Gość: &&& IP: *.rozanka.wroc.pl 17.05.04, 19:47 Gdyby któraś z tych partii miała rządzić w Polsce...która waszym zdaniem byłaby mniejszym złem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luksusowy_yacht Re: LPR czy Samoobrona? 18.05.04, 01:38 jedna i druga oznacza zagładę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyperek Re: LPR czy Samoobrona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 12:16 Najlepiej opisał to Steffen Moeller. Uczył niemieckiego na Syberii i bardzo mu się tam podobało. Zapytany co bedzie dalej robić, rzekł, że w obliczu zbliżającej sie samoobrony zostaje w Polsce. Syberia przyjdzie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: LPR czy Samoobrona? IP: *.wios.bialystok.pl 18.05.04, 13:53 Nie ma takiej możliwości ,że którakolwiek z tych partii będzie rządzić!Przecież ludzie są normalni i powoli przeglądają na oczy !Nie pozwolą na coś takiego!!! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyperek Agusiu, kocham Twoją niepoprawną naiwność ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 20:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwiga Re: LPR czy Samoobrona? IP: *.lublin.mm.pl 20.05.04, 10:40 Gość portalu Aga napisał(a) >Nie ma takiej możliwości,że którakolwiek z tych partii będzie rządzić! Przecież ludzie są normalni i powoli przeglądają na oczy. Nie pozwolą na coś takiego< Ludzie normalni dzielą się na realistów i oszołomów. Realista stara się zrozumieć zrozumieć aktualna rzeczywistość, wyciąga wnioski, przewiduje i zgodnie ze swoja wiedzą i doświadczeniem reaguje. Oszołom działa na zasadzie reakcji stada. Kiedyś mówiono: "Jak jedna owca ogon zadrze, to reszta za nią" Putanie: czy w Polsce jest więcej ludzi z wyobraźnią i wiedzą, sensownie myślących, odpowiedzialnych, czy oszołomów? Jeżeli więcej tych ostatnich pójdzie do urn, to bedzie to kleska demokracji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: LPR czy Samoobrona? IP: *.wios.bialystok.pl 20.05.04, 11:03 Mam cichą nadzieję, że oszołomów jest jednak mniej.Polska to piękny kraj, wielu w nim ludzi wykształconych i myślących.A oszołomy robią tylko wiele hałasu, a jak wiadomo:"dlaczego dzwon głośny - bo wewnątrz jest próżny".Dokładnie tak jest z oszołomami. Lucyperku ! Nie uważam się za aż tak bardzo naiwną, ale to prawda troche romantyczności i naiwności może we mnie drzemie, ale to szczypta dosłownie! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyperek Re: LPR czy Samoobrona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 12:36 Moje stwierdzenie nie było ani szydercze, ani złośliwe Agusiu. Połączenie lekkiej naiwności z romantycznością to fajna rzecz u kobiety (szczegolnie tak młodej jak Ty). Ludzi wykształconych to my tak wcale za wiele nie mamy, a odrzuc od nich jeszcze "wykształcone" buractwo co to sobie pozałatwiało dyplomy w czasach świetlanego ustroju. Od pozostałej reszty odrzuć frustratów, którzy po prostu sa kiepscy i im nie wychodzi. Zostanie garsteczka, która niestety wiosny nie czyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: LPR czy Samoobrona? IP: *.wios.bialystok.pl 20.05.04, 13:54 Skąd wiesz, że jestem młoda,Lucyperku? A buractwo , jak to nazywasz, nawet jak kupi sobie dyplom to buractwem zostanie.W swoim poprzednim poście miałam na myśli ludzi naprawdę wykształconych w pełnym tego słowa znaczeniu, wierz mi trochę, ich jest... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gobi Re: LPR czy Samoobrona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 23:37 Klęską demokracji jest każde głodne dziecko w szkole, skandaliczny poziom bezrobocia i dobre samopoczucie odpowiedzialnych za to politykow. Politycy obecnie rządzący w Polsce to jest prawdziwe zło. Będę głosować na Samoobronę, żeby pozbyć się tych wszystkich łobuzów i pieczeniarzy. Myślę, że 4 lata bez diet, dofinansowań, synekur i kolosalnych odpraw przy wyrzucaniu dyscyplinarnym ze stanowisk, ten czas może dobrze zrobić całej Polsce. Rządy LPR niczego w tej dziedzinie nie zmienią, dlatego odrzucam ją razem z PO i całą resztą politykierstwa. Chcę dogłębnych zmian! Niech Kaczyńscy i reszta szukają pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: LPR czy Samoobrona? IP: *.rozanka.wroc.pl 25.05.04, 09:55 Gość portalu: Gobi napisał(a): > Klęską demokracji jest każde głodne dziecko w szkole, skandaliczny poziom > bezrobocia i dobre samopoczucie odpowiedzialnych za to politykow. Politycy > obecnie rządzący w Polsce to jest prawdziwe zło. Będę głosować na Samoobronę, > żeby pozbyć się tych wszystkich łobuzów i pieczeniarzy. Myślę, że 4 lata bez > diet, dofinansowań, synekur i kolosalnych odpraw przy wyrzucaniu dyscyplinarnym > ze stanowisk, ten czas może dobrze zrobić całej Polsce. Rządy LPR niczego w tej > dziedzinie nie zmienią, dlatego odrzucam ją razem z PO i całą resztą > politykierstwa. Chcę dogłębnych zmian! Niech Kaczyńscy i reszta szukają pracy. A czytałeś"Folwark zwierzęcy"? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: LPR czy Samoobrona? 25.05.04, 11:03 O naiwności ludzka! Naprawdę sądzisz, że Lepper cokolwiek zmieni w układzie establishmentu? Naprawdę rozliczy afery? Błąd. Gdyby mu na tym zależało, zacząłby od siebie i swojej partii. On rozliczy, owszem, ale politycznych przeciwników. Jagieliński i koledzy nie zostaną rozliczeni, bo dogadują się z Lepperem. Politycy LPR też być może unikną polowania na czarownice, bo LPR sprawdza się w samorządach. Lepper dorwie się tylko do partii, które go nie cierpią i na miejsce establishmentu postsolidarnościowego wprowadzi swój, wcale nie lepszy. A już tragicznie będzie jeśli zacznie wprowadzać swój program quasigospodarczy. Wtedy wyjeżdżam na wieś, zajmę się hektarowym polem, posadzę marchewki i będę korzystał z chłopskiej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gobi Re: LPR czy Samoobrona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 22:56 ja nie popieram Leppera - chcę pozbyć się *_wszystkich_* dotychczasowych polityków z Giertychem, Rokitą, Staniszewską, Kaczyńskim i resztą aferzystów. Wszyscy są warci tego samego. W tym pokoleniu nie ma dobrych polityków - są albo skompromitowani albo nieskuteczni. Jaka jest różnica między maturą Beger a magisterium Kwasa? Która partia prowadzi forum takie, jak to, żeby normalny wyborca mógł powiedzieć, co go boli, czego oczekuje, czego nie pochwala? Żadna partia nie prowadzi forów ani czatów ze swoimi przedstawicielami. Do łopaty takich panów, do obory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: LPR czy Samoobrona? IP: *.wios.bialystok.pl 26.05.04, 10:35 Naprawdę nie widzisz różnicy między magisterium A.Kwaśniewskiego a maturą Beger? Naprawdę???A może w ogóle nie ma różnicy pomiędzy inteligencją, wiedzą i logiką myślenia tych dwóch osób?Wiedz moja droga ,że pani Beger całkiem niedawno skończyła szkołę średnią (tak, tak zaczynając 'politykowanie' była zaledwie po podstawówce).Szanuję wszystkich ludzi , tych z wykształceniem podstawoym również.Ale na Boga gdzie z taką wiedzą, prostactwem i brakiem podstawowych zasad kultury do rządzenia???Przecież to zgroza!!!Do rządzenia potrzeba ludzi mądrych ,światłych, 'z głową na karku' porządnie wykształconych (ekonomia , finanse, prawo) a nie krzykaczy bez kszty pojęcia o niczym. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: LPR czy Samoobrona? 23.05.04, 20:52 To pytanie z rodzaju: "W jakim obozie wolałbyś siedzieć - hitlerowskim czy sowieckim?" Nie ma na nie rozsądnej i jednoznacznej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Osik Re: LPR czy Samoobrona? IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.05.04, 05:37 lepper i giertych to curwy, co sie zowią, a kto na nich głosuje tak sam sie zowie. Jezuuuuuu, ludzie obudzcie sie. Dla kretynów z wyżej wymienionych partii, władam włoskim w sposób wystarczjący.... Nie znam naszego prawa, pewnie jakieś głupie....chociaż to nie wina sędziów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Osik Re: LPR czy Samoobrona? IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.05.04, 05:38 wypierdalać mi z tym wątkiem, po co kretynie zaczynasz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Osik Re: LPR czy Samoobrona? IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.05.04, 05:41 Wrocław bastionem niezdecydowanych.....? i to bez żadnego nicka....kurwa, wypierdalać mi z samoobroną....to hitler....trędowaty to hitler. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Osik Re: LPR czy Samoobrona? IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.05.04, 05:47 Ludzie....to hitler....Lepper to hitler, giertych to curwa z włoska...pęk....jezuuu, on ma broń...strąk to skryty homoseksualista (nie mam nic do homo..., nie (kurwa),lubie strąka w kurewskim trędowatym pęku grochu....tak panie giertych......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Osik Re: LPR czy Samoobrona? IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.05.04, 05:51 Kto na was głosuje..........? co za kurwy na was głosują, i mi to udowodnijcie...tak samo jak to, że 99% jest katolikami.....kretyni co to za kraj? co to za kurwa kraj? jezeli w tym kraju debile dochodzą do głosu, to czemu ja nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Osik To curwa...z włoska IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.05.04, 05:59 jezuuuuu, nie mów mi nawet o tym goownie co to jest, przepraszam za ale lepperowskich gier'tych nie używam ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Osik Re: To curwa...z włoska IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.05.04, 06:04 A z włoska to mój kumpel zrobił rzeźbę..a Mcgaywer or something made shit and I do not other things .... coś tam a w radiu pierdolą kocopoły o systemie argentyńskim radio..6.05 trójka radio rządowe....kostrzewa trzymaj sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soohR Re: LPR czy Samoobrona? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 11:11 LPR? Samoobrona? jak tu wybrać mniejsze zło? śmierć przez rozstrzelanie czy powieszenie? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś