gazeta_mi_placi 29.06.10, 21:57 powinno głosować na Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutrzenka.3 Re: Społeczeństwo obywatelskie 29.06.10, 22:52 Powinno - na kogo, to już w/g uznania. Myślę, że nie powinno się sugerować postępowań nikomu, tym bardziej, że jeden z kandydatów jest mierny, a drugi jeszcze gorszy... Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Społeczeństwo obywatelskie 07.10.10, 20:46 Społeczeństwo Obywatelskie głosowało na Komorowskiego, bo nie było specjalnie z czego wybierać - teraz przed nami wybory samorządowe - ciekawe jak teraz zachowają się wyborcy, czy czegoś się nauczyli... Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Społeczeństwo obywatelskie 21.12.10, 09:17 --Wracam do tego wątku, bo to co stało się podczas tych wyborów (samorządowych), jest godne odnotowania. Najwięcej głosów oddano na społeczne, czasem spontaniczne komitety wyborcze - wynika z tego, że ludzie na poziomie regionów, nie głosowali na partie - to duży krok naprzód. ----- ***** Internet, to świat w którym żyjesz - postaraj się w nim nie napaskudzić... Odpowiedz Link Zgłoś
79.angelika Re: Społeczeństwo obywatelskie 21.12.10, 18:54 Gazetko mimo wszystko mam swojego kandydata którym pan Komorowski nie jest ..mam powody ...ale nie zagłębiam się w te sprawy ... Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Społeczeństwo obywatelskie 26.12.10, 03:59 rozgrymaszone to obywatelskie społeczeństwo--jak sie nie ma co sie lubi,to sie lubi co sie ma Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Społeczeństwo obywatelskie 26.12.10, 10:49 --Przysłowie zupełnie nieprzystające do tematu wyboru prezydenta. Poza tym, społeczeństwo nie jest "rozgrymaszone", a tylko jeszcze nie do końca uświadomione... ----- ***** Internet, to świat w którym żyjesz - postaraj się w nim nie napaskudzić... Odpowiedz Link Zgłoś