Dodaj do ulubionych

DVD odtwarzacz z tesco...

IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 25.12.03, 15:05
Witam
kupilem odtwarzacz dvd w tesco, firmy manta...wiem ze to nie cud techniki
ale cholerstwo w ogole nie dziala! Podlaczam z tv eurozlaczem i nic :(
telewizor nie znajduje sygnalu dvd...nie wiem, mieliscie takie problemy ?

pozdrawiam
patryk
Obserwuj wątek
    • Gość: dfg Re: DVD odtwarzacz z tesco... IP: *.e / 80.51.246.* 25.12.03, 16:15
      W głowach Wam się przewraca! Chcielibyście, żeby dvd z Tesco działało! Ci
      ludzie są bezczelni! ;)))
      A tak poważnie, to pewnie jest felerny. Proponuję wrócić, zrobić awanturę i
      zarządać natychmiastowej wymiany. W przeciwnym wypadku przyjmą do naprawy
      gwarancyjnej a Ty przez co najmniej 2 tyg. będziesz bez dvd. Pozdrawiam!
      • Gość: havay Re: DVD odtwarzacz z tesco... IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 25.12.03, 20:42
        Heh, to ze sprzet wysokich lotow to nie jest no ale kupilem rodzicom takie cos
        na gwiazdke coby sobie czasem filma obejrzeli a tu nic ;)
        No coz, chyba nie uda mi sie tego podlaczyc, wiec w sobote faktycznei pojade i
        im zrobie afere :)
        pzdr!
        • Gość: Adi Re: DVD odtwarzacz z tesco... IP: 213.17.252.* 27.12.03, 21:22
          bez urazy ale czy to aż taki majątek był polożyć te 100 zł i kupic jakiś
          podstawowy model LG,Samsunga,Thomsona,Grundiga itp, wiekszość część fakt faktem
          jest ta sama co w Twojej Mancie ale przynajmniej tutaj producent jest jakiś
          normalny-i serwis w każdym większym mieście,wiesz żeby to kurcze bylo
          faktycznie parę razy droższę ale w tym przepadku poniżej nawet 400 zł mozna
          było w świaęcznej promocji kupić te odtwarzacze..a teraz masz jakiś no name
          który nawet nie chce się odpalić...
    • dzicz.germanska A kierunek kabla SCART poprawny? n/t 27.12.03, 21:45
    • maciejowy manta jest ok!!! 04.01.04, 15:32
      hahahahah ja kupilem w empiku manta dvd za 249zl i jestem zadowolny wszytko
      chodzi! dziala dvd, vcd(nagrane samemu), dzialaja plyty audio, mp3 GADAJCIE
      SOBIE ZE MOZNA BYLO WIECEJ WYDAC I MIEC LEPSZY ALE PO CO?!!? NAPISCIE CO NIBY
      EJST LEPSZEGO W DVD DO 800ZL?!?! GADACIE TAK BO LOSIE PRZEPLACILISCIE DUO
      KASY!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka