cuski 18.04.06, 03:13 W tym roku wiecej Polakow rozliczylo sie z podatkow, he he he... Ciekawe dlaczego ??? )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol Nawet mi nie przypominajcie... 24.04.06, 19:08 Nawet mi nie przypominajcie,tak zdzieraja,ze hoho...siostra ma doplacic do interesu,ja naszczescie nie...ale to po co pracowac,skoro ciagle sie doplaca. Zdzierstwo i tyle..."panstwo koniokradow". PS.Przecie scigaja za nie rozliczenie sie,albo nie beda musieli doplacac,albo maja co odliczyc i korzysc z tego,pieron wie. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Podatki, podatki... 24.04.06, 23:41 ...rozmnozyli się podatkowo I co z tego, że są podpisane umowy międzypaństwowe o unikaniu podwójnego opodatkowania, jeśli braki przepisów wykonawczych powodują, że Urzędy Skarbowe zdzierają podatki z tych, którzy zarobili za granicą i tam zapłacili. Odpowiedz Link
cuski Podatki, podatki... 25.04.06, 03:36 To jest chore - placic dwa razy ten sam podatek. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Podatki, podatki... 25.04.06, 09:10 Ale ponoc,to za jakis czas ma zniknac...nie wiem czy to prawda,moze Ktos cos wie na ten temat??? Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Podatki, podatki... 25.04.06, 09:29 Zyta w TV obiecała, że te sprawy zostaną jak najszybcie uregulowane. Zyta, chociaż "liberałka", to dziewczyna z klasą! Inteligenta, kompetentna, stanowcza i nie oszołom trzymający się kurczowo jednej teorii ekonomicznej. Mam szacunek do takich ludzi, nawet jeśli nie podzielam poglądów w całości lub części. Ekonomia w skali makro (krajowej i również globalnej), to nie jest wyłącznie matematyka. Tutaj są rózne drogi prowadzące do tego samego celu. Ale trzeba te drogi znać i umieć zastosować w praktyce. A przede wszyskim musi być ten cel. Zdefiniowany i jasno określony. I w zależności od możliwości, sytuacji, preferowanego kierunku rozwoju, dobiera się drogę, czyli adoptuje konkretną teorię... kurcze, znowu... sorry Odpowiedz Link
korneliawojcik Re: Podatki, podatki... 21.05.24, 15:19 Ciekawe studia przypadków i praktyczne porady, które faktycznie działają. Sprawdź na biegly-skarbowy.pl/blog/. Odpowiedz Link