darima_ka 11.01.12, 19:54 Mój protest został uwzględniony! Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataliaos Re: Dziękuje Cuski,że 11.01.12, 21:52 To nie robota Tomka. A Tadek jak się nie uspokoi to następnym razem będzie miał BANA na to Forum! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A Ty pierońska Aniołko, 11.01.12, 22:26 to Twoja robota! Znowu mnie prześladujesz? Czy tu nawet nie można pochwalić się własnym i nowoczesnym pulpitem?? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ahaaaaa, to ta Darima 11.01.12, 22:27 Jedna zawnioskowała a druga wysekowała. Baba z babą trzyma... Odpowiedz Link
cuski Re: Ahaaaaa, to ta Darima 13.01.12, 21:19 Nie wiem co jest grane, ale widze, ze mimo braku mojego logowania i tak ktos trzyma reke na pulsie Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Ahaaaaa, to ta Darima 16.01.12, 15:05 cuski napisał: > Nie wiem co jest grane, ale widze, ze mimo braku mojego logowania i tak ktos > trzyma reke na pulsie ---------------- Ja Ci powiem Tomek, to ta Aniołka! Trzyma twardą rękę nad mną, wiesz? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 ale mnie nie utrzyma... 16.01.12, 15:08 Wolny człowiek jestem... chociaż żonaty, ale to szczegół jest... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ahaaaaa, to ta Darima 16.01.12, 19:09 tadeusz_ski.51 napisał: > cuski napisał: > > Nie wiem co jest grane, ale widze, ze mimo braku mojego logowania i tak k > tos > > trzyma reke na pulsie > ---------------- > Ja Ci powiem Tomek, to ta Aniołka! Trzyma twardą rękę nad mną, wiesz? Ta ręka powinna być z mieczem Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Ahaaaaa, to ta Darima 16.01.12, 19:35 darima_ka napisała: > Ta ręka powinna być z mieczem ---------------- Już jedna taka z mieczem była i wiesz jak skończyła? Patrz! Kolce jej powyrastały, to straszne jest.... Odpowiedz Link