szop.pracz 13.05.05, 10:26 Dziś piątek trzynastego. Wszystkiego nalepszego w tym przechlapanym dniu! hihihi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcia59 Re: UWAGA!!!!!!!!!!! 13.05.05, 20:10 Jeżeli ma się pecha to jest on cały czas a nie tylko 13-tego w piatek.....!!!A co z czarnym kotem,rozstajnymi drogami i przechodzeniu pod słupem??Jak się to wszystko ma do siebie w dobie komputerów i telefonii komórkowej???? Odpowiedz Link Zgłoś
szop.pracz Re: UWAGA!!!!!!!!!!! 13.05.05, 20:16 Karolcia, może niedaleko ciebie mieszka jakaś szeptucha a i wielu powie, że im pomogła i jak nie wierzyć w przesądy? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia59 Re: UWAGA!!!!!!!!!!! 13.05.05, 21:15 szeptucha no nie wiem,ale czaraunicę to mam(w domu nawet) Odpowiedz Link Zgłoś
szop.pracz Re: UWAGA!!!!!!!!!!! 14.05.05, 09:49 Dziś 14, obeszło sie beż większych niespodzianek! Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia59 Re: UWAGA!!!!!!!!!!! 04.06.05, 09:59 Chcę ostrzec przed panię stomatolog Elą .Jesienią ubiegłego roku leczyła mi dwa zęby kanałowo ,oczywiście za moje pieniądze .No i się zaczeło.Finał jest nastepujący :zęby leczone po raz drugi ,zmarnowana kupa pieniędzy , a o czasie i stresie nie wspomnę . Potencjalni pacjenci omijajcie tą dentystkę szerokim kołem .Jeśli ktoś ma podobne doświadczenia , proszę o dopisy . Odpowiedz Link Zgłoś
vip17 Re: UWAGA!!!!!!!!!!! 04.06.05, 21:29 dokładnie miałem to samo robiłem kanaliki 6 miesiecy temu i teraz co znowu kaske trzeba wydac.mysle ze takich klientów pani stomatolog jest o wiele wiecej.ja i moja rodzina na pewno juz sie u tej pani nie pokażemy.pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
adriano3m Re: UWAGA!!!!!!!!!!! 05.06.05, 20:33 Mam propozycję, aby wysłać ją na praktykę do lecznicy p. W.Citki? Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia59 Re: UWAGA!!!!!!!!!!! 05.06.05, 23:36 Popieram . Ale jestem wredna ,normalnie mi ulżyło ,myślałam ,że to tylko mi chałę odwaliła ,a tu proszę nie tylko ,co za ulga . Odpowiedz Link Zgłoś
szop.pracz Re: UWAGA!!!!!!!!!!! 07.06.05, 21:01 Ja się u niej nie leczyłem i nie będę, zbyt wątła i te drżące rączki! Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia59 Re: UWAGA!!!!!!!!!!! 07.06.05, 21:05 Nie dość że drżące to jeszcze nie znające się na rzeczy.Może mężczyznom brak fachowości nagradza swoim strojem.Niestety dla mnie ważniejsze są moje zęby niż wygląd Pani Doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia59 Re: UWAGA!!!!!!!!!!! 13.06.05, 08:24 Jeśli poniedziałek to 13 , o to może być wyjątkowo przechlapany tydzień.Oczywiście nie życzę nikomu żle , ale uważajmy na siebie i innych .:) Odpowiedz Link Zgłoś
szop.pracz Re: UWAGA!!!!!!!!!!! 17.06.05, 21:37 Nie jestem przesądny, ale ostatnio miałem trudny okres! Odpowiedz Link Zgłoś