zyciowonieofensywny Re: Do wszystkich bywalców tego forum 01.02.05, 21:04 Ech, same niepowodzenia, to i pisać nie ma o czym... Odpowiedz Link
bluevelvet22 Re: Do wszystkich bywalców tego forum 02.02.05, 10:48 zyciowonieofensywny napisał: > Ech, same niepowodzenia, to i pisać nie ma o czym... O mój drogi właśnie po to jest to forum,mamy się wspierać. Nie jesteś nastolatkiem, i wiesz,że życie nie jest usłane różami.A w przyszłość należy patrzeć opty a nie pesy.Bo 90% powodzenia zależy od nas samych.Czyż nie mam racji? Odpowiedz Link
anula36 Re: Do wszystkich bywalców tego forum 01.02.05, 21:06 aaa bo mi slabo dieta idzie i sie wkurzam:) POza tym niestety duzo pracuje. Za to ostrzyglam sie na krotko i wszycy mnei komplementuja;)A w Krakowie sniegu cale zaspy:) Odpowiedz Link
ernest.wampir Re: Do wszystkich bywalców tego forum 01.02.05, 23:05 wow, to miałaś długie włosy... Odpowiedz Link
anula36 Re: Do wszystkich bywalców tego forum 02.02.05, 00:06 tylko troche dluzsze, nie ma sie czym az tak podniecac:) Dla ciebie moge chocby w peruce do ziemi:) Odpowiedz Link
ernest.wampir Re: Do wszystkich bywalców tego forum 02.02.05, 00:19 trzymam za słowo, i to jeszcze przy świadkach hehe, muszę to zobaczyc ;-) Odpowiedz Link
bluevelvet22 Re: Do wszystkich bywalców tego forum 02.02.05, 10:59 anula36 napisała: > aaa bo mi slabo dieta idzie i sie wkurzam:) > POza tym niestety duzo pracuje. > Za to ostrzyglam sie na krotko i wszycy mnei komplementuja;)A w Krakowie sniegu > > cale zaspy:) > anula a ty myślisz,że ja trzymam dietę?też nie!w ciągu dnia baaaardzo się staram,natomiast wieczorem jem słodkości. Zmiana fryzurki zapowiada lepsze! I właśnie o to chodzi. No to jestem przerażona tymi zaspami, za 2 tyg.jadę do Katowic. A u nas wiosenna pogoda i zero śniegu. Odpowiedz Link
verdifirst Re: Do wszystkich bywalców tego forum 02.02.05, 00:00 Nie ma nowych postów więc tylko zjawiam się rozglądam i znikam. Ale bywam tu często. Pozdrawiam Odpowiedz Link
bluevelvet22 Re: Do wszystkich bywalców tego forum 02.02.05, 10:40 jak nie ma to trzeba pisać ,nie można dopuścić do śmierci takiego fajnego forum Odpowiedz Link
verdifirst Re: Do wszystkich bywalców tego forum 02.02.05, 10:58 Z tym sięzgadzam nie można pozwolić aby ono zginęło. W tym forum jest spory kawałek histori - bardzo spory. Pozdrawiam Odpowiedz Link
bluevelvet22 Re: Do wszystkich bywalców tego forum 02.02.05, 11:02 super verdi..cieszę się,że mnie popierasz Odpowiedz Link
verdifirst Re: Do wszystkich bywalców tego forum 02.02.05, 11:05 TAK POPIERAM W 100% i jeszcze więcej. No nic trzepa podwinąć rękawy i zabrać się do walki o forum. Z pewnością się uda!!! Pozdrawiam Serdecznie Odpowiedz Link
bluevelvet22 Re: Do wszystkich bywalców tego forum 02.02.05, 11:22 No to verdi trzymam cię za słowo ,ja za 2 tyg.wyjeżdżam (nie będę miała dostępu do komp.)więc wszystko w twoich rękach. Odpowiedz Link
anula36 Re: Do wszystkich bywalców tego forum 02.02.05, 11:31 ja sie tez przylacze:) jak meninei zasypie do reszty, ale tego sniegumoze jeszcze napdac? To zemsta zimy za wczesniejsza posuche:) Odpowiedz Link
milka444 Re: Do wszystkich bywalców tego forum 02.02.05, 12:46 Nie mozna pozwolic na to, zeby takie wspaniale forum zniklo. Jest bardzo potrzebne. Poniewaz jestem nowa bywalczynia tego forum (od jakiegos miesiaca), zagladam prawie codziennie, odzywam sie od czasu do czasu (raczej rzadko, jak na innych forach - natomiast jestem zagorzala czytelniczka) i nie bardzo wiem jaka bylaby wasza reakcja gdyby ktos "taki zielony w tutejszych zwyczajach" zaczal zabierac glos. Co do forum, wiem, ze nie tylko ta bitwa (o zywotnosc forum) skonczy sie powodzeniem. Pozdrawiam Odpowiedz Link
bluevelvet22 Re: Do wszystkich bywalców tego forum 02.02.05, 14:36 milko kochana,zabieraj głos jak najbardziej wszyscy będą się cieszyć Odpowiedz Link
milka444 Re: Do wszystkich bywalców tego forum 02.02.05, 14:53 wielkie dzieki za dodanie otuchy:))) Skoro tak, postaram sie, zebyscie byli ze mnie zadowoleni:) Odpowiedz Link
bluevelvet22 Re: Do wszystkich bywalców tego forum 02.02.05, 15:52 bo milko jak widzisz ,wszyscy chcą tylko czytać ,a pisać też należy! Odpowiedz Link
milka444 Re: Do wszystkich bywalców tego forum 02.02.05, 16:20 wiesz, czasami potrzeba odwagi, zeby sie odezwac, zabrac glos w jakiejs sprawie. a czytac jest zdecydowanie latwiej, pozostaje sie calkowicie anonimowym, jest sie jak ta myszka pod miotla. Pozdrawiam i dzieki za wszystko:) Odpowiedz Link
verdifirst Re: Do wszystkich bywalców tego forum 02.02.05, 16:24 Czytać jest zawsze łatwiej, ale pisząc coś można podzielić się z innymi swoją wiedzą i dzięki temu każdy korzysta. Taka kooperacja czy jakoś tak :) Odpowiedz Link
bluevelvet22 Re: Do wszystkich bywalców tego forum 02.02.05, 16:43 No własnie verdi...ładnie to ująłeś Odpowiedz Link
anula36 Re: Do wszystkich bywalców tego forum 02.02.05, 19:39 jaka bylaby reakcja? POzytywna;) Odpowiedz Link