scorrus 03.03.11, 23:50 Jak się nagle pojawiają nieznajome nicki, to dowód na link do wątku na głównej. Jak ten, że Cuksa nie lubi pączków. :D (Ciekawe, ile zapłaciła za to, bo coś często ostatnio. ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buena_luna Re: Wątek na głównej 03.03.11, 23:59 heheh...To są nasze pieniądze :D Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Wątek na głównej 04.03.11, 07:18 To mógł być handel wymienny: wątek na głównej za jednego czarodzieja :D. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wątek na głównej 04.03.11, 09:54 NIGDY nie oddam Scorra, nawet Narodowemu za miljon! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wątek na głównej 04.03.11, 13:47 Iiiiiiiiiiiiiiiiić mi! Po co, żeby Cię tłuszcza i ciemny lud obmacywali a dzieci wrzucały do Ciebie monety? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wątek na głównej 04.03.11, 07:54 Wdupejeża. zasadniczo :P w zamian obiecałam im podsyłać aktualności z prasy światowej, według umowy dzień po tym jak pojawią się na Szpilach :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Wątek na głównej 04.03.11, 08:03 ...dobra dobra. Pamiętaj tylko że według umowy dwa dni po tym jak pojawią się u mnie...:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wątek na głównej 04.03.11, 08:06 Nie ma sprawy, nawet jak będzie tydzień po to i tak o tydzień wcześniej, niż oni sami są w stanie znaleźć :D Kilkakrotnie wrzucałam tu aktualności, które po 10 dniach pojawiły się na głównej GW :DDD Odpowiedz Link Zgłoś