Dodaj do ulubionych

Społeczeństwo obywatelskie

29.06.10, 21:57
powinno głosować na Komorowskiego.
Obserwuj wątek
    • jutrzenka.3 Re: Społeczeństwo obywatelskie 29.06.10, 22:52
      Powinno - na kogo, to już w/g uznania. Myślę, że nie powinno się sugerować postępowań nikomu, tym bardziej, że jeden z kandydatów jest mierny, a drugi jeszcze gorszy...
      • wuzet21 Re: Społeczeństwo obywatelskie 07.10.10, 20:46
        Społeczeństwo Obywatelskie głosowało na Komorowskiego, bo nie było specjalnie z czego wybierać - teraz przed nami wybory samorządowe - ciekawe jak teraz zachowają się wyborcy, czy czegoś się nauczyli...
        • wuzet21 Re: Społeczeństwo obywatelskie 21.12.10, 09:17
          --Wracam do tego wątku, bo to co stało się podczas tych wyborów (samorządowych), jest godne odnotowania.
          Najwięcej głosów oddano na społeczne, czasem spontaniczne komitety wyborcze - wynika z tego, że ludzie na poziomie regionów, nie głosowali na partie - to duży krok naprzód.
          -----
          ***** Internet, to świat w którym żyjesz - postaraj się w nim nie napaskudzić... 
    • 79.angelika Re: Społeczeństwo obywatelskie 21.12.10, 18:54
      Gazetko mimo wszystko mam swojego kandydata którym pan Komorowski nie jest ..mam powody ...ale nie zagłębiam się w te sprawy ...
      • voxave Re: Społeczeństwo obywatelskie 26.12.10, 03:59
        rozgrymaszone to obywatelskie społeczeństwo--jak sie nie ma co sie lubi,to sie lubi co sie ma
        • wuzet21 Re: Społeczeństwo obywatelskie 26.12.10, 10:49
          --Przysłowie zupełnie nieprzystające do tematu wyboru prezydenta.
          Poza tym, społeczeństwo nie jest "rozgrymaszone", a tylko jeszcze nie do końca uświadomione...
          -----
          ***** Internet, to świat w którym żyjesz - postaraj się w nim nie napaskudzić... 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka