woda.na.mlyn 04.03.10, 14:22 Komary znaczy się, od wiosny :DD Więc cieszcie się, póki ich jeszcze nie ma. I tyle :D [img]https://lynx.uio.no/jon/gif/comics/mosquito-artery-hit.gif[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Ssą, ssą, ssąąąąąąą! 04.03.10, 14:26 Beti się zajebiście uroczo oczki zeszli od tego ssania :DDD Jak zima była taka straszna, to może komary się rypły, kobyłki nie będzie, czy jak to tam porzekadło mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Ssą, ssą, ssąąąąąąą! 04.03.10, 14:38 Taka Beti ssąca z siłą wodospadu to skarb nie komarzyca ... :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ssą, ssą, ssąąąąąąą! 04.03.10, 14:47 Ona napompowana, a co z narządem, z którego ssie, a? No. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ssą, ssą, ssąąąąąąą! 04.03.10, 16:01 Z nierządem, który ssie??? ¤.¤ Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ssą, ssą, ssąąąąąąą! 04.03.10, 14:26 Zbok! ;P To ja Ci tak: /Lópósowy kawał/ Two Essex girls sitting in the pub eying an extremely handsome guy with a dandruff problem: - He needs some Head & Shoulders! - ... how do you give shoulders? :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Ssą, ssą, ssąąąąąąą! 04.03.10, 14:40 Aż mnie coś zaswędziało ;| :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dla ssącego nic trudnego! 04.03.10, 15:52 Do Słonika marsz, Trollu!!! ;DDDDDDDD Cudne! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dla ssącego nic trudnego! 04.03.10, 17:09 Ma wenę ta melenka, a co? ;DD Normalnie mam rossepukku ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Eee, komary... 04.03.10, 19:36 To mi przypomina dowcip o sąsiadkach: - Pani kochana, tam pod lasem gwałcą!!! - A skąd Pani wie?! - Jak to skąd? Wczoraj byłam, dziś byłam i jutro też pójdę! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Eee, komary... 05.03.10, 08:17 ;DDDDDDDDDDDDDD Jaki las??? Raptem parę drzew! :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś