Dodaj do ulubionych

Podatki, podatki...

18.04.06, 03:13
W tym roku wiecej Polakow rozliczylo sie z podatkow, he he he...

Ciekawe dlaczego ??? smile))
Obserwuj wątek
    • zbuntowany8aniol Nawet mi nie przypominajcie... 24.04.06, 19:08
      Nawet mi nie przypominajcie,tak zdzieraja,ze hoho...siostra ma doplacic do
      interesu,ja naszczescie nie...ale to po co pracowac,skoro ciagle sie doplaca.
      Zdzierstwo i tyle..."panstwo koniokradow".

PS.Przecie scigaja za nie rozliczenie sie,albo nie beda musieli doplacac,albo
      maja co odliczyc i korzysc z tego,pieron wie.
    • tadeuszx Re: Podatki, podatki... 24.04.06, 23:41
      ...rozmnozyli się podatkowosad I co z tego, że są podpisane umowy międzypaństwowe
      o unikaniu podwójnego opodatkowania, jeśli braki przepisów wykonawczych
      powodują, że Urzędy Skarbowe zdzierają podatki z tych, którzy zarobili za
      granicą i tam zapłacili.
      • cuski Podatki, podatki... 25.04.06, 03:36
        To jest chore - placic dwa razy ten sam podatek.
        • zbuntowany8aniol Re: Podatki, podatki... 25.04.06, 09:10
          Ale ponoc,to za jakis czas ma zniknac...nie wiem czy to prawda,moze Ktos cos
          wie na ten temat???
          • tadeuszx Re: Podatki, podatki... 25.04.06, 09:29
            Zyta w TV obiecała, że te sprawy zostaną jak najszybcie uregulowane. Zyta,
            chociaż "liberałka", to dziewczyna z klasą!smile Inteligenta, kompetentna,
            stanowcza i nie oszołom trzymający się kurczowo jednej teorii ekonomicznej. Mam
            szacunek do takich ludzi, nawet jeśli nie podzielam poglądów w całości lub
            części. Ekonomia w skali makro (krajowej i również globalnej), to nie jest
            wyłącznie matematyka. Tutaj są rózne drogi prowadzące do tego samego celu. Ale
            trzeba te drogi znać i umieć zastosować w praktyce. A przede wszyskim musi być
            ten cel. Zdefiniowany i jasno określony. I w zależności od możliwości, sytuacji,
            preferowanego kierunku rozwoju, dobiera się drogę, czyli adoptuje konkretną
            teorię... kurcze, znowu... sorrywink
    • korneliawojcik Re: Podatki, podatki... 21.05.24, 15:19
      Ciekawe studia przypadków i praktyczne porady, które faktycznie działają. Sprawdź na biegly-skarbowy.pl/blog/.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka