on1970 27.06.05, 12:36 Jakiego wynalazku brakuje wam w zyciu ? Ja marze o wirtualnej kobiecie. Wciskam F7 i mam stripiz, wciskam F8 i mam sprzatanie, wciskam F9 i mam... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Wynalazki 27.06.05, 14:49 a potem szybko - delate- i pooooszla...spokoj co? ja marze o szybkich teleportacjach z miejsca w miejsce Odpowiedz Link
himera24 Re: Wynalazki 27.06.05, 23:50 tradycja1 napisała: > a potem szybko - delate- i pooooszla...spokoj co? > > > ja marze o szybkich teleportacjach z miejsca w miejsce ja akurat lubie przejazdzki, ale wtedy kiedy ktos inny jest kierowca tak wiec marzy mi sie samochod z automatycznym pilotem. widzialas I-Robot? tam byly samochody wyposarzone w automatycznych kierowcow. Odpowiedz Link
cuski Re: Wynalazki 28.06.05, 00:36 Ja tez lubie przejazdzki samochodowe, pod warunkiem, ze za kolkiem siedzi wyborowy kierowca. Himero, a pamietasz samochody przyszlosci z filmu "Demolition Man" ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Wynalazki 28.06.05, 01:11 Ja tez wole jak ktos prowadzi, sama moge jeszcze jezdzic ale z kims to wole byc pasazerem. Odpowiedz Link
on1970 Re: Wynalazki 28.06.05, 00:30 Wirtualna kobitke mozna zawsze wylaczyc, zrelaksowac sie na kanapie i lyknac zimnego browca ; ) Odpowiedz Link
cuski Re: Wynalazki 28.06.05, 00:33 Tradycjo, podobno Indianie potrafia szybko przemieszczac sie z miejsca na miejsce, dzieki tzw. kanalom czasowym. Kurcze, caly czas czekam na ciekawe informacje od pewnego goscia na ten temat. Jezeli cos dostane, to podziele sie nimi z Wami Pozdrawiam Odpowiedz Link
himera24 Re: Wynalazki 27.06.05, 23:41 on1970 napisał: > Jakiego wynalazku brakuje wam w zyciu ? > > Ja marze o wirtualnej kobiecie. Wciskam F7 i mam stripiz, wciskam F8 i mam > sprzatanie, wciskam F9 i mam... > no masz ty problem bo w realnym swiecie takiej durnej to ty nie znajdziesz. Odpowiedz Link
on1970 Re: Wynalazki 28.06.05, 00:38 Wiem, ze nie znajde, dlatego czekam na kobiece androidy ; ) Odpowiedz Link