a321123 31.01.13, 11:15 Z reka na sercu, ilu facetow na forum zauroczylo pani Grodzki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piwi77.0 Nie wiem do czego zmierzasz. 31.01.13, 11:30 Ale jeżeli dążysz do wniosku, że tylko kobiety atrakcyjne zasługują na miano kobiety, to z góry uprzedzam, że taki wniosek będzie nie do przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
a321123 Re: Nie wiem do czego zmierzasz. 31.01.13, 11:37 Nie chodzi wylacznie o wyglad, chociaz wyglad ma ogromne znaczenie, chodzi o 'caloksztalt". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoo Re: Nie wiem do czego zmierzasz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.13, 11:50 Wniosek, że tylko kobiety co do całokształtu atrakcyjne zasługują na miano kobiety też jest nie do przyjęcia. A tak na marginesie, nie rozumiem całego tego cyrku z wyglądem Grodzkiej. Gdyby to Biedroń coś sobie odciął i coś zaszył a do tego przeszedł kuracje hormonalną, to pewno byłby niczego sobie niewiastą bo nawet jako facet ma drobną budowę ciała i delikatne rysy twarzy. I co, taki transseksualizm byłby wtedy dla konserwy bardziej do przyjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
a321123 Re: Nie wiem do czego zmierzasz. 31.01.13, 12:04 Gość portalu: jagoo napisał(a): > Wniosek, że tylko kobiety co do całokształtu atrakcyjne zasługują na miano kobi > ety też jest nie do przyjęcia. Wniosek, odciecie jaj nie zrobi z nikogo, nawet najbadziej chcacego kobiety. To moze byc tylko "trzecia plec". Dlaczego umniejszacie pojecie bycia kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoo Re: Nie wiem do czego zmierzasz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.13, 12:17 To ty umniejszasz, bo dla ciebie tylko kobieta atrakcyjna jest kobietą. Podyskutuj ze swoją babcią, ciekawe jak jej się spodoba twoja, pożal się boże,argumentacja. Odpowiedz Link Zgłoś
a321123 Re: Nie wiem do czego zmierzasz. 31.01.13, 12:29 Gość portalu: jagoo napisał(a): > To ty umniejszasz, bo dla ciebie tylko kobieta atrakcyjna jest kobietą. Z innej strony...czy kobieta moze byc ojcem, dawca spermy? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: Nie wiem do czego zmierzasz. 31.01.13, 12:41 a321123 napisała: Z innej strony...czy kobieta moze byc ojcem, dawca spermy? Mozliwe, że może. Ciągle dowiadujemy się nowych rzeczy i stale musimy na nowo aktualizować wydawałoby się pewne przekonania. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Nie wiem do czego zmierzasz. 31.01.13, 12:52 piwi77.0 napisał: > Ciągle dowiadujemy się nowych rzeczy i stale musimy na nowo aktualizować wydawałoby > się pewne przekonania. A jakże. O to właśnie chodzi tym lewicowym szubrawcom. Żebyśmy tak się przyzwyczaili i znieczulili wobec redefiniowania znanych nam pojęć i zmian przekonań, żebyśmy nie protestowali, kiedy będą nas wyprowadzać z przekonania, że nasze mienie jest nasze, że mamy prawo do życia i wolności etc. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: Nie wiem do czego zmierzasz. 31.01.13, 14:12 misiu-1 napisał: żebyśmy nie protestowali, kiedy będą nas wyprowadzać z przekonania, że nasze mienie jest nasze, że mamy prawo do życia i wolności etc. Przyjacielu, nic nie ma pewnego na tym świecie, ani własności, ani życie nie jest pewne, o wolności nawet nie wspomnę. Od kogo oczekujesz gwarancji w tych dziedzinach, chyba nie od ludzi, prawda? Sądziłem, że po to wynaleźliście sobie Boga, aby dał wam to, czego ludzie, ani ten doczesny świat, dać nie jest w stanie. Jeżeli i on Cię zawiódł, to jego obwiniaj, a lewaków zostaw w spokoju, oni nie są wszechmocni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoo Re: Nie wiem do czego zmierzasz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.13, 14:17 Czyli dzisiaj Grodzka, jutro Urban pojutrze Stalin? Coś mi to rozumowanie przypomina... może to: dzisiaj jesz mięso, jutro mordujesz sąsiada, pojutrze wysyłasz cały naród do łagrów. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Nie wiem do czego zmierzasz. 31.01.13, 17:54 Taktyka małych kroków jest akurat widocznym faktem, bo gdzieniegdzie wykonano ich już więcej niż w Polsce. Podobnie, jak faktem jest ideologiczna, marksistowsko-gramscistowska podbudowa lewackiej ofensywy, zmierzającej do budowy "nowego wspaniałego świata". Tak pięknie antycypowanego przez Orwella i Huxleya. Więc może daruj sobie swoje śmieszne manipulacje. Wiemy z doświadczenia, jak się kończy budowa komunistycznego raju. Są tego liczne przykłady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoo Re: Nie wiem do czego zmierzasz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.13, 11:30 Przemiany obyczajowe, także te skutkujące zmianami w prawie, to nie wynalazek lewaków. Co prawda zdaniem niektórych Rzym upadł bo nadano prawa obywatelskie nie-Rzymianom, ale jak wiadomo nawet ta starożytna lewacka ofensywa nie doprowadziła do wyginięcia ludzkości. Więcej optymizmu i wiary w człowieka proponuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Nie wiem do czego zmierzasz. 02.02.13, 12:43 Gość portalu: jagoo napisał(a): > Przemiany obyczajowe, także te skutkujące zmianami w prawie, to nie wynalazek lewaków. Jak to nie? Rewolta obyczajowa z końca lat 60. ubiegłego wieku i "długi marsz przez instytucje" to czyja robota, jeśli nie lewaków? > Więcej optymizmu i wiary w człowieka proponuję:) W człowieka wiary trochę jeszcze mam. Co do lewaków nie mam najmniejszych złudzeń - to zgraja zbrodniarzy bez moralności, którym tylko sprzyjających okoliczności brakuje do rozwinięcia terroru na miarę ich protoplastów - Lenina, Stalina, Hitlera, Pol Pota, Mao Zedonga czy Kim Ir Sena. Odpowiedz Link Zgłoś
6burakow Re: Nie wiem do czego zmierzasz. 02.02.13, 15:13 misiu-1 napisał: > W człowieka wiary trochę jeszcze mam. Ja tez. I dlatego ludzie musza bronic demokracji przed dyktatorami takimi jak car rosyjski i jego bolszewicki pomiot, jak Hitler, Kaligula, Pinochet, i Benedykt XVI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lle Re: Nie wiem do czego zmierzasz. IP: *.174.212.2.novaia.pl 02.02.13, 10:59 Sorry, ale on sobie nic nie obciął... Odpowiedz Link Zgłoś