Dodaj do ulubionych

Frustracja w internecie

07.11.12, 11:37
Wkurza mnie, że ludzie tak bardzo wylewają swoje frustracje w necie, radzą sobie z własnymi słabościami obrzucając błotem innych, wylewają całość złość świata w jakiś dziwnych wpisach na forach, w komentarzach... Gdyby choć odrobinę kultury przy tym zachowali jakże świat byłby piękniejszy... Przeczytałam ostatnio, że ma ruszyć jakiś specjalny portal do zrzucania z siebie ciężarów psychicznych: media2.pl/internet/97504-Wyrzuc.pl-nowy-serwis-spolecznosciowy-wkrotce-w-Polsce.html, strach się bać co tam się będzie działo.
Obserwuj wątek
    • massaranduba Re: Frustracja w internecie 07.11.12, 11:44
      goha_sowa napisała:
      > Wkurza mnie, że ludzie tak bardzo wylewają swoje frustracje w necie

Wolnosc polega na tym, ze nie ma przymusu czytania tego co inni pisza, nie ma tez obowiazku dyskusji. Jezeli poziom interlokutorow Ci nie odpowiada, to po prostu wylacz komputer.
      • staszek7778 Re: Frustracja w internecie 07.11.12, 15:36
        >Jezeli poziom interlokutorow Ci nie odpowiada, to po prostu wylacz komputer.

Co to za odpowiedz?
        • bookworm Re: Frustracja w internecie 07.11.12, 15:54
          > >Jezeli poziom interlokutorow Ci nie odpowiada, to po prostu wylacz kompute
          > r.
          >
          > Co to za odpowiedz?

Bardzo rozsądna. Nikt na forum na siłę nie trzyma. Nie ma ochoty nie siedzi, nie czyta, nie pisze.
          Poza tym wątek miał byc chyba w założeniu reklamą portalu...
          • staszek7778 Re: Frustracja w internecie 07.11.12, 16:08
            >Poza tym wątek miał byc chyba w założeniu reklamą portalu...

Jesli ten portal bedzie promowal kulture osobista w sieci, to nie dostrzegam nic negatywnego w tej reklamie.
    • Gość: Jimbo Re: Frustracja w internecie IP: *.nycap.res.rr.com 23.11.12, 06:14
      Portal już ruszył- www.wyrzuc.pl - wcale nie jest tak źle!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka