10.11.11, 11:00
no bo skoro 1 to !
to odnotowuję.
jutro 11.11.11 !
Obserwuj wątek
    • tygrysgreen Re: !!.!!.!! 10.11.11, 11:18
      hurra111
      jaka będzie nagroda/
    • oblocznosc Re: !!.!!.!! 10.11.11, 11:20
      Oki, ale co w zwiazku z tym?
      Szykowac sie do kolejnego konca swiata? Zrobic wieczorem impreze?
      • drzejms-buond Re: !!.!!.!! 10.11.11, 12:03
        no jak co w zwiazku z tym? no jak co?
        wy nie wiecie cooo?
      • apersona Re: !!.!!.!! 10.11.11, 12:42
        Wolę imprezę niż koniec świata
        • tygrysgreen Re: !!.!!.!! 10.11.11, 12:46
          popieram
          dam 20 groszy na skladkę
          • apersona Re: !!.!!.!! 10.11.11, 13:09
            11.11 daj, 1 talerzyk i 1 szklanicę
            Zrobimy Polterabend
            • tygrysgreen Re: !!.!!.!! 10.11.11, 13:13
              aż sprawdziłam co to jest
              jakaś szklanica i talerzyk na ofiarę się znajdzie
              tylko niech Dżejms naszykuje odpowiednio dużo wódki
              • stefcia41 Re: !!.!!.!! 10.11.11, 13:15
                impreza jakaś sie szykuje?
                po ile zrzutka?
                stroje wizytowe? tongue_out big_grin
                • tygrysgreen Re: !!.!!.!! 10.11.11, 13:39
                  zrzuta po 11.11
                  szklanka i talerzyk obowiązkowe
                  reszta dowolna, możesz być nawet w peniuarach
                  • dzidzia_bojowa Re: !!.!!.!! 10.11.11, 15:40
                    Ha1111 Wszyscy mają tu być jutro o godzinie 11.11. Obecność obowiązkowa. Każdy w garści trzyma 11 zł 11 groszy. Bez wykrętów.
                    • drzejms-buond Re: !!.!!.!! 10.11.11, 16:20
                      jak koniec świata? no co wyście, wyście się wygłuptaliscie...?
                      jutro o 11.11 wszyscy puszczają to
                      www.grzegorzturnau.pl/muzyka/10/11-11/
                      i hejże hola...
                    • kapitan_marchewa Re: !!.!!.!! 10.11.11, 16:21
                      Nie 11 zł 11 groszy, tylko !! zł !! groszy.
                      Bądźmy konsekwentni. A Ty Dzidzia szczególnie, jako pomysłodawczyni wykrzyknika "1111" smile
                    • drzejms-buond Re: !!.!!.!! 10.11.11, 17:28
                      ja w kwestii formalnej o !!.!! czasu astronomicznego czy urzędowego?
                      • kapitan_marchewa Re: !!.!!.!! 10.11.11, 17:59
                        !! zł !! gr
                        A czy czas wedle zielonej wiedźmy? Trzaby zapraszającej zapytać. I jakie menu i co do picia.. smile
                        • tetika Re: !!.!!.!! 10.11.11, 18:40
                          mam wisniowke , ciastka zezarlam
                          • old.bear Re: !!.!!.!! 10.11.11, 19:26
                            Zostawcie mi troszkę, bowiem ja jutro pracuję sad
                            • kapitan_marchewa Re: !!.!!.!! 10.11.11, 19:32
                              Miś grzesznik? Święto narodowe jest11111
                              Jakieś kwiaty gdzieś złóż. Może jakiś pomniczek od generała Maczka?
                              • oblocznosc Re: !!.!!.!! 10.11.11, 19:42
                                A wino moze byc? Biale zamierzam otworzyc, ale nie lubie pic sama...

Jutro o !!.!! to pewnikiem bede jeszcze spacsmile
                              • old.bear Re: !!.!!.!! 10.11.11, 19:43
                                Tu gdzie jestem święto narodowe jest w kwietniu wink
                                • tetika Re: !!.!!.!! 10.11.11, 20:01
                                  obloczku to juz nas sa dwie smile chlopaki beda pic karniaka smile
                                  • oblocznosc Re: !!.!!.!! 10.11.11, 20:38
                                    Z mezczyznami juz tak jest, ze jak sa potrzebni to ich nie ma...smile))
                                • oblocznosc Re: !!.!!.!! 10.11.11, 20:37
                                  To mozesz swietowac podwojnie.
                                  • kapitan_marchewa Re: !!.!!.!! 10.11.11, 20:41
                                    Wino białe? A ryba? Kiedyś uczyli, ze białe do ryby głównie..
                                    Ale bym zjadł smażoną świeżą.
                                    Jest tu ktoś znad morza?
                                    Jak jest to pewnie krzyknie ze 30 zł za mały kawałek z bułką..
                                    Nadmorscy sezonowi krwiopijcy sad
                                    • oblocznosc Re: !!.!!.!! 10.11.11, 20:45
                                      A biale, bo na takie mialam ochote, a do kolacji idealnie sie dopasowalosmile
                                      Swieza ryba jest u mnie w jednym miejscu "na miescie" przyjezdza dwa razy w tygodniu. Pyszna. Prawie jak swiezo wedzona bezposrednio po zlowieniu.
                                      A do morza mam baaaaardzo daleko.
                                      • dzidzia_bojowa Re: !!.!!.!! 11.11.11, 11:10
                                        No to ja już jestem. Z kasą.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/xf/wj/ex3u/MJYkvVv6JD6FvztbgB.jpg

To co robimy?

Tak sobie obliczyłam, że jak się złożymy, powiedzmy w pięć, sześć osób to wystarczy na butelczynę a i na zagrychę nie zabrakniesmile Dołącza się ktoś czy sama zostanę jak ta sierota z dychą i groszami?
                                        • stefcia41 Re: !!.!!.!! 11.11.11, 11:12
                                          big_grinbig_grin
                                          ja też jestem
                                          • oblocznosc Re: !!.!!.!! 11.11.11, 11:13
                                            I ja i ja1 Dzien dobry1

Ale kasy nie mam, moze byc karta?
                                          • drzejms-buond Re: !!.!!.!! 11.11.11, 11:14
                                            jestem! W drodze do Szydłowa! Herbate popijam!
                                            • dzidzia_bojowa Re: !!.!!.!! 11.11.11, 11:15
                                              No proszbig_grin Jak miło1
                                              • dzidzia_bojowa Re: !!.!!.!! 11.11.11, 11:20
                                                No ale co dalej? Trochę jestem rozczarowana bo myślałam, że wydarzy się coś spektakularnego a tu nic. Czyli życie toczy się dalej bez rewelacji. Łeeeesad
                                                • stefcia41 Re: !!.!!.!! 11.11.11, 11:22
                                                  No łeeee....sad
                                                • oblocznosc Re: !!.!!.!! 11.11.11, 11:23
                                                  Dzidzia, spokoj nie jest taki zly. Co dalej? Kocze kawe i zamierzam pojsc do lasu.
                                                  • dzidzia_bojowa Re: !!.!!.!! 11.11.11, 11:28
                                                    Ale ja pragnę ekscytacji! Spokój nie jest zły- fakt. Zwłaszcza, że muszę dzisiaj iść do pracy na noc i może nie być spokojnie (ale może i być). W każdym razie w chwili obecnej brakuje mi podniet(!). Li tylko zwyczajne życie. Podtrzymuję: łeeee
                                                  • oblocznosc Re: !!.!!.!! 11.11.11, 11:43
                                                    Pracy dzis nie zazdroszcze, niech przynajmniej bedzie spokojnie. A podniety - a wiesz, jakie powinny byc? Jakich oczekujesz? Zwyczajne zycie niekiedy go po prostu nie doceniamy.

Niech bedzie leeee, ale tylko dzis.
                                                    Ok, uciekam, szkoda ycia na net, gdy slonko za oknem.
                                        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: !!.!!.!! 11.11.11, 11:31
                                          o, kórna111
                                          a ja się spóźniłam... buuu.... crying
                                          • dzidzia_bojowa Re: !!.!!.!! 11.11.11, 11:37
                                            Lepiej późno niż później;D Kasę masz przy sobie? Jak nie to ić do Biedrąki rozmienićwink Przy okazji kup herbatniki Kapitańskie. Jak idę do Biedrąki to zawsze kupuję Kapitańskie, bo tylko tam takie mają. A potem zjadam paczkę w 15 minut. Mniam.
                                            • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: !!.!!.!! 11.11.11, 11:59
                                              kasę mam, ale do Biedrąki nie da rady, gdyż:
                                              a. jest święto i nieczynne
                                              b. trwam na posterunku pracy, w gotowości bojowej wink
                                              • dzidzia_bojowa Re: !!.!!.!! 11.11.11, 12:05
                                                No faktycznie1<plaska się w czółko>. Biedrąka nieczynnasmile

To ja teraz popatrzę z przyjemnością na żołnierzy na Placu Defilad. Zawsze oglądam jak można. Uwielbiam1
                                                • stefcia41 Re: !!.!!.!! 11.11.11, 12:23
                                                  ja też smile
                                                  jakież one ładne :0
                                                  te żołnierzyki smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: !!.!!.!! 12.11.11, 07:04
                                                    Dzidzia zaraz wraca z fabryki.
                                                    Może dziś ta impreza? Dychę mam.. smile
                                                  • stefcia41 Re: !!.!!.!! 12.11.11, 07:22
                                                    dzisiaj?
                                                    ponieważ albowiem jest !2.!! ? smile
                                                  • drzejms-buond Re: !!.!!.!! 14.11.11, 13:36
                                                    no ale TE CYFERKI SĄ MOOOJE a te szatańskie szóstki sobie weźcie...
                                                    ;-[
                                                    fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2943483,2,1,oczasienaczacie.html
                                                  • apersona Re: !!.!!.!! 14.11.11, 13:46
                                                    Co przedstawiają te nocne zdjęcia w twojej galerii?
                                                  • drzejms-buond Re: !!.!!.!! 14.11.11, 16:31
                                                    hi,hi...
                                                    one mianowicie przedstawiają KSIEŻYC oraz przelatującą kometę
                                                    ale ona taka szybka była że jej nie widać

a tak na poważnie, ktoś prosił żebym wrzucił, bo ta sama aparatura pokauzje ten sam księżyc w tym samym momencie ale zupełnie inaczej...
                                                  • kapitan_marchewa Re: !!.!!.!! 14.11.11, 17:29
                                                    Ooooooo11111
                                                    Drzejms na na GW głównej stronie111111

""Ale obciach! Jak nasze auta fruwają po zachodnich rowach, to jakoś wszyscy żądają pomocy i uważają to za sprawę naturalną!" - twierdzi "drzejms-buond".

Więcej... rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,10639927,Kto_pomoze_Rumunom__Od_4_dni_koczuja_k__Rzeszowa__FILM_.html?as=2&startsz=x#ixzz1dhKRgrpB
                                                  • stefcia41 Re: !!.!!.!! 14.11.11, 19:07
                                                    ooo 111 big_grin
                                                  • drzejms-buond Re: !!.!!.!! 14.11.11, 20:38
                                                    o w morde! Dlaczemu oni mnie cytują tylko wtedy gdy pyskuję albo walnę jaką głupotę a nie biorą na ten przykład moich rozpraw filozoficznych ? tongue_out
                                                  • dzidzia_bojowa Re: !!.!!.!! 14.11.11, 20:49
                                                    Gdzie? Gdzie?! Dawaj sznurek!
                                                  • dzidzia_bojowa Re: !!.!!.!! 14.11.11, 20:55
                                                    A, już widzę. nie doczytałam postu Kapitana.
                                                  • kapitan_marchewa Re: !!.!!.!! 15.11.11, 10:40
                                                    smile
                                                    Znaczy Drzejms sławny jezd1111
                                                    (rymowanka niezamierzona)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka