19.02.11, 18:44
czemu zalozyles forum i co na nim bedzie?
i czemu tylko dla facetow?
i czemu odrazu zablokowane?
to sie nie uda....
Obserwuj wątek
    • tigertiger Re: naimad 24 19.02.11, 19:16
      Widać mił tką potrzebę:) Tu nie wiele się dzieje, a i towrzystwo moze mu nie odpowidć:).
      No moze rozwiązaniem są fora gejowskie na stronach przeznaczonych dla homoseksualistów. Tu faktycznie się wyselekcjonowaanie forumowiczów nie uda.
      • numu Re: naimad 24 19.02.11, 19:22
        nie lubie selekcjonowania.
        chialem tam cos napisac ale wyskoczlo ze musze sie wpisac na liste.to mnie odrzuca.nie chce byc juz na zadnej liscie dla wybrancow.
        • tigertiger Re: naimad 24 19.02.11, 19:35
          No to to samo robi się na portalach społecznosciowych:) Tylko tam zapraszsz do gron znjomych tych których już znsz z relu, a tu zakładasz swój pokój i decydujesz czy kogoś zaprosisz do niego na podstawie zakflifikowania takiej osby na podstawie jego postów. W sumie się mu nie dziwie:)
          • sibeliuss Re: naimad 24 20.02.11, 19:22
            Na przykład u nas:
            forum.gazeta.pl/forum/f,10128,Srebrna_Obraczka_Inaczej_.html
          • numu Re: naimad 24 01.03.11, 14:46
            tiger a znasz jakies inne miejsca typu forum czy cos?

[url=http://emotikona.pl/emotikony/][img]https://emotikona.pl/emotikony/pic/zaba.gif[/img][/url]
            • tigertiger Re: naimad 24 01.03.11, 16:46
              No przeciez są srtony gejowskie na których są fora i czaty. Tu ktoś juz podawał linki do róznych stron. Nie wiem tylko czy jesteś zainteresowany skoro do tej pory nie korzystałeś?
              • numu Re: naimad 24 01.03.11, 17:24
                tymi przy portalach to faktycznei niejestem zainteresowany bo tam mozna pisac tylko na temat okreslony z gory w dziale.myslalem ze znasz jakies inne co google nie pokazuje
                • tigertiger Re: naimad 24 01.03.11, 18:36
                  To moje pierwsze forum, na którym się zarejestrowałam. Mialam nadzieję,że tu jest wiele obcji, ale w rezultacie nie wiele tu znajduję dla siebie. Na czacie nie musisz rozmawiać na określony temat, mozesz zaincjowac sam lub podlaczyć się do rozmowy na ogole, albo prowadzić rozmowe na privach. Tu nic się nie dzieje, nikt nieczuje się swobodnie narazony na wiecznie ataki homofobow dlatego zakladają wlasne zamkniete fora. Może zarejestruj się na srebrnych obrączkach bedziesz mial te same możliwości co tu tylko więcej rozmówców o określonych poglądach gej frendli lub o okreslonych preferencjach. Myślę,że to odpowiednei forum dla Ciebie.
                  • numu Re: naimad 24 02.03.11, 13:15
                    bylas kiedys na czacie gejowskim? w przeciagu zycia chyba na 3 bylem i z tego co zobaczylem to: zero rozmowy same anonse leca tak szybko ze sie nieda przeczytac .na privie jeden pisze ze wsadzil se dezodorant w kulce w dupe i ze tak siedzi drugi ze lubi jady konne i ze mi zaplaci zebym sie dal osiodlac i chodzic po pokoju z nim na grzbiecie no i zdjecie zebym mu wyslal na czworakach bez majtek inny cos tam jescze niewarzne zreszta sie wylaczyl jak mu napisalem ze niechce mi sie opowiadac o ru...iu.a najlpeszy czat to chyba na felowie jest.pie...nie bzdur totalne rozpaczliwe i wrzucajace w przerembel dola .w momencie jak wchodzisz to sei rzuca stado na profil i zaczynaja rozkladac twuj wyglad na czynniki pierwsze i gryza.wszyscy maja po 16 lat i h... wie co tam te dzieci robia po nocy a jak niema 16 lat to widac ze najebany w 3 dupy jakies rozprawy o zyciu filozoficzne zeby dojsc do sedna dna w koncu i spytac ile cm.
                    internet krzywdzi ludzi.
                    naprawde.
                    • tigertiger Re: naimad 24 02.03.11, 17:31
                      Nie byłam nigdy na czacie gejowskim. Sądziłam jednak, że na innejstronie czaty są przywoite i na poziomie, a adamini pilnują aby pijani homofobi nie witali tam i nie podszywali sie pod homo-zboczeńców. Napewno na czatach takich jak wp pokoj dla gejów czy lesbijek to kłebowisko wszelkiego rodzaju zwyrodniacow, a samych homoseksualnych osob jest moze 5%. Jeśli tak wygląda czat gejowski to współczuje Tobie. Natomiast ty tez inicjowałaś tu na forum jakiś wątek związany z dupczeniem wiec w sumie chyba mimowszytko podbne teamty Ciebie interesują. Nadal uważam, że Srebne Obronczki są dla Ciebie w sam raz. Byłam więc wiem co pisze:). Napewno niczego takiego jak piszesz nie przeczytałam, niemniej ja tam nie znalazlam intersujących mnie teamtów bo forum jest zdominowane przez chłopców:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka