kenny37 16.05.05, 00:56 Zapraszamy na stronke zespołu Rima www.rima.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcia59 Re: RIMA 16.05.05, 14:53 Każdy kogo interesuje Rima zna już tę stronkę,ale większa ilość fanów i fanek zawsze mile widziana....co nie....??:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabelka.n Re: RIMA 16.05.05, 15:07 karolcia59 napisała: > Każdy kogo interesuje Rima zna już tę stronkę,ale większa ilość fanów i fanek > zawsze mile widziana....co nie....??:) Zgadzam się z tobą...I osobiście uważam że nasza gródecka Rima zgarnia coraz więcej fanów/ek(nie tylko z okolic ale i z całej Polski!) Odpowiedz Link Zgłoś
kenny37 Re: RIMA 17.05.05, 01:03 Koncert!!!!!!!!!!! Zagramy 21.05 (sobota) ok. godz. 22:00 w Beniaminowie (Forty) na Dniach Wydziałów Politechniki Warszawskiej. Bilety do nabycia w Samorządzie Studenckim. RIMA Odpowiedz Link Zgłoś
szop.pracz Re: RIMA 17.05.05, 14:19 A co to za zespół,jaką gra muzykę,ile kosztuje bilet na ten koncert,to może pójdę zobaczyć i posłuchać,bo jeszcze nie słuchałem. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia59 Re: RIMA 17.05.05, 14:54 Wstydź się !!!Nie wiedzieć co to RIMA....hahahahah:DDzisiaj mam dobry humor więc wytłumaczę Ci!!Rima to nasz gródecka,rockowa formacja muzyczna.Ich najliższy koncert to zdaje mi się, że będzie to Pro Rock w Białymastoku lub Basowiszcza(22-23 lipiec) w Boryku(Gródek).Jeżeli chcesz uzyskac więcej informacji to wejdź na ich stronkę www.rima.prv.pl !!Zacytuje Ci fragment mojej ulubionej piosenki(oczywiście jest ona w języku białoruskim):"...a nastale vodka i chleb,zabył pra kachannie,zabył pra siabie-e-e-e-e,pra siabie.Maje życcio prajszło daułno,mieuł siabrouł i szczaścia mnoha,ciapier nie maju niczoha...".Wystarczy czy jeszcze......???????? Odpowiedz Link Zgłoś
shibby1 Re: RIMA 17.05.05, 20:30 Heheh dobry kawalek zazwyczaj spiewamy go jak wracamy ze swiezakiem z pronaru na 2 glosy (heh jesli to mozna nazwac spiewaniem). Odpowiedz Link Zgłoś
kenny37 Re: RIMA 17.05.05, 16:28 jezeli nie wiesz jaka gramy muzyke sprawdz nasza stronke- do sciagniecia sa dwa albumy w dziale multimedia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szop.pracz Re: RIMA 17.05.05, 19:39 No! Już mi wstyd! Dobra przejrzę tę stronkę. Nigdy to mnie niezainteresowało. Odpowiedz Link Zgłoś