Dodaj do ulubionych

Fajne zycie

06.05.12, 14:30

ma nasz młody proboszcz----ujeżdża motocykle najnowszej generacji----widzialam go inkoguto na wyścigowym cudzie w samych bermudach i kasku zza którego nikt go nie rozpozna.
Wraz z drugim księdzem tez młodym ujeżdżają takie jednoślady że oczy mi z orbit.....
Ale w te niedziele to juz obłęd---zjazd pod pomnikiem JPII i poświecenie jednośladów wszelkiej maści a na nich towarzycho z calej Europy.
Co za maszyny, toz to cale domki dla *ślimakow* każdy wart fortunę.
Tak sie bawia sukienkowi za pieniadze pokornych baranów.
Gdzie ci ludzie maja oczy i rozum--lobotomia......
Obserwuj wątek
    • 4her Re: Fajne zycie 06.05.12, 14:40
      Po pierwsze, to chyba dobrze i bezpieczniej, że młodzi jeżdżą na motocyklach a nie starzy.
      Po drugie motocykl to nie szczyt luksusu.
      Zakonnik jezuita Józef Maria Bocheński miał licencje pilota i latał turystycznymi samolotami.
    • andrzej.sawa Re: Fajne zycie 06.05.12, 14:41
      Ty jesteś tym barankiem co płaci,jeżeli nie to odczep się,bo zachowujesz się jak Niemcy,którzy chcą nam "pomóc" i zabrać EURO z "czystej" przyjaźni.
      • ultimate.strike Re: Fajne zycie 06.05.12, 14:44
        > Ty jesteś tym barankiem co płaci,jeżeli nie to odczep się,bo zachowujesz się ja
        > k Niemcy,którzy chcą nam "pomóc" i zabrać EURO z "czystej" przyjaźni.

Niektórzy polscy politycy chcą zabrać z czystej przyjaźni Euro Ukraińcom, jaka różnica?
        • voxave Re: Fajne zycie 06.05.12, 14:51
          Gurwa--tak wlasnie wyglada przyjaźń---w wiekszości.
          A ty Andrezj opowiedz o tej przyjaznej propozycji od naszego sasiada Niemca .
    • migreniasta Re: Fajne zycie 06.05.12, 15:29
      Nie partycypuję w kosztach zakupu tych cacek,więc nie mam moralnego prawa rozliczać . Jeśli mohery się na to godzą to ich sprawa......
      • ultimate.strike Re: Fajne zycie 06.05.12, 15:38
        > Nie partycypuję w kosztach zakupu tych cacek

Ja bym taki pewny nie był, duża część dochodów KośKatu pochodzi z budżetu, a księgowości w tej firmie nie prowadzą.
        • migreniasta Re: Fajne zycie 06.05.12, 15:44
          Ale budżet nie dzieli tego między młodych kleryków. Środki na motory są ZAMSZOWE.
          www.youtube.com/watch?v=Sf90HeOcvCQ&feature=related
          nastaw drugą minutę.
        • kalllka Re: Fajne zycie 06.05.12, 16:06
          moge cie zapewnic strajk, ze tzw 'czarne sukienki' prowadza rygorystyczna ksiegowosc.
          czyzbys miau przestarzale panie informacje?

• ultimate.strike Re: Fajne zycie 06.05.12, 18:34
            > moge cie zapewnic strajk, ze tzw 'czarne sukienki' prowadza rygorystyczna ksie
            > gowosc.

Taką, że przychodzi UKS i ma wgląd w bilans firmy? Nie sądzę.
        • mjot1 Re: Fajne zycie 06.05.12, 18:01
          ultimate.strike napisał:
          > księgowości w tej firmie nie prowadzą.
          Znaczy oszczędzają ;-)
    • 4her ale buractwo 06.05.12, 18:28
      Kolejny wątek kmiotki pt. pokaż lekarzu co masz w garażu.
      Sugestia, że jak ktoś ma motocykle, to pewnie ukradł/oskubał parafian, aferzysta.
      A może rodzice kupili, może motocykle z wypożyczalni, może znajomi zaprosili na rajd? Najgorsze są te dewotki biegające na msze a potem obgadujące księdza poza oczami. Na pewno obgadujesz też lekarza, policjanta, nauczyciela i każdego kto się czegoś dorobił.
      Pewnie sama masz kradzione programy w komputerze i słuchasz kradzionej muzyki, oszukujesz na podatkach, ale motocykl księdza gryzie w oczy.
      Bosz.
      • pocoo Re: ale buractwo 06.05.12, 18:41
        4her napisał:

> Sugestia, że jak ktoś ma motocykle, to pewnie ukradł/oskubał parafian, aferzyst
        > a.
        > A może rodzice kupili,

Może czasami i tak.Najczęściej do seminariów trafiają maturzyści z bogatych rodzin?
        Kiedy o to żartem zapytałam szkolnego kolegę proboszcza ,ten przyłożył palec do dolnej powieki opuścił lekko i zapytał ;"widzisz tu tramwaj"?
        • ultimate.strike Re: ale buractwo 06.05.12, 19:01
          Powiedziałaś mu prawdę, że to szóstka była? :)
          • ultimate.strike A tak z ciekawości 06.05.12, 19:07
            czy dostaje się jakieś pokwitowanie za zakup od księdza usług w rodzaju sakramentów? Wiem, że na fakturę ani paragon nie ma co liczyć, ale chociaż jest jakiś dowód, czy to wszystko się na gębę załatwia?
            • pocoo Re: A tak z ciekawości 07.05.12, 08:56
              ultimate.strike napisał:

> czy dostaje się jakieś pokwitowanie za zakup od księdza usług w rodzaju sakrame
              > ntów? Wiem, że na fakturę ani paragon nie ma co liczyć, ale chociaż jest jakiś
              > dowód, czy to wszystko się na gębę załatwia?

Wpisują do księgi parafialnej co chcą.Oszukują ile wlezie.
          • pocoo Re: ale buractwo 07.05.12, 08:52

ultimate.strike napisał:

> Powiedziałaś mu prawdę, że to szóstka była? :)

Może mam zbyt słaby wzrok,ale nic nie widziałam.
      • voxave Re: ale buractwo 06.05.12, 19:11
        4her napisał:

> Kolejny wątek kmiotki pt. pokaż lekarzu co masz w garażu.
        > Sugestia, że jak ktoś ma motocykle, to pewnie ukradł/oskubał parafian, aferzyst
        > a.
        > A może rodzice kupili, może motocykle z wypożyczalni, może znajomi zaprosili na
        > rajd? Najgorsze są te dewotki biegające na msze a potem obgadujące księdza poz
        > a oczami. Na pewno obgadujesz też lekarza, policjanta, nauczyciela i każdego kt
        > o się czegoś dorobił.
        > Pewnie sama masz kradzione programy w komputerze i słuchasz kradzionej muzyki,
        > oszukujesz na podatkach, ale motocykl księdza gryzie w oczy.
        > Bosz.

Podejrzewam,że jestes wiercą lub ksiedzem-----na forach pierdzielisz farmazony----na razie ludzie pisza w tych watkach bo sie nudza--ale do czasu----zainfekowales fora miernotą--i takie stwierdzenia jak powyższe sa tego przykladem.
        Nic nie kradne bo nie chce i nie mam potrzeby--a tobie głodnemu chleb na mysli.Pozdrawiam erudytę.:)Powodzenia
        • 4her Re: ale buractwo 06.05.12, 19:23
          Sama jesteś miernota i naucz sie pisac po polsku.
          • voxave Re: ale buractwo 06.05.12, 19:49
            4her napisał:

> Sama jesteś miernota i naucz sie pisac po polsku.

Rozgryzlam cię--jestes ksiedzem prowadzisz tu ewangelizacje-----tak cie temat bogacenia sie na wiernych zabolał:)
            • pocoo Re: ale buractwo 07.05.12, 09:03
              voxave napisała:

> 4her napisał:
              >
              > > Sama jesteś miernota i naucz sie pisac po polsku.
              >
              > Rozgryzlam cię--jestes ksiedzem prowadzisz tu ewangelizacje-----tak cie temat b
              > ogacenia sie na wiernych zabolał:)

No co Ty...On raz jest "buddystą",teraz "żydem" a właściwie katolikiem w trójcy jedynym.Watpię,czy jest księdzem bo podpiera się tatusiem (wątpię czy boskim).Taki idiota księdzem?Chociaż...czy są wśród nich normalni?
    • Gość: inkwizytor Re: Fajne zycie IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.05.12, 19:15
      voxave napisała:

> ma nasz młody proboszcz----ujeżdża motocykle najnowszej generacji----widzialam
      > go inkoguto na wyścigowym cudzie w samych bermudach i kasku zza którego nikt go
      > nie rozpozna.
      > Wraz z drugim księdzem tez młodym ujeżdżają takie jednoślady że oczy mi z orbit
      > .....

I nie zaproponowali Ci przejażdżki?
      Ciekawe czemu?
      • 4her Re: Fajne zycie 06.05.12, 19:24
        Gość portalu: inkwizytor napisał(a):
        > I nie zaproponowali Ci przejażdżki?
        > Ciekawe czemu?

Lepiej młode laski wozić.
        A tak jeszcze by babcia spadła z motoru i żądała odszkodowania.

• ultimate.strike Re: Fajne zycie 06.05.12, 19:32
          > Lepiej młode laski wozić.

Tylko żeby z tą młodością nie przesadzali.
        • mjot1 Re: Fajne zycie 06.05.12, 19:39
          Ta… motor, laski…
          I w misyjnej robocie bosko być może…
        • Gość: inkwizytor Zagadka IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.05.12, 19:43
          Ciekawe też co najbardziej zafrapowało Voxi, że aż założyła wątek:
          bermudy młodego księdza,
          młody ksiądz w samych bermudach, czy też
          ujeżdżany motocykl przez młodego księdza w samych bermudach?
          • ultimate.strike Re: Zagadka 06.05.12, 19:45
            Ciekawe, dlaczego w sutannie nie jeżdził?
            • Gość: inkwizytor Re: Zagadka IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.05.12, 19:50
              ultimate.strike napisał:

> Ciekawe, dlaczego w sutannie nie jeżdził?

W sutannie miał uwodzić Voxi?
              • voxave Re: Zagadka 06.05.12, 19:53

> ultimate.strike napisał:
                >
                > > Ciekawe, dlaczego w sutannie nie jeżdził?
                >
                > W sutannie miał uwodzić Voxi?

He,he,he
              • ultimate.strike Re: Zagadka 06.05.12, 19:57
                A dlaczego nie, widziałeś kiedyś pokazy mody sakralnej? Na razie tylko koronkowych minisutann brakuje ale to tylko kwestia czasu...
                • Gość: inkwizytor Re: Zagadka IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.05.12, 20:24
                  ultimate.strike napisał:

> A dlaczego nie, widziałeś kiedyś pokazy mody sakralnej? Na razie tylko koronkow
                  > ych minisutann brakuje ale to tylko kwestia czasu...

Póki co chodzą w siermiężnych sutannach.
                  Dziwi mnie tylko, że nie założył stringów by uwieść Voxi. Bermudy są przecież mało seksowne.
                  • 4her Re: Zagadka 06.05.12, 20:28
                    Czarne bermudy zasłaniają wtarte/wydepilowane z włosów uda.
                  • voxave Re: Zagadka 06.05.12, 20:31

> ultimate.strike napisał:
                    >
                    > > A dlaczego nie, widziałeś kiedyś pokazy mody sakralnej? Na razie tylko ko
                    > ronkow
                    > > ych minisutann brakuje ale to tylko kwestia czasu...

>
                    > Póki co chodzą w siermiężnych sutannach.
                    > Dziwi mnie tylko, że nie założył stringów by uwieść Voxi. Bermudy są przecież m
                    > ało seksowne.

Tez mi widok, prawie nieznany ha,ha :)
                  • ultimate.strike Re: Zagadka 06.05.12, 20:32
                    Na seksowności mężczyzn się nie znam, wiem za to, że bermudy, w przeciwieństwie do męskich stringów są modne.
                  • massaranduba Re: Zagadka 06.05.12, 20:45

> Póki co chodzą w siermiężnych sutannach.

Co z Ciebie za inkwizytor, ze nie znasz sie na modzie sakralnej ? :-D
                    Gamarelli, Mancinelli, Euroclero. Dla ksiezy te nazwy sa jak Armani, Gucci, Versace dla ludzi swieckich.I podobno zadna z encyklik papieza nie byla tak komentowana jak okulary od Gucciego,ktore zalozyl ;-)
                    • Gość: inkwizytor Re: Zagadka IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.05.12, 21:19
                      Sie nie mondrzyj, bo się skórczysz.

Powiedz lepiej, o co chodzi z tymi włosami na łydkach księży. Co w nich takiego podniecającego, że i Voxi i 4her o tym mówi. I nie odsyłaj mnie do nich, tylko sama coś wymyśl.
                      • massaranduba Re: Zagadka 06.05.12, 21:32

> Powiedz lepiej, o co chodzi z tymi włosami na łydkach księży.

Eee, we wlosach to chyba nic podniecajacego nie ma,we wspomnianych bermudach tez nie...
                        Ale gdyby taki ksiadz mial ladne bokserki i pachnial Fahrenheitem...To kto wie ?...;-)
                        • Gość: inkwizytor Re: Zagadka IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.05.12, 07:44
                          massaranduba napisała:

> Ale gdyby taki ksiadz mial ladne bokserki i pachnial Fahrenheitem...To kto wie ?...;-)

Wtedy zainteresowałby się Voxi i porwał ją na przejażdżkę w nieznane?
                          • voxave Re: Zagadka 07.05.12, 08:45

> massaranduba napisała:
                            >
                            > > Ale gdyby taki ksiadz mial ladne bokserki i pachnial Fahrenheitem...To kt
                            > o wie ?...;-)
                            >
                            > Wtedy zainteresowałby się Voxi i porwał ją na przejażdżkę w nieznane?

Dla ladnego zapachu--a ten mi sie podoba bardzo,jestem gotowa na wszystko w wielkim miescie :)_

• Gość: inkwizytor Re: Zagadka IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.05.12, 08:57
                              voxave napisała:

> Dla ladnego zapachu--a ten mi sie podoba bardzo,jestem gotowa na wszystko w wie
                              > lkim miescie :)_

Chętnie skorzystam z tej propozycji...chociaż księdzem nie jestem...
                              Już mi się nie wymigasz.
                              • voxave Re: Zagadka 07.05.12, 10:01

> voxave napisała:
                                >
                                > > Dla ladnego zapachu--a ten mi sie podoba bardzo,jestem gotowa na wszystko
                                > w wie
                                > > lkim miescie :)_
                                >
                                > Chętnie skorzystam z tej propozycji...chociaż księdzem nie jestem...
                                > Już mi się nie wymigasz.

Ksiadz jest dziewicą moge mu zaimponować a ty stary wyjadaczu sprawisz tylko kłopot---musi byc ksiadz.Ja tez lubie dziewice.:)
                                • Gość: inkwizytor Re: Zagadka IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.05.12, 10:16
                                  voxave napisała:

> Ksiadz jest dziewicą moge mu zaimponować a ty stary wyjadaczu sprawisz tylko kł
                                  > opot---musi byc ksiadz.Ja tez lubie dziewice.:)

Nie kręć.
                                  Dałaś słowo, to go dotrzymaj.
                                  Nie wymigasz mi się i już.
          • voxave Re: Zagadka 06.05.12, 19:52

> Ciekawe też co najbardziej zafrapowało Voxi, że aż założyła wątek:
            > bermudy młodego księdza,
            > młody ksiądz w samych bermudach, czy też
            > ujeżdżany motocykl przez młodego księdza w samych bermudach?

Zafrapowały mnie gole,miejscami wytarte z włosow łydki --nie często takie świetości mozna ogladać.
            • 4her Re: Zagadka 06.05.12, 20:26
              Nie wytarte , tylko wydepilowane.
            • Gość: inkwizytor Re: Zagadka IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.05.12, 20:26
              voxave napisała:

> Zafrapowały mnie gole,miejscami wytarte z włosow łydki --nie często takie świet
              > ości mozna ogladać.

To Ci się trafiło...
              • 4her Re: Zagadka 06.05.12, 20:30
                Przypalone od rury wydechowej. Niby najnowsza generacja, kosztuje majątek taki motur a włosy pali. Chyba, że to pęd powietrza wyrwał święcone włosy.
                • voxave Re: Zagadka 06.05.12, 20:33
                  4her napisał:

> Przypalone od rury wydechowej. Niby najnowsza generacja, kosztuje majątek taki
                  > motur a włosy pali. Chyba, że to pęd powietrza wyrwał święcone włosy.

Ale młodziankowi temat sie spodobał---jak to niektórym niewiele potrzeba.
                  • 4her Re: Zagadka 06.05.12, 20:42
                    Lubię motory, które wyrywają włosy z łydek.
                    • voxave Idź juz dziecko spać 06.05.12, 20:46

Z Bogiem....dobrych snow.
                      • 6burakow Re: Idź juz dziecko spać 06.05.12, 22:19
                        voxave napisała:

voxi: nic z tego co 4her napisal(a) nie jest prawda. Nie jest malolatem, nie jest mezczyzna, potrafi pisac bez bledow ortograficznych, i nie ma zadnych pogladow politycznych lub religijnych.
                        • voxave Re: Idź juz dziecko spać 06.05.12, 22:54
                          6burakow napisał:

> voxave napisała:
                          >
                          > voxi: nic z tego co 4her napisal(a) nie jest prawda. Nie jest malolatem, nie je
                          > st mezczyzna, potrafi pisac bez bledow ortograficznych, i nie ma zadnych poglad
                          > ow politycznych lub religijnych.

Coś mi ta/ten hermafrodyta jest znana....
    • andrzej256 A ksieza to sie nie moga bawic? 06.05.12, 21:25
      voxave napisała:

>
      > ma nasz młody proboszcz----ujeżdża motocykle najnowszej generacji----widzialam
      > go inkoguto na wyścigowym cudzie w samych bermudach i kasku zza którego nikt go
      > nie rozpozna.
      > Wraz z drugim księdzem tez młodym ujeżdżają takie jednoślady że oczy mi z orbit
      > .....
      > Ale w te niedziele to juz obłęd---zjazd pod pomnikiem JPII i poświecenie jednoś
      > ladów wszelkiej maści a na nich towarzycho z calej Europy.
      > Co za maszyny, toz to cale domki dla *ślimakow* każdy wart fortunę.
      > Tak sie bawia sukienkowi za pieniadze pokornych baranów.
      > Gdzie ci ludzie maja oczy i rozum--lobotomia......

A ksieza to sie nie moga bawic? Niby dlaczego nie?
      • 4her Re: A ksieza to sie nie moga bawic? 06.05.12, 23:11
        tylko na pożyczonym osiołku starszej generacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka