Ale ziobro przeciwko sobie występuje?! Straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
bigll21 Re: Partacz Tygodnia: Arkadiusz Mularczyk 04.08.09, 16:26 Zasanawiam się skąd nagle tak mocno zaczyna się promować wulgaryzmy jakie za sobą niosą olganizacie gieowskie najczęsciej ukrywących się pod przykrywką "zielonych" czy lewicowych organizacj Odpowiedz Link Zgłoś
jagrudz Re: Partacz Tygodnia: Arkadiusz Mularczyk 05.08.09, 00:40 Wizerunek polski nie musi się pogarszać on już sięga dna Odpowiedz Link Zgłoś
bikila.abebe Re: Partacz Tygodnia: Arkadiusz Mularczyk 05.08.09, 03:04 >Prawnik Mularczyk powinien wiedzieć, że będzie musiał trochę się namęczyć, by zapisy nie naruszały chronionych m.in. w samej Konstytucji wolności (np. wolności słowa). Życzymy powodzenia i liczymy na profesjonalizm...< Ja tez na to liczę; gdyby propagowanie idei faszystowskich nie było zakazane odrębną ustawą, to gazetka o takiej treści mogłaby spokojnie w Polsce wychodzić. W końcu jest konstytucyjna wolność słowa, czy jej nie ma? A ci ludzie, którzy pamietają czasy wojny lub mają odmienne zdanie mogliby sobie pokrzyczeć, ale i tak by nic nie wskórali. Ci od wolności słowa mają za sobą konstytucję. Więc może by tak przez analogię trochę ochronić młodzież do 18 roku życia przed deprawacją ze strony homoseksualistów? A po uzyskaniu pełnoletności młodzi mieliby konstytucyjne prawo sami się deprawować. Ponadto można by było poszerzyć prawo do samoobrony o prawo do czynnej i prawnej obrony rodziców przed deprawowaniem ze strony homoseksualistów. Proste i dość oczywiste. Geje chcą swoich praw, więc jeśli coś chcą uzyskać, to tylko wraz z prawem do samoobrony części społeczeństwa o odmiennej orientacji wraz z konstytucyjną barierą 18 lat. Ale taki horror pewnie sjuż się śni p. Biedroniowi ... Odpowiedz Link Zgłoś
patriota21wieku Re: Partacz Tygodnia: Arkadiusz Mularczyk 05.08.09, 20:12 bikila.abebe napisal: "Geje chcą swoich praw, więc jeśli coś chcą uzyskać, to tylko wraz z prawem do samoobrony części społeczeństwa o odmiennej orientacji wraz z konstytucyjną barierą 18 lat." Oni nie chca "swoich" praw tylko stosowania tych samych praw jakie maja heteroseksualisci w ich przypadku! Odpowiedz Link Zgłoś
bikila.abebe Re: Partacz Tygodnia: Arkadiusz Mularczyk 08.08.09, 22:37 patriota21wieku napisał: > bikila.abebe napisal: > > "Geje chcą swoich praw, więc jeśli coś chcą uzyskać, to tylko wraz z prawem do samoobrony części społeczeństwa o odmiennej orientacji wraz z konstytucyjną barierą 18 lat." > > Oni nie chca "swoich" praw tylko stosowania tych samych praw jakie maja heteroseksualisci w ich przypadku! Zaraz, zaraz! A gdzie heteroseksualiści mają zapisane prawo do zawierania związków między osobnikami tej samej płci? Coś się pomieszało ........ A jakich to praw obywatelskich są pozbawnieni Polacy mający skłonności homoseksualne? Wymień choćby jedno! Każdy Polak może założyć rodzinę, jeśli nawet jest homoseksualistą. Każdy Polak może mieć i wychowywać swoje dzieci, jeśli nawet jest homoseksualistą. Wyodrębnienie prawa dla jednej grupy społecznej jest nielogiczne i w konsekwencji prowadzi do chaosu. Homoseksualiści to przecież tylko jeden wybrany przykład podziału społecznego wg parametru "orientacja seksualna"; a gdzie pedofile, nekrofile, zoofile i inni? A takie przekroje społeczne, jak profesorowie uniwersytetów, inżynierowie, prawnicy, lekarze, wojskowi, policjanci, wietnamczycy, narkomani, alkoholicy, kierowcy, kobiety, mężczyźni, dzieci do lat 18-tu, kobiety o wzroście powyżej 185 cm, gruźlicy, politycy na emeryturze i tym podobne grupy zawodowe, społeczne, chorobowe, antropologiczne. Jeśli hipotetycznie powstanie jakieś odrębne prawo dla homoseksualnej grupy ludzi, to zoolofile , zgodnie z konstytucją, będą mogli zrobić to samo. Oczywiście wcześniej trzeba będzie zlikwidować organizacje zajmujące się ochroną zwierząt, ale to chyba jest do przejścia. Mam nadzieję, że aktywiści gejowscy poprą ich prawa do samostanowienia i nie będą nam wmawiać, że są od nich czymś lepszym. Odpowiedz Link Zgłoś
patriota21wieku Re: Partacz Tygodnia: Arkadiusz Mularczyk 05.08.09, 20:16 piotr228 napisal: "Mnie się akurat litewska ustawa podoba. Zakaz agitacji "spróbuj chłopcze z chłopcem" i pokazywania zdjęć całujących się chłopów (jak we wczorajszej GW) powinien być bezwzględny. Jak można bowiem propagować dewiacje? Kiedy zaczniecie pisać że schizofrenia jest fajna?" A ja w takim razie chce ustawy o zakazie agitacji katolickiej w Polsce! Propagowanie wiary w cos co nie istnieje w naturze jest dewiacja, bo prosze mi pokazac inny gatunek, poza homo sapiens, ktory wierzy w boga!!!! A jesli to nie istnieje w naturze to znaczy ze religia jest dewiacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bikila.abebe Re: Partacz Tygodnia: Arkadiusz Mularczyk 08.08.09, 22:42 patriota21wieku napisał: > piotr228 napisal: > > "Mnie się akurat litewska ustawa podoba. Zakaz agitacji "spróbuj chłopcze z chł > opcem" i pokazywania zdjęć całujących się chłopów (jak we wczorajszej GW) powin > ien być bezwzględny. Jak można bowiem propagować dewiacje? Kiedy zaczniecie pis > ać że schizofrenia jest fajna?" > > A ja w takim razie chce ustawy o zakazie agitacji katolickiej w Polsce! Propago > wanie wiary w cos co nie istnieje w naturze jest dewiacja, bo prosze mi pokazac > inny gatunek, poza homo sapiens, ktory wierzy w boga!!!! A jesli to nie istnie > je w naturze to znaczy ze religia jest dewiacja!!! Ciekawa teza, kiedyś trzeba będzie ją rozwinąć. Na razie spróbujmy zlikwidować zgodne z religią czyli niezgodne z naturą przykazanie nie zabijaj. A potem juz samo poleci Odpowiedz Link Zgłoś
bikila.abebe Re: Partacz Tygodnia: Arkadiusz Mularczyk 08.08.09, 22:49 i kolejny lapsus: chyba wszystko to, o czym jest ta dyskusja dotyczy homo sapiens. Chyba że patriota21 pisał o religii wśród zwierząt Odpowiedz Link Zgłoś
kin-iu Re: Partacz Tygodnia: Arkadiusz Mularczyk 07.08.09, 09:39 a ja jestem pewien że Mularczyk sam lubi dostać w kakaowe , drugiego w tym samym czasie w paszczękę , tak zwany sandwich he he Ziobro , Mularczyk , Kaczyński Jareczek , Olo Szczygło to taki ładny kwartecik i każdy z nich ma ten sam sekret Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Nawet ma spartaczony 07.08.09, 09:47 przedziałek. Na doo_pie chyba też, bo jak cuś mówi to nie wiadomo skąd głos mu się dobywa. Odpowiedz Link Zgłoś
human77 Re: Partacz Tygodnia: Arkadiusz Mularczyk 08.08.09, 08:02 medice curate ipsum :) chciałoby się rzec. znacie taki przedmiot - LUSTRO. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: ustawa litewska jest zła 09.08.09, 10:56 ...bo narusza wolność słowa. Ustawa zakazująca wuypowiedzi homofobicznych byłaby zła z tych samych powodów. Jedni mają prawo mówić, że homoseksualizm jest cool, inni mają prawo twierdzić coś wręcz przeciwnego a państwo powinno chronić jednych i drugich i się nie wtrącać. Odpowiedz Link Zgłoś