Dodaj do ulubionych

Scorro, nasz format...

08.12.09, 10:26
Na pogrom rozrywkowy 'Taniec z Mumiami'... czas przestać przyglądać się na siebie i do roboty! ;)

Idę po bandaże, poduszki i sztuczny śnieg a Ty też się czymś wykaż, no... ;)))
Obserwuj wątek
    • scorro Re: Scorro, nasz format... 08.12.09, 10:30
      Ja mogę zrobić siwy dym. :)
      • twardycukierek Re: Scorro, nasz format... 08.12.09, 10:34
        Za ambitnie, za artystycznie jak na prime time... jak się dorzuci buraków do pieca to dym będzie różowy???

:D
        • scorro Re: Scorro, nasz format... 08.12.09, 10:39
          Zapomniałem, że to ma być dla tej części widowni po lewej stronie. :D
          • twardycukierek Re: Scorro, nasz format... 08.12.09, 12:29
            To co dla prawej palimy? Wydmuszki z cebuli? :DD
            • scorro Re: Scorro, nasz format... 08.12.09, 12:33
              Nie miałem na myśli lewej strony elektoratu tylko krzywej pewnego pana na G. Dla
              prawej trzeba się ostro starać. :D
              • twardycukierek Re: Scorro, nasz format... 08.12.09, 12:35
                Gauss w telewizji? Nie przyjmnie się ;D

> Dla prawej trzeba się ostro starać. :D

Taaak? A to czemu? :)))
                • scorro Re: Scorro, nasz format... 08.12.09, 14:25
                  Bo dla lewej wystarczy trochę różowego dymu, a dla prawej dym może być i szary,
                  ale z trawy. ;) Ot, co.
                  • twardycukierek Re: Scorro, nasz format... 08.12.09, 14:35
                    Nadal nie łapię ;/ aby z Tobą pracować muszę to zrozumieć :D
                    • scorro Re: Scorro, nasz format... 08.12.09, 14:53
                      trawa jest droższa od różowego barwidła. Tak mnie się zdaje. :)
                      • twardycukierek Re: Scorro, nasz format... 08.12.09, 17:12
                        Nie no, trawką palić nie będziemy... za dużo flaszek by na to poszło ;D
                        • scorro Re: Scorro, nasz format... 08.12.09, 17:46
                          Dlatego pozostaje mniej wybredna publika. :D
                          • twardycukierek Re: Scorro, nasz format... 08.12.09, 17:50
                            Identyfikację publiki mamy już za sobą: każdy kto nie łapie o co biega na
                            Szpilach jest potencjalnym widzem :DD
                            • scorro Re: Scorro, nasz format... 08.12.09, 17:59
                              O, to to. :D
                              • twardycukierek Re: Scorro, nasz format... 08.12.09, 18:10
                                Patrz jak się zgadzamy ;))) i to bez adwokatów :D
                                • scorro Re: Scorro, nasz format... 08.12.09, 18:13
                                  Może być i z adwokatami. ;D

[img]https://www.sklep-ballantines.pl/sklep/img/product_1186098862_1358605773_product_1151579425_1006472301_advocaat_gdanski_450%20copy.jpg[/img]
                                  [img]https://www.sklep-ballantines.pl/sklep/img/product_1186098862_1358605773_product_1151579425_1006472301_advocaat_gdanski_450%20copy.jpg[/img]
                                  • twardycukierek Re: Scorro, nasz format... 08.12.09, 18:15
                                    Za słodkie i ... bez jaj ;DD
                                    • scorro Re: Scorro, nasz format... 08.12.09, 18:22
                                      Ja bym powiedział, że to kiepskie spotkanie, jak jaj za dużo. ;D
                                      • twardycukierek Re: Scorro, nasz format... 08.12.09, 18:27
                                        Fakt... pytałeś kiedyś jak to jest na tych 'rykowiskach' u mnie, teraz wiesz.

Za dużo jaj! :DD
                                        • scorro Re: Scorro, nasz format... 08.12.09, 18:34
                                          Przemyślałem sprawę i się wycofuję z tego, co powiedziałem. :D
                                          Częściowo.
                                          Bo teraz będzie ściślej.
                                          Najlepsze spotkanie to takie, na którym liczba jaj przybiera wartość naturalną. :D
                                          • twardycukierek Re: Scorro, nasz format... 08.12.09, 19:04
                                            Bardzo naukowo i ściśle, ale... sypnij przykładem ;D
                                            • scorro Re: Scorro, nasz format... 08.12.09, 20:53
                                              Zapodziało mi się słówko "średnio". :D
                                              Chodziło mi o średnią liczbę jaj na osobnika.
                                              Przykłady?
                                              0 - babskie pogaduchy
                                              1 - spotkanie w parach
                                              2 - męskie towarzystwo
                                              A jak wychodzi np. 1,5 to jest niedobrze. :D
                                              • twardycukierek Re: Scorro, nasz format... 08.12.09, 21:07
                                                ;DDDD

Wszystko cacy, ale Ty znasz tylko baby bez jaj? ¤.¤

> A jak wychodzi np. 1,5 to jest niedobrze. :D

Eeee, bo? :D
                                                • scorro Re: Scorro, nasz format... 09.12.09, 10:39
                                                  bo impreza nabiera innego charakteru. jakiś fraktal powstaje. ;)
                                                  • twardycukierek Re: Scorro, nasz format... 09.12.09, 10:49
                                                    O, jakiego? ;D Raaaany, nie daj się ciągnąć za język!

¤.¤
                                                  • scorro Re: Scorro, nasz format... 09.12.09, 11:06
                                                    No, jakiegoś takiego nieoznaczonego charakteru. :D
                                                  • twardycukierek Re: Scorro, nasz format... 09.12.09, 11:37
                                                    Udusić Cię czy raczej otruć? ;//

:DDDD
                                                  • scorro Re: Scorro, nasz format... 09.12.09, 11:56
                                                    O, widzę, że masz bogaty asortyment. Mogę się zastanowić? ;D
                                                  • twardycukierek Re: Scorro, nasz format... 09.12.09, 12:08
                                                    A proszę bardzo... myśl! ;))))
    • twardycukierek Acha, powiedz mi... 10.12.09, 09:38
      Ciągnie Cię na trolla? :DDD
      • scorro Re: Acha, powiedz mi... 10.12.09, 12:06
        W pojedynkę to troll sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem, ale
        ja miałem nadzieję na zabawę grupową. :D

I (nie mogę się powstrzymać ;D ) to Milleniusz chce jakąś trollicę wciągnąć na
        członka
        tego forum. ;D
        • twardycukierek Re: Acha, powiedz mi... 10.12.09, 12:20
          Ja zawsze z Tobą. :D Za innych nie mogę!

> I (nie mogę się powstrzymać ;D ) to Milleniusz chce jakąś trollicę wciągnąć na
          członka tego forum. ;D

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Do Słonika!!! :D Cudne!
        • milleniusz Re: Acha, powiedz mi... 10.12.09, 20:04

> I (nie mogę się powstrzymać ;D ) to Milleniusz chce jakąś trollicę wciągnąć na
          > członka tego forum. ;D

Zaraz, zarazzz! Najpierw casting...

A teraz państwo mi wybaczy, bo mam obowiązek taki tutaj!
          • twardycukierek Re: Acha, powiedz mi... 11.12.09, 08:27
            Millkonent ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka