fasola25 18.03.05, 20:30 witam, jestem z Wrocławia, mam 31 lat oczekuję pierwszego dziecka termin mam na 3 lipca i podobno będzie to dziewczynka :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziaost Re: przedstawmy się 18.03.05, 22:58 WITAM:-) mam 34 lata oczekuję trzeciego dziecka (termin 23 lipca). oczy mi się kleją, więc wpadnę tu jutro. pozdrawiam. magda. Odpowiedz Link
asia06 Re: przedstawmy się 21.03.05, 11:20 Ja też jestem z Wrocławia. Też mam 31 lat. Też będę rodzić pierwszy raz. I też to ponoć będzie córcia. A termin mam na 29 czerwca wg OM, a na 2 lipca wg USG. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy Asia Odpowiedz Link
yo_witka Re: przedstawmy się 21.03.05, 13:39 Hej! Ja co prawda jestem z Trzebnicy, ale pozwole sobie dołączyć się do was jako "prawie" Wrocławianka. W tym roku skończę 25 lat, czekam na pierwszego dzidziusia, ma to być chłopczyk, termin według OM na 3 czerwca, wg. usg. 30 maja. Pozdrawiam Asia i Wojtuś(30tc.) Odpowiedz Link
madziaost Re: przedstawmy się 21.03.05, 15:38 witam:-) jak widać nie udało mi sie wpaść nazajutrz:-) dodam tylko, że też oczekuję dziewczynki. ciekawi mnie, w jakich szpitalach zamierzacie rodzić i dlaczego. ja ostatnio rodziłam na kamieńskiego, a teraz bardzo bym chciała w feminie w lubinie ( może coś wiecie o tej klinice?) tak dzis pięknie, że aż żyć się chce. pozdrawiam cieplutko. magda. Odpowiedz Link
fasola25 femina 22.03.05, 11:57 moja kolezanka rodzila w feminie byla baaaaardzo zadowolona Odpowiedz Link
xagatka Re: przedstawmy się 22.03.05, 14:57 Ja mam 27 lat termin na 27 lipca. Bede miala synka. Odpowiedz Link
cookee2 Re: przedstawmy się 22.03.05, 19:15 Witajcie! W prawdzie od kilku lat mieszkam w górach wcale nie oznacza że wrocławianką nie jestem! Mieszkałam na Nowym Dworze ,jestem tam bardzo często ,ale teraz już 8 miesiąc to szybko się nie pojawię .POzdrawiam moje kochane wrocławianeczki! Odpowiedz Link
giedr Re: przedstawmy się 22.03.05, 19:20 sorki... wyskoczyl nowy watek a mialo byc tutaj. Mam 25 lat, to mój 22 tydzień ciąży (termin na koniec lipca) ... i pierwsza ciąża. A mieszkam w okolicach centrum. Odpowiedz Link
anetta75 Re: przedstawmy się 23.03.05, 15:46 Witam, mam 30 lat i to moja 2 ciąża. Mieszkam na Złotnikach. to już 24 tydizeń. pozdrawiam. Odpowiedz Link
badarka Re: przedstawmy się 23.03.05, 16:56 Ja też z Wrocławia. Lat 30 i pół ;) choć to pół coraz bardziej naciągane. Termin na sierpień. Ponoć chłopak Odpowiedz Link
paula50 Re: przedstawmy się 31.03.05, 20:11 Cześć :-) też jestem z Wrocławia a raczej już na granicy Wrocławia. Mam 26 lat, jestem w 23tyg i termin mam na 29 lipca. Na 99,9% będzie Kubuś :-) Pozdrawiam Paulina Odpowiedz Link
fasola25 Re: przedstawmy się 31.03.05, 20:57 czesc :) u mnie tez na 99,9 % mial byc Kubus, ale lekarz twierdzi, ze dla dziewczynki sie to imie nie nadaje :) Odpowiedz Link
xagatka Re: przedstawmy się 02.04.05, 21:05 ja bede miala synka - Karolka! Ale najwazniejsze zeby byl zdrowy! Odpowiedz Link
paula50 Re: przedstawmy się 04.04.05, 13:54 A gdzie mieszkacie - w jakiej części Wrocławia? Odpowiedz Link
ola226 Re: ja mieszkam... 17.04.05, 17:46 Ja też jestem z wrocławia(Zalesie) Termin mam na 08.08 Odpowiedz Link
moblu Re: przedstawmy się 18.04.05, 22:48 Czesc brzuchatki :-) Ja tez jestem z Wroclawia. Mam 28 lat, to moja pierwsza ciaza - 28 tydzien (termin porodu 12-14 lipiec). Mieszkam blisko centrum - na Szczepinie, a rodzic planuje na Dyrekcyjnej. Pierwszy raz pisze na tym forum - a to dlatego, ze dopiero dzisiaj je odkrylam. Mam nadzieje, ze forum rozkreci sie ostro do czasu naszych porodow. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
anigar Re: przedstawmy się 13.06.05, 20:15 Pozdrawiam wszystkie Brzuchatki!!!;))) Mieszkam we Wrocławiu, konkretnie w jego poludniowej części, a jeszcze dokładniej: tuż przy Parku Poludniowym. Licze sobie 25 wiosenek, jestem w pierwszej ciąży. Moje maleństwo pojawi się 23 sierpnia. Najprawdopodobniej będzie córeczka, ale jak wiadomo dzieci lubią "zmienić" płeć tuż przed porodem. Pod koniec lipca idę na trójwymiarowe USG i tam powinno wyjść co bobas kryje miedzy nóżkami;)) Ania Odpowiedz Link
madziaost Re: przedstawmy się 15.06.05, 16:13 Witaj Aniu! Dobrze, że wpadł ktos z późniejszym terminem, bo cos tu sie cicho robi. Ja też się spodziewam córeczki, a termin mam na 30 lipca. Pozdrawiam. Magda. Odpowiedz Link
ciapek7 Re: przedstawmy się 08.07.05, 17:42 witajcie ! trafiłam tu do Was dzięki wklejce jednej z koleżanek i fajnie, patrząc po datach Wy jesteście w bardziej zaawansowanych ciążach, ja obecnie jestem w 22 tygodniu, mam 33 lata, to moje pierwsze dziecko, wystarane od lat. Jestem pacjentką dr Jarosza z Mediconceptu. Też myślę o szkole rodzenia , ale mam jeszcze czas.Lekarz powiedział, że na 300% będzie dziewczynka (Agnieszka) Pozdrawiam ! Odpowiedz Link
madziaost Re: przedstawmy się 08.07.05, 18:17 witaj ciapku:-) faktycznie, będziemy się juz powolutku sypac, ale na pewno przyjdą nowe brzuszki. ja też chodziłam w poprzedniej i obecnej ciąży do mediconceptu (dr Marta Górecka), ale rodzic będę w Lubinie (juz 19 lipca). wpadaj tu na pogaduszki, zawsze któraś odpowie/podpowie. pozdrawiam. magda. Odpowiedz Link
ciapek7 Re: przedstawmy się 09.07.05, 15:15 witaj madziu, bardzo dziękuję za ciepłe przyjęcie, to dzięki Tobie tu w ogóle trafiłam . Bardzo ciekawe kwestie poruszacie i co najfajniejsze, że wszystkie jesteśmy z wrocka, zawsze łatwiej podyskutować, doradzić na własnym gruncie. Wszystkiego dobrego ! Odpowiedz Link
fasola25 do ciapek7 09.07.05, 12:14 witaj!!! to fakt, przed Toba jeszcze polowa ciazy :) ale fajnie ze tu zagladasz tez chodze (a raczej chodzilam) do dr Jarosza i jestem b.zadowolona a jesli chodzi o szkole rodzenia to polecam ta z Mediconceptu - bylo super trzymam kciuki i zycze wszyskiego dobrego na druga połówke :) Odpowiedz Link
ciapek7 Re: do ciapek7 09.07.05, 15:12 cześć, śledząc Twoje wpisy, to jesteś tuż przed porodem...a przede mną jeszcze bardzo dużo ...Właśnie dzwoniłam dzisiaj do pani ze szkoły rodzenia i zapiszę się na semestr od końca sierpnia. Zyczę wszystkiego dobrego, dużo siły i oczywiście szczęśliwego rozwiązania !!!Jak już będziesz po i zdobędziesz siły , to napisz , jak było. Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link
aroska Re: przedstawmy się 19.08.05, 16:02 Hej Dziewczynki;))) Ja też jestem z Wrocławia (Leśnica), a nasza córeczka przyszła na świat punktualnie 11 lipca. Wy tu już też chyba większość po;))) Mam nadzieję, że powymieniamy się doświadczeniami. Pozdrawiam Odpowiedz Link
madziaost Re: przedstawmy się 19.08.05, 22:23 witaj na forum, mam nadzieje, ze porozmawiamy. moja corcia skonczyla dzis miesiac, a ja nie stawiam polskich liter, bo pisze jedna reka . na drugiej mam mala. pozdrawiam. magda. Odpowiedz Link
anutka Re: przedstawmy się 19.08.05, 23:34 Ja już ze dwa razy pisałam na tym forum, ale się nie przedstawiałam. jestem rodowitą Wrocławianką, mam 28 lat i dwa miesiące temu urodziłam córeczkę (w szpitalu w Trzebnicy. pozdrawiam wszystkie mamy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=27929300 Odpowiedz Link