anonimzkolbuszowej
02.01.08, 23:29
Witam mieszkańców Kolbuszowej!
A przede wszystkim młodzież tego miasta. Ostatnio wpadłem na pewien pomysł. Jak wiadomo, młodzież w Kolbuszowej często się nudzi. Nie, to nie będzie kolejna skarga. Mam jednak pewną propozycję, mianowicie zorganizowanie imprezy do lat 18. Ci z dowodem w końcu mogą przecież zajrzeć do Bogacza i tam się wybawić, a my? Myślę, że znalazłoby się około 100 chętnych. Impreza byłaby płatna, około 7-10zł i można by ją zorganizować na feriach w MDK-u. Uważam, że skoro byłyby pieniądze to byłaby też możliwość zorganizowania jakiegoś koncertu (choćby miejscowych zespołów - a tu prosiłbym szczególnie o zaangażowanie zespół Le Moor. Wiem, że macie teraz dużo koncertów i zajęć, ale może znalazłby się czas w jeden wieczór dla nas, Kolbuszowian... bo chyba na taki koncert przyszłoby więcej osób.) a później dyskoteki, możliwe jest kupienie jakiegoś jedzenia czy picia, w końcu składka na imprezę jest. Moim zdaniem to jest dobra okazja, żeby młodzi się tu poznali, zabawili i mieli co wspominać po feriach. Istnieje tylko jeden problem. Kto to zorganizuje? Mam nadzieję, że będzie jakieś zainteresowanie tą sprawą... w końcu młodzież, chcąc taki koncert czy dyskotekę, porozsyła dalej link z moim komentarzem. A wszystko to, żeby znaleźć ewentualnego sponsora, który by dopłacił do tego, a przede wszystkim kogoś, kto to zorganizuje. Na myśl przychodzi mi od razu Dorian Pik, ale pewnie on nie ma teraz zbytnio czasu... Zainteresowani, rozsyłajcie link znajomym! może ktoś się znajdzie i w końcu się wybawimy? :)
Pozdrawiam, Anonim.
PS Zwykle nie pisze tak OFICJALNIE, ale sprawa ważna jest, to trzeba się poświęcić! ;D