Dodaj do ulubionych

ptszebna natychmiastowa pomoc

08.09.11, 04:35
kto wie jak mi pomóc abym mógł dostać większe mieszkanie z lepszymi warunkami nisz posiadam w obecnej chwili .Wyjaśnię o co mi chodzi .W obecnej chwili ja wraz z konkubiną oraz sześciorgiem wspaniałych dzieci mieszkamy na 48 metrach kwadratowych gdzie niema cieplej wody oraz toalety ,tak zwaną ubikację mamy na podwórku ,do tego wszystkiego w mieszkaniu jest grzyb a najmłodsze z moich dzieci są to bliżniaczki które mają 20 miesięcy i które urodziły się wprawie 7 miesiącu ciąży .Próbowaliśmy wszystkiego aby burmistrz udostępnił nam większe mieszkanie z ciepłą woda i gdzie nie będziemy musieli wychodzić do toalety na podwórko i co najważniejsze aby nie było grzyba i czuć tego smrodu wilgoci .Proszę pomóżcie bo nie mam pojęcia co dalej robić i do kogo się zwrócić
Obserwuj wątek
    • feel_good_inc Re: ptszebna natychmiastowa pomoc 08.09.11, 07:46
      bilbas5 napisał:
      > kto wie jak mi pomóc abym mógł dostać większe mieszkanie z lepszymi warunkami n
      > isz posiadam w obecnej chwili .Wyjaśnię o co mi chodzi .W obecnej chwili ja wra
      > z z konkubiną oraz sześciorgiem wspaniałych dzieci mieszkamy na 48 metrach kwad
      > ratowych gdzie niema cieplej wody oraz toalety ,tak zwaną ubikację mamy na pod
      > wórku ,do tego wszystkiego w mieszkaniu jest grzyb a najmłodsze z moich dzieci
      > są to bliżniaczki które mają 20 miesięcy i które urodziły się wprawie 7 miesiąc
      > u ciąży .Próbowaliśmy wszystkiego aby burmistrz udostępnił nam większe mieszkan
      > ie z ciepłą woda i gdzie nie będziemy musieli wychodzić do toalety na podwórko
      > i co najważniejsze aby nie było grzyba i czuć tego smrodu wilgoci .Proszę pomó
      > żcie bo nie mam pojęcia co dalej robić i do kogo się zwrócić

Hm... na 99% trolling, ale pokazuje smutny trend, że inteligencja przestała być wiodącą cechą w sukcesie ewolucyjnym człowieka, odkąd zaczęliśmy (w krajach rozwiniętych) produkować więcej żywności niż potrzebujemy...
    • ikcort Re: ptszebna natychmiastowa pomoc 08.09.11, 08:12
      > Próbowaliśmy wszystkiego

Wszystkiego prócz antykoncepcji. :) Poza tym czuć trollem na kilometr.
      • voxave Re: ptszebna natychmiastowa pomoc 08.09.11, 11:09
        Dorób sobie jeszcze ze dwoje dzieci, bo widac to ci najlepiej wychodzi.A po pomoc to do Kościola tam jest zakaz antykoncepcji niech ci pomogą.

Nie widziałam cie od miesiąca i nic....Maria P.ób
        • Gość: ferment Re: ptszebna natychmiastowa pomoc IP: *.unknown.vectranet.pl 08.09.11, 16:15
          Gajowy?
    • Gość: ka_p_pa Re: ptszebna natychmiastowa pomoc IP: *.lukman.pl 08.09.11, 16:31
      www.altax.pl/produkty/boramon
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka