twardycukierek 22.09.09, 17:08 ... W Jurassic Park: 'Nienawidzę, jak za każdym razem mam rację!' A mnie przeciwnie, ogarnia dzisiaj błogie ciepło i zadowolenie :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Jeff Goldblum mówi... 22.09.09, 17:12 ale czy to znaczy, że masz rację czy to że jestes a Parku Jurajskim i rzucili ci karmę? :-D))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Jeff Goldblum mówi... 22.09.09, 17:17 przepraszam cukierku tylko nie obraź się ja mam dzisiaj zdiagnozowaną WAHLIWOŚĆ nastroju Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jeff Goldblum mówi... 22.09.09, 17:21 Jesteś Słodki: nie przepraszaj mnie nigdy za żarty, to było bardzo śmieszne i takie w moim stylu ;) Wiem, teraz rozumiem, że masz humora-muchomora. :* Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Jeff Goldblum mówi... 22.09.09, 17:28 a proszę bardzo :) www.youtube.com/watch?v=DME-GRGU5yo Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jeff Goldblum mówi... 22.09.09, 23:39 I znowu miałam rację. Kursywa. Dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś