kapitan_marchewa Re: Swiat jest piekny!. 18.12.11, 17:59 Nowy maruda No witamy witamy... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Swiat jest piekny!. 18.12.11, 18:18 żyć nie warto umrzeć nie warto jedno co warto to upić się warto Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Swiat jest piekny!. 18.12.11, 18:22 Stolicznaja może być? W stakanach? Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Swiat jest piekny!. 18.12.11, 18:31 Sawsiem samaja łuczszaja 60 рублей за 0.5 Odpowiedz Link
igor_uk Nie ma,jak samogon. 18.12.11, 18:45 Ale minimum 60 procentowy, o kacu mozno zapomniec: Co sam zrobisz,to i wypijesz. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Nie ma,jak samogon. 18.12.11, 18:55 to szybkowar je ciekawe jak on w tej pancernej pokrywce dziurę zrobił Odpowiedz Link
igor_uk Re: Nie ma,jak samogon. 18.12.11, 19:09 Tam nie trzeba robic zadnej dziury,poniewaz juz jest -zawor bezpieczenstwa . Odpowiedz Link
gat45 SAMOGON według takiego jednego 20.12.11, 14:11 Pewien znany mi Francuz, który polskiego uczył się w sposób chałupniczy, długo był przekonany, że słowo to etymologicznie oznacza SAM OGON. Ostatnia frakcja destylacji, samo najlepsze. Ale chyba Kapitan M. powinien ten wtręt wykreślić, albowiem polskojęzyczny Francuz wcale a wcale nie marudził przy konsumpcji samego ogona, o nie 1 Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Swiat jest piekny!. 18.12.11, 18:46 iii tam, ja wolę produkty naturalne, zdrowe, bogate w witaminę B Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Swiat jest piekny!. 18.12.11, 19:10 Bierze się spiryt, rozpuszcza w nim dowolną ilość tabletek witaminy B i... Na zdrowie.. Odpowiedz Link
igor_uk Mam pytanie. 18.12.11, 19:39 Jak wiecie,jestem tu nowy,a co za tym idzie nie wiem kto jest kim . Przedewszystkim mnie chodzi o plec.Zapewniam,ze nie chodzi mnie o zadne molestowanie seksualne,a wrecz przeciwnie ,zeby przypadkiem nie palnac czegos nie stosownego. Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Mam pytanie. 18.12.11, 19:45 No płcie mamy tu dwie, jeśli się nie mylę Choc co ja tam wiem Kapitan wszystko wie Odpowiedz Link
old.bear Re: Mam pytanie. 18.12.11, 19:45 Poczytaj nas i szybko się sam zorientujesz Nicki też są czasem pomocne ale ... są też pułapki Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Mam pytanie. 18.12.11, 20:02 Nie ma się czego martwić, najwyżej trochę pomarudzimy A nicki rzeczywiście mogą być mylące bo taki na przykład tygrysgreen to dziewczynka a nick ma rodzaju męskiego Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Mam pytanie. 18.12.11, 20:05 No a Stefcia to tez dziewczynka taka Kraina łagodności z niej i jak sama siebie okresliła - normalna nie jest Odpowiedz Link
igor_uk Re: Mam pytanie. 18.12.11, 20:21 Widze,ze tu zebrali sie nie marudy,a tylko "wariaci".Nu to jestem w domu(he,he). Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Mam pytanie. 18.12.11, 20:26 A nie m mówiłam??? Normalna nie jestem Igor111 mów mi siostro 111 Odpowiedz Link
igor_uk Re: Mam pytanie. 18.12.11, 20:33 Aha,powiem do Ciebie Stefcia - siostra,a okaze sie ,ze tak naprawda jestes bratem.Na razie wole mowic do wszystkich -wariaci. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Mam pytanie. 19.12.11, 14:53 Zaraz tam wariaci. Tylko normalni inaczej Odpowiedz Link
gat45 O, Igor ! 19.12.11, 19:54 пpивeт 111 (tutaj się nie używa !, bo to jest w złym tonie ; sama obserwuję dopiero od tygodnia, więc dzielę się z Tobą po starej znajomości) Odpowiedz Link
igor_uk Re: O, Igor ! 19.12.11, 20:40 gat45.Kogo ,kogo,ale Ciebie nie spodziewalem sie tu spotkac.Przeciez nigdy maruderstwem nie wyrozniala sie. Odpowiedz Link
ladyhawke1 Re: O, Igor ! 20.12.11, 10:23 O witam, ja tu wpadam i wypadam, rozpasanym optymizmem sie wyróżniam, i uciekam szybciutko co by mnie kapitan nie ciachną. Odpowiedz Link
gat45 Re: O, Igor ! 20.12.11, 10:24 Bo ja umiem się dobrze ukrywać W końcu oboje jesteśmy wysoko wykwalifikowanymi szpionami, nie ? Wystarczy zapytać zdrowego trzonu KwS Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: O, Igor ! 20.12.11, 13:56 Szpiony? A u nas akurat krucho z polonem, ostatnia dostawa nie dotarła Odpowiedz Link
gat45 Re: O, Igor ! 20.12.11, 14:05 My jesteśmy szpiony z wyższej półki 111 Żadne tam polony (nic nie ujmując naszej Wielkiej Rodaczce, Borze Wszechlistny uchowaj !). My umiemy zamarudzić przeciwnika na śmierć, nie chwalący się. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: O, Igor ! 20.12.11, 16:57 Baaardzo dobre Właśnie wyrwałem i zajrzałem pod klawisz "N" Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: O, Igor ! 20.12.11, 17:10 Ten z FSB zdążył uciec albo się schować.. Oni są albo zbyt szybcy, albo zbyt dobrze się kamuflują Odpowiedz Link
igor_uk Re: O, Igor ! 20.12.11, 17:17 kapitanie,my sa wszedzie. Chyba nie musze cie tlumaczyc o co chodzi. p.s.Tylko nie rozkrecaj myszke. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: O, Igor ! 20.12.11, 18:08 Cholerka, nie musisz, chociaż słowa "narużka" nie znałem. Ale od czego ma się szpiona w Rossiji w stałym kontakcie "наружное наблюдение" Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: O, Igor ! 21.12.11, 13:38 ale ja poproszę bo szpiona nie mam nawet nie wiem co on za jeden Odpowiedz Link
gat45 Re: O, Igor ! 20.12.11, 18:15 kapitan_marchewa napisał: > Ten z FSB zdążył uciec albo się schować.. > Oni są albo zbyt szybcy, albo zbyt dobrze się kamuflują Po prostu przemieszczamy się błys-ka-wicz-nie spod klawisza pod klawisz i w ten sposób redagujemy dodatkowo tajne meldunki. Odpowiedz Link
igor_uk Re: O, Igor ! 20.12.11, 18:31 gat45,zagladasz jeszcze na KwS? p.s. A temat "Rosja" Ciebie interesuje? Odpowiedz Link
gat45 Re: O, Igor ! 20.12.11, 19:03 Na KwS bardzo rzadko, bo Niegracz and Co już mnie okrooooooooooooopnie znudzili, a nudzenie jest zbrodnią i powinien być na nie paragraf karny. Rosja - bardzo, ale się wstydzę nieuctwa swego, tak mało właściwie wiem o tym kraju Ale przynajmniej wiem, że nie wiem. W odróżnieniu od tych, co to wszystko wiedzą. Proszę mi to zapisać na plus. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: O, Igor ! 20.12.11, 20:06 Im więcej razy w Rosji byłem, im więcej ludzi poznawałem, im więcej wódki wypiłem i noce przegadałem całe - tym bardziej byłem przekonany, że Rosji nie znam i jeszcze długo nie poznam.. Odpowiedz Link
gat45 Re: O, Igor ! 20.12.11, 20:48 Oto, to, to ! Dodaj jeszcze do tego scenerię Magadanu, to znaczy przede wszystkim samych Magadanców.... Eh, słowiańska łza w mem oku się kręci, błękit*) mącąc.... Tam każdy człek ma historię, której w takiej zachodniej Europie starczyłoby na kilka pokoleń, a w co szczęśliwszych krajach na kilkanaście. Z wyjątkiem Szwajcarii, która historii jest z zasady pozbawiona, jako że otacza ją tajemnicą bankową. *) z tym błękitem to trochę licencia poetica ; powiedzmy, że mam w oczach toń Morza Ochockiego - kto tam bywał, ten wie Odpowiedz Link