darima_ka 15.10.10, 18:58 Poprzedni zrobił się zbyt długaśny , wiec po linku zawsze można do niego zajrzeć forum.gazeta.pl/forum/w,50394,93373115,93373115,Cos_do_posluchania.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flissy ELO Ticket to the moon 16.10.10, 09:28 www.youtube.com/watch?v=xe7NnyHYiDo Pamiętam stare poczciwe lata '80, Gdy wszystko było nieskomplikowane, Chciał bym móc wrócić do tamtych czasów, Dostałem bilet na księżyc. Opuszczę to miejsce jak najszybciej, tak, dostałem bilet na księżyc, Ale raczej wolał bym zobaczyć wschód słońca, w twoich oczach. Dostałem bilet na księżyc, Będę wzrastał nad ziemią już tak niedługo, I łzy, do których krzyczę mogą zmienić się w deszcz, Ten, który łagodnie pada za twoim oknem, Nigdy się nie dowiesz. Lecieć, Lecieć przez zmartwione niebo, Do góry w nowy świat połyskującej jaskrawości. Lecąc coraz wyżej, Wzrastając nieprzytomnie przez nadchodzące tajemnice, Zastanawiając się smutno jeśli drogi,i które doprowadziły mnie tutaj, Mogły zawrócić i mógłbym zobaczyć cię tam, Stojącą tam Bilet na księżyc, Lot pozostawia tu dzień dzisiejszy z satelity 2, Ponieważ minuty upływają co mam robić, zapłaciłem za kurs ale co ja mogę więcej powiedzieć, To jest jedyna droga. Bilet na księżyc. Odpowiedz Link
flissy Suzi Quatro - Can The Can--kobiece granie:) 17.10.10, 09:18 www.youtube.com/watch?v=7SXWgC0SLCA Odpowiedz Link
flissy Jean Michel Jarre - Hey Gagarin 18.10.10, 13:50 www.youtube.com/watch?v=GNfaoO-2af0 Odpowiedz Link
darima_ka Smoke on the water 18.10.10, 19:21 www.youtube.com/watch?v=2WX_4FNoto4&feature=related Odpowiedz Link
flissy Re: Smoke on the water 19.10.10, 15:26 Dorka to jest hit zawsze na czasie Dzieki że zagrałaś Odpowiedz Link
flissy Fade to Black 19.10.10, 15:27 www.youtube.com/watch?v=WEQnzs8wl6E Fade To Black Upaść w mrok Życie przemija Dryfując każdego dnia, odpływając w dal Gubię się w sobie Już nikt i nic się nie liczy Zgubiłem gdzieś chęć do życia I teraz już nic nie mogę dać Ani wziąć Chcę aby nadszedł koniec, co mnie uwolni Wszystko jest jakieś inne Jestem w środku pusty I nie mogę w to uwierzyć Nie potrafię znieść tego piekła, które czuję Nicość co mnie wypełnia Osiągnęła szczyt agonii Ciemność zawładnęła dniem To co było mną, odeszło Tylko sam mogę się ocalić, lecz jest już za późno Bo już nie jestem w stanie Nawet myśleć dlaczego miałbym to zrobić Wydaje mi się, że przeszłości nigdy nie było Śmierć wita mnie ciepło Pozostało mi jedynie powiedzieć: "Żegnaj!" Odpowiedz Link
darima_ka Metalica-One 19.10.10, 20:00 www.youtube.com/watch?v=EzgGTTtR0kc&feature=related "Jedyny" Nie potrafię sobie nic przypomnieć Nie potrafię określić czy to prawda czy sen Głęboko w środku chcę krzyczeć Ta okropna cisza powstrzymuje mnie Teraz, kiedy wojna ze mną skończyła Budzę się, nie zauważam Że niewiele już ze mnie zostało Nic nie jest teraz prawdziwe poza bólem Wstrzymuję oddech jakbym chciał umrzeć Proszę Boże, obudź mnie Powrót do łona jest zbyt realny W pompach życie którę muszę czuć Lecz nie mogę spojrzeć wprzód aby odkryć Spojrzeć w czas gdy będę żył Żywiony przez rurkę wystającą ze mnie Niczym wojenna pamiątka Przywiązany do maszyn sprawiających że istnieję Odbierz ode mnie to życie Wstrzymuję oddech jakbym chciał umrzeć Proszę Boże, obudź mnie Teraz gdy świat odszedł, jestem jedyny Boże, pomóż mi Wstrzymać oddech jakbym chciał umrzeć Ciemność Więzi mnie Wszystko co widzę Absolutna okropność Nie mogę żyć Nie mogę umrzeć Uwięziony w sobie Ciało moją celą Mina Zabrała mi wzrok Zabrała mi mowę Zabrała mi słuch Zabrała mi ręce Zabrała mi nogi Zabrała mi duszę Zostawiła mnie z życiem w piekle Tekst piosenki: I cant remember anything Odpowiedz Link
flissy Re: Metalica-One 19.10.10, 20:18 Dorcia co Ty za muzykę grasz fiu fiu cymesik,,,i Ty słuchasz takiej? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Metalica-One 19.10.10, 20:37 Słucham czasem. Zależy w jakim nastroju jestem . Odpowiedz Link
flissy Re: Metalica-One 19.10.10, 20:38 To tak jak ja Ale najbardziej to ja lubie Pink Floyd,,,to jest granie Odpowiedz Link
flissy Lady in black - Uriah Heep 20.10.10, 17:43 www.youtube.com/watch?v=-Aaj0tzp0pQ Przyszła do mnie jednego poranka, jednego samotnego poranka Jej włosy powiewały na zimy mroźnym wietrze Teraz wiem już jak mnie znalazła, bowiem w ciemnościach kroczyłem I zniszczenie legło swój cień wokół mnie w walce, której wygrać nie mogłem. Spytała mnie o imię moje, a potem mego wroga. Odrzekłem, że jest nim potrzeba w niektórych Ludziach, by walczyć i zabijać własnych braci bez usprawiedliwienia ani w nich samych ani w Bogu. I błagałem ją, by dała mi konnicę, która stratuje mych wrogów, Tak wiekla była moja chęć pożarcia tej straty życia. Lecz ona nie myślała i bitwach, które sprowadzają ludzi do zwierząt, Tak łatwych do rozpoczęcia i tak niemożliwych do skończenia. Albowiem ona, matka wszystkich ludzi, osądziła mnie tak mądrze, że Bałem się iść sam i poprosiłem ją by została. "Och, pani, podaj mi swą dłoń", krzyknąłem, "och, pozwól mi spoczywać u twego boku." "Miej nadzieję i ufaj we mnie", odparła i napełniła me serce życiem Nie w liczbach tkwi siła. Nie mam takich złudzeń Lecz jeśli będziesz potrzebował mnie bym cię podniosła na duch, nie będę daleko stąd. Tymi słowami przemówiwszy, odwróciła się i myślałem, że słów mi nie ustanie, by cokolwiek rzec Stałem i patrzyłem aż do momentu, gdy zniknął jej czarny płaszcz. Dola moja nie jest lżejsza, lecz teraz wiem, że nie jestem sam. Nowe serce bije mi w piersi za każdym razem, gdy wspomnę tamten wietrzny dzień I jeśli pewnego dnia przyjdzie do ciebie, spijaj rychle jej mądre słowa Weź jej odwagę w nagrodę i powiedz jej "witaj" ode mnie. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Lady in black - Uriah Heep 20.10.10, 20:25 Piotrek dzieki za przypomnienie uwielbiam to Odpowiedz Link
darima_ka Re: Lady in black - Uriah Heep 23.10.10, 21:07 Kurna to jest cudne , sie rozrzewniłam ;P Odpowiedz Link
darima_ka The Summer Set- Chelsea 20.10.10, 20:23 www.youtube.com/watch?v=yssvp7O2Rq8&feature=player_embedded#! Odpowiedz Link
darima_ka Celine Dion - Titanic (LIVE) 21.10.10, 18:10 www.youtube.com/watch?v=DHyJTpDFgc8&feature=related Odpowiedz Link
darima_ka Celine Dion - I'm Alive 21.10.10, 18:15 www.youtube.com/watch?v=I-W5ND6wj_A&feature=related Odpowiedz Link
flissy Klaus Schulze - Death Of An Analogue 22.10.10, 20:48 www.youtube.com/user/te1109?feature=mhum Odpowiedz Link
samantha.1 Bryan Adams - Please Forgive Me 23.10.10, 17:54 www.youtube.com/watch?v=9EHAo6rEuas&feature=related Odpowiedz Link
darima_ka Madonna - Sorry 23.10.10, 21:13 www.youtube.com/watch?v=H9NQTnLXfSA Nie chce słyszeć Nie chce wiedzieć Prosze nie mów, że przepraszasz Słyszałam to już Potrafię zadbać o siebie Nie chce słyszeć Nie chce wiedzieć Proszę nie mów "wybacz mi" Już wszystko to widziałam Nie zniosę tego więcej Nie jesteś nawet w połowie tym za kogo się uważasz Oszczędź mi tych słów bo posuwasz się za daleko Posłuchaj swoich kłamstw i wszystkich swoich historii (posłuchaj swoich historii) Nie jesteś nawet w połowie tym za kogo się uważasz Nie chce słyszeć Nie chce wiedzieć Prosze nie mów, że przepraszasz Słyszałam to już Potrafię zadbać o siebie Nie chce słyszeć Nie chce wiedzieć Proszę nie mów "wybacz mi" Już wszystko to widziałam Nie zniosę tego więcej Nie tłumacz się, słowa są tanie Są ważniejsze rzeczy niż słuchanie tego Zostajesz bo jest to mi na ręke Nie tłumacz siebie, nigdy się nie dowiesz Gomen nasai Mujhe maaf kardo Przepraszam Slihah Forgive me Przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam ... Słyszałam to wszystko już wcześniej Nie chce słyszeć Nie chce wiedzieć Prosze nie mów, że przepraszasz Słyszałam to już Potrafię zadbać o siebie Nie chce słyszeć Nie chce wiedzieć Proszę nie mów "wybacz mi" Już wszystko to widziałam Nie zniosę tego więcej Nie tłumacz się, słowa są tanie Są ważniejsze rzeczy niż słuchanie tego Słyszałam to wszystko już wcześniej... Odpowiedz Link
flissy Schiller - I Feel You 24.10.10, 17:28 www.youtube.com/user/te1109?feature=mhum#p/a/f/1/ukeRe0cyyv8 Czuję Cię Czuję Cię W każdym kamieniu W każdym liściu na każdym drzewie Jakie kiedykolwiek wyrosło Czuję Cię We wszystkim W każdej rzecze, która płynie W każdym zasianym ziarnie Czuję Cię W każdym kamieniu W każdym liściu na każdym drzewie Jakie kiedykolwiek wyrosło Czuję Cię We wszystkim W każdej rzecze, która płynie W każdym zasianym ziarnie Czuję Cię W każdym bezskutecznym Uderzeniu mego serca Każdym oddechu, który biorę Czuję Cię Zawsze W każdej łzie jaką wylałem W każdym słowie, którego nie wypowiedziałem Czuję Cię W każdym bezskutecznym Uderzeniu mego serca Każdym oddechu, który biorę Czuję Cię Zawsze W każdej łzie jaką wylałem W każdym słowie, którego nie wypowiedziałem Czuję Cię Odpowiedz Link
darima_ka Justyna Steczkowska - Kim tu jestem HD 25.10.10, 21:02 www.youtube.com/watch?v=bdVD4idH3Bk&feature=channel Odpowiedz Link
darima_ka Czesław Śpiewa - w sam raz 27.10.10, 18:48 www.youtube.com/watch?v=PwTGQ8Qir_I&feature=related Odpowiedz Link
darima_ka Sugababes - About a Girl 28.10.10, 20:12 www.youtube.com/watch?v=WV148zhtJgk Odpowiedz Link
flissy Republika - My lunatycy 29.10.10, 18:57 www.youtube.com/watch?v=6p7KYeR4Khs MY LUNATYCY - coraz więcej lunatyków pośród nas my lunatycy - każdy własny wulkan na Księżycu ma tabletki na sen to komunia święta dla każdego z nas my lunatycy - coraz więcej lunatyków pośród nas aha haaaa... ha aha haaaa... ha my lunatycy wyłączamy się z obiegu na ten czas włączamy posrebrzany sztuczny luna-luna-lunapark i nic nie wiemy co się dzieje nie wie nie wie żaden z nas nad lunaparkiem na-na-na-nad nad lunaparkiem na-na aha haaaa... ha aha haaaa... ha lunatycy lewitują nierealnie orbitują lunatycy lewitują nierealnie o-o-o-orbitują nierealnie orbitują nierealnie orbitują nierealnie orbitują nierealnieeeeee somnabuliczni połykamy karmę z księżycowych tac i nikt nie pyta nas czy chcemy bo nikt już nie budzi nas i świeci lunatyczny luna-luna-luna- lunapark somnabulicy so-so-so-so somnabulicy so-so aha haaaa... ha aha haaaa... ha! i zapadamy w gładki lunatyczny sen my lunatycy... my lunatycy... po lunaparku snują się to sen lunarny... to sen... sen... sen... to tylko sen... to tylko sen... to to to to tylko sen to to to to tylko sen to to to to tylko sen to to to tylko seeeeeen aha ha... aha ha... aha ha... somnabuliczni połykamy karmę z księżycowych tac i nikt nie pyta nas czy chcemy bo nikt już nie budzi nas i świeci lunatyczny luna-luna-luna- lunapark somnabulicy so-so-so-so somnabulicy so-so aha haaaa... ha aha haaaa... ha aha haaaa... ha aha haaaa... ha! lunatycy lewitują nierealnie orbitują lunatycy lewitują nierealnie Odpowiedz Link
darima_ka Republika Biała Flaga 29.10.10, 21:20 www.youtube.com/watch?v=XCzThEQY4e4&feature=related Republika the best!!! Odpowiedz Link
flissy Re: Republika Biała Flaga 30.10.10, 11:57 Pamiętam jak zagrali ja po raz pierwszy i pamiętam gdy był to MEGAEKSTRASUPER hit,,,chcieliśmy z kolegami kręcić do Białej Flagi swój własny teledysk Odpowiedz Link
flissy Variete - I znowu ktoś przestawił kamienie 30.10.10, 11:59 Dziś muzyka z Bydzi dano2005.wrzuta.pl/audio/9EW9iaHIWt2/variete_-_i_znowu_ktos_przestawil_kamienie brak jednej rzeki płynącej z gór do morza po której można by żeglować łodzią szczyt, który widzę z okna zasłania ciągle mgła to, co nie jest tym staje się tym nie będziesz wiedział gdzie są twoje drzwi i mosty, które nie splatają klamrą twoich rzek i znowu ktoś przestawił kamienie Odpowiedz Link
darima_ka Re: Republika Biała Flaga 30.10.10, 17:36 Z piosenek Perfektu to najlepsza piosenka w/g mnie Odpowiedz Link
flissy Re: Republika Biała Flaga 31.10.10, 17:41 Znaczy sie Perfectu która? Bo mi ta To jest tak przepiękna piosenka,tak cudowne słowa,to jest jedna z najidealniejszych piosenek na świecie,a do tego polska,idealna muzycznie,idealna tekstowa i co za wykonanie,tak mało jest na świecie takich perełek.Wzbudza tak wiele emocji,tyle uczuć tyle doznań i wzruszeń,dla mnie to ten nasz największy hit,ten hymn tamtych lat,jedynie Autobiografia i Dorosłe dzieci Turbo sa godne konkurować,,,ale Nieme kino jest polską piosenka ponad wszystkim innymi. ps.moja subiektywna ocena. janfil.wrzuta.pl/audio/aeXyMqWLT0Z/perfect_-_objazdowe_nieme_kino Nie pytaj mnie, wiem tyle co i ty Poganiam dzień i nie śni mi się nic Już siebie znam, znam z bliska słowo lęk Wiem, że ja sam chcę dać oszukać się Piekący ból rozwierca każdą myśl Ja będę zdrów z pewnością lecz nie dziś Skurczony świat , nie większy niż ta pięść Na piersiach siadł i oddech mi się rwie Zamykam strach na niewidzialny klucz I moja twarz jest niewidzialna już Gdy wchodzę w tłum, pułapka szczerzy kły I z ust do ust nie frunie żaden krzyk Śmiertelny mur skutecznie dzieli nas Ja mam swój mózg, ty też swój rozum masz Nie pytaj mnie, wiem tyle co i ty Poganiam dzień i nie śni mi się nic Zostańmy tak, ja tutaj a ty tam Tak długo jak to nieme kino trwa Nie proście nas by wam do tańca grać Już czas, już czas myć zęby i iść spać Odpowiedz Link
samantha.1 Pink Floyd - Empty Spaces 31.10.10, 18:26 www.youtube.com/watch?v=4rAgeVvDJHM&feature=related Odpowiedz Link
flissy Re: Pink Floyd - Empty Spaces 31.10.10, 18:36 Piękności Dzięki Gratulacje, odkryłeś sekretną wiadomość. Proszę wyslać odpowiedź do „Starego Pinka”. Dbaj o małą farmę, Chalfont... - mówił Roger (powiedziane przez Rogera) ‚Roger, Caroline jest przy telefonie...’ - głos nieznany Co możemy zrobić By uzupełnić puste przestrzenie Gdzie rozmawialiśmy? Jak mogę uzupełnić Końcowe (krańcowe) przestrzenie? Jak mogę wypełnić ściany (mury) Odpowiedz Link
darima_ka Tina Turner - Simply The Best 02.11.10, 18:43 www.youtube.com/watch?v=aIrCFrFpHvw Odpowiedz Link
flissy W zaduszkowym klimacie. 02.11.10, 18:56 Babcia jest fajna www.youtube.com/watch?v=IXdNnw99-Ic "Chciałbym, żebyś tu był" Więc sądzisz, że potrafisz odróżnić Niebo od Piekła? Błękitne niebo od bólu? Zielone pola Od zimnych stalowych szyn? Uśmiech od maski? Czy naprawdę myślisz, że potrafisz? I czy cię już namówili, Abyś zmienił swych idoli w widma? Gorący popiół w drzewa? Gorące powietrze w chłodny powiew? Abyś odmienił wątpliwą pociechę? A czy już zamieniłeś Statystowanie w wojnie Na główną rolę w klatce? Tak bym chciał, tak chciałbym żebyś tu był Jesteśmy po prostu jak dwie zagubione dusze Pływające w akwarium Rok po roku, Wciąż w tym samym miejscu Cóż takiego odkryliśmy? Te same stare lęki. Chciałbym, żebyś tu był. Odpowiedz Link
darima_ka Dangerous-Roxette 04.11.10, 20:35 www.youtube.com/watch?v=ozRu7HpgEF4&feature=related Odpowiedz Link
darima_ka Led Zeppelin-Stairway to Heaven 04.11.10, 20:40 www.youtube.com/watch?v=w9TGj2jrJk8&feature=related Trochę inny nastrój Odpowiedz Link
darima_ka Lara Fabian - Bambina 08.11.10, 17:49 www.youtube.com/watch?v=UDY8wYX7nbY&feature=related Odpowiedz Link
flissy Re: Watek muzyczny 09.11.10, 19:19 www.youtube.com/watch?v=uTdqtlqTQEQ&NR=1 wielkie nadzieje Za linią horyzontu miejsca, gdzie żyliśmy gdy byliśmy młodzi, w świecie magnesów i cudów. Nasze myśli błądziły stale i bez granic, Oto przebrzmiał Dzwon Podziału. Wzdłuż Długiej Drogi i dalej po pagórkach szosą, Czy oni wciąż spotykają się tam? Istniała banda obdartusów, która podążała z naszymi krokami, Biegnąc, nim upływ czasu odebrał nam nasze marzenia. Zostawiając małe miriady, próbujące przywiązać nas do jednego miejsca, do życia trawionego powolnym rozkładem. Trawa była bardziej zielona, światło było jaśniejsze, Gdy przyjaciele otaczali, podczas nocy cudów. Patrząc wstecz na żar mostów płonących za nami, na przelotnie wspomnienie, jak zielono było tam po drugiej stronie, kroki już podjęte, lecz lunatykujemy wciąż wstecz, owładnięci mocą jakiejś sennej fali. Na większej wysokości, z rozpostartą flagą, osiągnęliśmy zawrotne szczyty, o jakich marzył świat. Obarczeni na wieki żądzami i ambicją, wciąż na świecie jest niezaspokojony głód, nasze znużone oczy wciąż błąkają się na horyzoncie, Mimo, że jest to droga, na której już tyle razy byliśmy. Trawa była bardziej zielona, światło było jaśniejsze, smak był słodszy podczas nocy cudów. gdy przyjaciele otaczali, mgła świtu jaśniała, woda płynęła w nieskończonej rzece. Na zawsze i bez końca. Odpowiedz Link
darima_ka Roxy Music - Love Is The Drug 14.11.10, 20:58 www.youtube.com/watch?v=4_KFebLWpY0&feature=related Odpowiedz Link
flissy Re: Roxy Music - Love Is The Drug 14.11.10, 21:01 Ale ślicznie zagrałaś A wiesz ,że wczoraj wieczorem słuchałem sobie składanki The best of Roxy Music Odpowiedz Link
flissy a dzis słucham sobie tego:) 15.11.10, 19:29 www.youtube.com/watch?v=L5jRewnxSBY Witaj W Maszynie Witaj mój synu Witaj w maszynie Gdzie się podziewałeś? W porządku wiemy gzie byłeś Dorastałeś wypełniając swój czas Bawiąc się zabawkami i podręcznikiem skauta Kupiłeś gitarę by ukarać mamę Nie lubiłeś szkoły I wiedziałeś, że jesteś niczyim głupcem Więc witaj w maszynie Witaj mój synu Witaj w maszynie O czym śniłeś? W porządku powiemy ci o czym śnisz Marzysz o wielkiej gwieździe Grającej na taniej gitarze Jedzącej zawsze w barze Kochającej jazdę swym Jaguarem Więc witaj w maszynie Odpowiedz Link
flissy Re: a dzis słucham sobie tego:) 16.11.10, 20:24 www.youtube.com/watch?v=XwnCxvnmvKU Powrót bohatera Jezu, Jezu, o co w tym wszystkim chodzi? Próbuję to wszystko jakoś poupychać na jakąś sensowną modłę Kiedy byłem mały, pewnego razu zgasły wszystkie światła Nie było czasu, by wszystko posprzątać I nawet teraz część mnie wciąż lata nad Dreznem, anioł-jeden-pięć Choć nigdy nie zgłębią tego Za moim sarkazmem kryją się potworne wspomnienia Kochanie, kochanie czy już śpisz? To dobrze, bo gdy śpisz, mogę mówić szczerze Jest coś, co zamknąłem głęboko Wspomnienie tak bolesne Że nie zniesie światła dnia Kiedy wróciliśmy z wojny, sztandary i chorągwie Przyczepione były do każdych drzwi Tańczyliśmy i śpiewaliśmy na ulicach Dzwony kościelne biły Ale wciąż płonęło w moim sercu To wspomnienie Ostatnich słów umierającego strzelca rozbrzmiewających w słuchawce Odpowiedz Link
flissy Re: A ja tego :) 17.11.10, 18:55 Nie wolno słuchać takich rzeczy,,,bo one przywołują za dużo wspomnień i człowiek się roztkliw za bardzo,wpada w melancholie i w ogóle się wzrusza i robi sie dziwny. Odpowiedz Link
darima_ka Re: A ja tego :) 17.11.10, 19:01 Niekiedy mogę słuchać tego cały dzień , i nic mnie nie rusza. Kiedy indziej wysłucham razi się rozklejam . Odpowiedz Link
flissy HammerFall - Stronger Than All 17.11.10, 19:03 www.youtube.com/user/te1109?feature=mhum Zawsze stajemy dumni, wiemy ze nasz czas nadszedł maszerując na wojnę, krucjatę czas zacząć Walcząc o prawo do przebywania pod słońcem nie zakończymy dopóki oni nie przegrają i my nie wygramy Przyjdź i wzbij się z nami, teraz jesteśmy jednym To magia metalu jednoczy nas, czyni nas silnymi Uderzamy niczym strzała - SILNIEJSI NIŻ WSZYSCY to wzrastają żołnierze hevy metalu Niczym strzała potęgi - SILNIEJSI NIŻ WSZYSCY idziemy przez ogień, jesteśmy wierni sobie i naszemu życiu Historia nakazuje nam tworzyć ze stali Wojowników Wiary, nie klękających przed nikim Powtórnie narodzeni, prawdziwi Templariusze Nikt nigdy nami nie zachwieje Przyjdź i wzbij się z nami, teraz jesteśmy jednym To magia metalu jednoczy nas, czyni nas silnymi Uderzamy niczym strzała - SILNIEJSI NIŻ WSZYSCY przecinająca z pełną szybkością powietrze Niczym strzała potęgi - SILNIEJSI NIŻ WSZYSCY w imię metalu bronimy naszej nadziei i wiary Przeszłość i teraźniejszość jednoczy nas wszystkich powstajemy dla naszych przekonań Droga Templariuszy prowadzi tędy kolejny raz ona już zawsze będzie wolna Uderzamy niczym strzała - SILNIEJSI NIŻ WSZYSCY to wzrastają żołnierze hevy metalu Niczym strzała potęgi - SILNIEJSI NIŻ WSZYSCY idziemy przez ogień, jesteśmy wierni sobie i naszemu życiu Uderzamy niczym strzała - SILNIEJSI NIŻ WSZYSCY przecinająca z pełną szybkością powietrze Niczym strzała potęgi - SILNIEJSI NIŻ WSZYSCY w imię metalu bronimy naszej nadziei i wiary Odpowiedz Link
flissy cudowności==>Vaya Con Dios - Johnny 18.11.10, 19:15 www.youtube.com/user/te1109?feature=mhum#p/f/5/NqtJvIpEdok Odpowiedz Link
flissy MF;):D 20.11.10, 18:32 dreamwalker.wrzuta.pl/audio/4BLBqxCZmm2/mietek_folk_-_05._zloto_dla_zuchwalych Odpowiedz Link
flissy ♫ KRAFTWERK - Radioactivity 1978 ♫ 21.11.10, 19:26 www.youtube.com/watch?v=o2BYeaxSaV0 Radioaktywność W powietrzu dla ciebie i dla mnie Radioaktywność Odkryta przez panią Curie Radioaktywność Dostraja się do melodii Radioaktywność Dla ciebie i dla mnie pojawia się wszędzie Radioaktywność Wysyła fale do odbiornika Radioaktywność Gdy jest o naszej przyszłości Radioaktywność W powietrzu dla ciebie i dla mnie Radioaktywność Odkryta przez panią Curie Radioaktywność Dostraja się do melodii Odpowiedz Link
darima_ka A to nie piękne? 22.11.10, 20:10 www.youtube.com/watch?v=bsuXbkrA_AQ&feature=channel Odpowiedz Link
darima_ka TURBO "SMAK CISZY" 24.11.10, 18:49 www.youtube.com/watch?v=hDxo7mHpCz0&feature=related Odpowiedz Link
flissy Moja odpowiedź na TURBO ♫ 24.11.10, 19:22 Turbo jest zawsze Ok,,,ale to bije Turbo www.youtube.com/watch?v=Z0NC-UdAw_4 Odpowiedz Link
darima_ka Dzisiaj Myslovitz - Sprzedawcy marzeń 25.11.10, 19:07 www.youtube.com/watch?v=vD5ZTiWZmfk&feature=related Odpowiedz Link
flissy Yngwie Malmsteen - Evil Eye 27.11.10, 19:34 www.youtube.com/watch?v=sj3ec2cCaJw&list=FLAnqnfvrpyqo&playnext=6 Odpowiedz Link