Dodaj do ulubionych

Głosujcie na Bronia!!!

05.06.10, 22:15
Komorowskiego jesli:
1. Nie chcecie dożyć wlasnych emerytur!!( nowelizacja ustawy
dokonana przez PO juz we wrzesniu, w niej miedzy innymi propozycja
pracy do smierci, a więc nawet do 70 roku zycia).
Lubicie zatykać dziury budżetowe, głosujecie.
2. Wolicie płacic Rosji za gaz, niż tworzyć nowe miejsca
zatrudnienia w trakcie prac wydobywczych naszego rodzimego gazu
lupkowego? Głosujcie na Komorowskiego
3. Uważacie, że ,, nic sie nie stało" i kręca Was złote myśli w
obliczu tragedii lidera PO: ,,Woda ma to do siebie, że się zbiera i
stanowi zagrożenie, a potem spływa do górnej rzeki i do Bałtyku"
głosujcie na Komorowskiego!

Głosujcie i ....www.youtube.com/watch?v=rJYrvs7sUZI
Obserwuj wątek
    • gucio712 przekonałaś mnie zagłosuję na bronia 05.06.10, 22:25

• kolter-xxl Re: przekonałaś mnie zagłosuję na bronia 05.06.10, 22:30
        Ja toże :)
        • dunajec1 Re: przekonałaś mnie zagłosuję na bronia 05.06.10, 22:49
          Chcecie miec raj na ziemi?Glosujcie na Jareczka.
          Emerytury beda od 50-ego roku zycia
          manna poleci sama
          wszyscy beda lezakowac na plazach egiptu
          po prostu cudowne "cuda"beda
          • kolter-xxl Re: przekonałaś mnie zagłosuję na bronia 05.06.10, 23:01
            dunajec1 napisał:

> Chcecie miec raj na ziemi?Glosujcie na Jareczka.
            > Emerytury beda od 50-ego roku zycia
            > manna poleci sama
            > wszyscy beda lezakowac na plazach egiptu
            > po prostu cudowne "cuda"beda

Powaga ? może się zastanowię i na jara zagłosuje !!
    • Gość: kieprze_paczynsch Taki mam zamiar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.06.10, 22:47
      • teletoobis Re: Taki mam zamiar 05.06.10, 22:57
        Tylko co z II tura? Kurde, w domu zostac? Nie moge! Zaglosowac na Jarusia? Tfu!
        • Gość: kieprze_paczynsch Re: Taki mam zamiar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.06.10, 23:03
          > Tylko co z II tura? Kurde, w domu zostac? Nie moge! Zaglosowac na >Jarusia? Tfu!
          Nie łapię. Pierwsza i druga tura(jeśli będzie druga tura) na Bronka. . A raczej
          przeciw Jarkaczowi. Jaki masz problem?
          • teletoobis Re: Taki mam zamiar 05.06.10, 23:13
            Taki, ze oddajac glos na Bronia nie bede mogl spojrzec w lustro. A musze oddac :(
            • kolter-xxl Re: Taki mam zamiar 05.06.10, 23:24
              teletoobis napisał:

> Taki, ze oddajac glos na Bronia nie bede mogl spojrzec w lustro. A musze oddac
              > :(

To oddaj lustro !
              • teletoobis Re: Taki mam zamiar 06.06.10, 00:57
                Wtedy musialbym Tobie w oczy spojrzec.... :)
                • kolter-xxl Re: Taki mam zamiar 06.06.10, 14:54
                  teletoobis napisał:

> Wtedy musialbym Tobie w oczy spojrzec.... :)

Mi możesz !!co prawda Bronek nie jest w mojej grupie towarzyskiej ,ale i tak
                  pewno będę musiał na niego głosować w drugiej turze, ratując urząd prezydenta
                  przed kolejną miernotą.
            • Gość: kieprze_paczynsch Re: Taki mam zamiar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.10, 00:07
              >oddajac glos na Bronia nie bede mogl spojrzec w lustro
              To nie patrz, kurde, malować się musisz?
              • teletoobis Re: Taki mam zamiar 06.06.10, 00:57
                Golic sie musze. Przynajmniej od czasu do czasu :)
                • dunajec1 Re: Taki mam zamiar 06.06.10, 06:31
                  Tuubis,wybierz mniejsze zlo.
                  • kolter-xxl Re: Taki mam zamiar 06.06.10, 14:57
                    dunajec1 napisał:

> Tuubis,wybierz mniejsze zlo.

On jak ruski bez poł litry nie pajmiot :((
                    • teletoobis Re: Taki mam zamiar 06.06.10, 15:16
                      Nie o to chodzi. Ile razy mam wybierac mniejsze zlo? Przeciez Broniu
                      rzeczywiscie jest meska ci.... Nie nadaje sie i juz. Ale... no tak.... Jarus
                      jeszcze gorszy
                      • kolter-xxl Re: Taki mam zamiar 06.06.10, 15:30
                        teletoobis napisał:

> Nie o to chodzi. Ile razy mam wybierac mniejsze zlo? Przeciez Broniu
                        > rzeczywiscie jest meska ci.... Nie nadaje sie i juz. Ale... no tak.... Jarus
                        > jeszcze gorszy

Bije ich wszystkich w 'cipowaniu' Napieralski
                        • teletoobis Re: Taki mam zamiar 06.06.10, 15:31
                          Rozmawiamy o ludziach powaznych, mialem nadzieje?
                          • kolter-xxl Re: Taki mam zamiar 06.06.10, 15:43
                            teletoobis napisał:

> Rozmawiamy o ludziach powaznych, mialem nadzieje?

Te wybory nie dają nam antyklerykałom wyboru :(
                    • Gość: lolek Re: Taki mam zamiar IP: 82.132.248.* 06.06.10, 15:26
                      nie wiedzialem, ze Semka, Ziemkiewicz, Wildstein czy inny Pospieszalski
                      sa komikami. Filmik zasadniczo glupim glosem powtarza to, co ci ludzie
                      wypisuja i wygaduja od lat i gdyby nie sztab kaczynskiego w zyciu bym
                      nie podejrzewal, ze chodzi o efekt komiczny. Dla mnie traci nieco
                      Strasburgerem, ale ja to sie zawsze do czegos przyczepie. Taka natura.
    • strikemaster Re: Głosujcie na Bronia!!! 06.06.10, 16:26
      I znowu tew łupki. :D Dysponujesz może technologią wydobycia tego gazu, albo chociaż metodami sprawdzenia, czy on rzeczywiście istnieje?
      Poza tym, koncesję sprzedano naszym przyjaciołom Amerykanom, nie Rosjanom, w dodatku jest to koncesja na poszukiwania a nie wydobycie. Po co kłamiesz?
    • strikemaster I tak wygra Kaczyński 06.06.10, 17:54
      IMO to główny powód, dlaczego PO wystawiło jednego z najgorszych kandydatów, na jakiego mogła sobie pozwolić. Kaczyński jest dla Tuska bardzo wygodny. To dobry straszak na wyborców, a do tego idealnie uzasadnia nicnierobienie "bo i tak prezydent zawetuje".
      • protencja Restrikemaster 06.06.10, 20:29
        Doucz sie i zacznij myslec samodzielnie. Patrzenie slepo w TVN
        niczego dobrego nie wrozy:)
        www.youtube.com/watch?v=HjZzfm-8KQg
        www.youtube.com/watch?v=K-v_Fco6zBo
        • Gość: kieprze_paczynsch Re: Restrikemaster IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.10, 20:40
          Wpadasz tu i znikasz, a ja chciałbym zapytać, gdzie jest ten gaz głupkowy i jak
          się go wydobywa. Możesz coś więcej?
          • protencja Re: Restrikemaster 06.06.10, 20:43
            Slepy jestes? Zreszta jak nawet nie masz pojecia o czym mowa to po
            co sie wtracasz? Ty tez masz wiedze identyczna z Broniem i tez
            twierdzisz, ze Belka jest ,,szefem ONZ":))) powodzenia...
            • strikemaster Re: Restrikemaster 06.06.10, 20:47
              > Ty tez masz wiedze identyczna z Broniem i tez
              > twierdzisz, ze Belka jest ,,szefem ONZ":)))

Oskarżyłaś, teraz udowodnij albo przeproś.
            • Gość: kieprze_paczynsch Re: Restrikemaster IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.10, 21:13
              Ależ nie daj się prosić. Gaz głupkowy naprawdę mnie zainteresował. Poleć jakiś
              tytuł na ten temat, może dam się przekonać, nie musisz od razu belką...
              • strikemaster Re: Restrikemaster 06.06.10, 21:15
                A moze wydobywa się go za pomocą belki wkładanej do złoża?
              • protencja kieprze_paczynsch 06.06.10, 21:33
                Jesli faktycznie tak Cie to interesuje, to zacznij moze od tego co
                zalinkowalam:)
                • Gość: kieprze_paczynsch Re: kieprze_paczynsch IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.10, 21:37
                  link się nie otwiera. możesz podać jakiś tytuł publikacji, najlepiej nie z
                  waszego dziennika?
                  • protencja Re: kieprze_paczynsch 06.06.10, 21:39
                    w takim razie jest mi nie zmiernie przykro:( Juz dawno pisano Ci,
                    żebyś zostawił w spokoju tego Commodore:)
        • strikemaster Re: Restrikemaster 06.06.10, 20:46
          Napisałem ci jasno, że IMO wygra kaczyński, to chyba miód na twoje niedowidzące oczy? Co ci jeszcze nie pasuje?
          • protencja Re: juz linkuje wypowiedz :))))))))))) 06.06.10, 20:50
            Robie to z dzika satysfakcja, bo widze ze elektorat PO ma duze braki
            w wiedzy powszechnej:www.youtube.com/watch?v=prYXMQi2CjE
            • strikemaster Re: juz linkuje wypowiedz :))))))))))) 06.06.10, 20:53
              RObisz to z dziką ślepotą. Nawet nie zauważyłaś, że ja się do elektoratu PO nie zaliczam.
              • protencja Re: juz linkuje wypowiedz :))))))))))) 06.06.10, 20:59
                a czy ja tak powiedzialam?....
                • strikemaster Re: juz linkuje wypowiedz :))))))))))) 06.06.10, 21:06
                  Jak to: Doucz sie i zacznij myslec samodzielnie. Patrzenie slepo w TVN niczego dobrego nie wrozy:) rozumieć?
                  • protencja Re: juz linkuje wypowiedz :))))))))))) 06.06.10, 21:09
                    no i?????? W ktorym momencie napisalam, ze jestes zwolennikiem PO????
                    • strikemaster Re: juz linkuje wypowiedz :))))))))))) 06.06.10, 21:13
                      Nie napisałaś, sugerowałaś. Wszak elektorat PO ślepo wierzy tefauenowi.
                      • strikemaster BTW 06.06.10, 21:14
                        Już dawno nie oglądałem polityki w TV, czy TNV podał, że prezydent Kaczyński jest dla Tuska najygodniejszym rozwiązaniem i dlatego wystawiono Komorowskiego?
                      • protencja Do strikemaster 06.06.10, 21:31
                        strikemaster napisał:

> Nie napisałaś, sugerowałaś. Wszak elektorat PO ślepo wierzy
                        tefauenowi.
                        Przepraszam ale ja nie moge odpowiadac za wyimaginowane wyobrazenia:)
                        Ale jesli tak, to odebrales, to przepraszam:) wszak porownanie do PO
                        to ewidentny akt obrazy:)
                        • Gość: kieprze_paczynsch Re: Do strikemaster IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.10, 21:35
                          Oj impotencja, nudzisz, obrażasz i trzymasz w tajemnicy technologię wydobycia
                          gazu głupkowego. Nie jesteś patriotka.
                          • protencja Re: 06.06.10, 21:41
                            Oj, kolego Twoja ignorancja mojego niku jest kolejnym przejawiem
                            deficytow wiedzy:)
                            • Gość: kieprze_paczynsch A jednak impotencja. Umysłowa. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.10, 21:51
                              Przyszłaś tu z misją edukacyjną, a jesteś totalnie nieprzygotowana. chrzanisz
                              coś o gazie głupkowym, wielkie nadzieje wzbudzasz, a konkretów żadnych.
                              Impotencja, jak Twój idol.
                              • protencja Re: A jednak impotencja. Umysłowa. 06.06.10, 21:54
                                To nie moja wina, ze dysponujesz sprzetem z lat 80-tych:)
                                A co do imptenta to nie kazdy praktykuje prokreacje krolika:)
                                • Gość: kieprze_paczynsch Re: A jednak impotencja. Umysłowa. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.10, 21:56
                                  Idę o zakład, że o prokreacji królika wiesz tyle samo, co o gazie głupkowym
                                  • protencja Re: A jednak impotencja. Umysłowa. 06.06.10, 21:59
                                    dokładnie:) dlatego, tez mam nad Toba przewage:) Ty nie wiesz nic na
                                    te tematy:)no i na inne, jak sam przyznales:)
                                    • Gość: kieprze_paczynsch Re: A jednak impotencja. Umysłowa. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.10, 22:12
                                      Chcesz nauczać, czy wykazywać moje nieuctwo? Dla ułatwienia podpowiem, że to
                                      robi się nieco inaczej.
                                  • gucio712 Re: A jednak impotencja. Umysłowa. 06.06.10, 22:09
                                    Gość portalu: kieprze_paczynsch napisał(a):

> Idę o zakład, że o prokreacji królika wiesz tyle samo, co o gazie
                                    głupkowym

nie znęcaj się już nad nią bo i tak konkretów nie dostaniesz, we
                                    mnie to już tylko współczucie wedle pisiąt pozostało, jak oni te dwa
                                    tygodnie nerwowo wytrzymają to pojęcia nie mam
                                    • Gość: kieprze_paczynsch Re: A jednak impotencja. Umysłowa. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.10, 22:17
                                      > nie znęcaj się już nad nią bo i tak konkretów nie dostaniesz, we
                                      > mnie to już tylko współczucie wedle pisiąt pozostało, jak oni te dwa
                                      > tygodnie nerwowo wytrzymają to pojęcia nie mam

Klikasz licząc na dyskusję? Też tak miałem, nawet z miligramem swego czasu.
                                      Faktycznie, masz rację. Znudziło mnie dziewczę. Jedno, co dobre, że już nie
                                      przyjdzie więcej z tym gazem głupkowym.
                                      • Gość: cudTuska Re: A jednak impotencja. Umysłowa. IP: *.chello.pl 07.06.10, 09:49
                                        Kieprz ale z ciebie prostak. Przyznaj, że laska skasowała cię, a ty
                                        nawet nie potrafisz błyskotliwie jej dogadać
            • protencja Re: a tu kolejne ,,dowciapne" wypowiedzi 06.06.10, 20:55
              www.youtube.com/watch?v=fTbVj9B6O1w
    • a.giotto kiedy ktoś mnie pyta skąd jestem... 06.06.10, 23:45
      ...odpowiadam: z WSI!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka