Dodaj do ulubionych

Odzież dla puszystych

26.07.13, 16:45
Witam Szanowne Panie,

polecam wszystkim dwa sklepy w Warszawie:

- ul. Puławska 11 - przy Grycanie - napis "Atrakcyjne końcówki" na markizie
- Podziemia pomiędzy Mariottem i Dw, Centralnym lok. nr 17 - okrągłe przejście pod skrzyżowaniem al. Jerozolimskich i ul. Chałubińskiego.

Rozmiary do 52 niemieckiego, czyli 54 polskiego.

Pozdrawiam i zapraszam.
eugenklein.pl/
Obserwuj wątek
    • riwiera_turecka Re: Odzież dla puszystych 21.10.13, 02:01
      internetowy sklep twojeXXL otwiera sklep stacjonarny 4.11.2013
      Al. Jana Pawła II 43a
      (Pasaż Muranów)
      oprócz odzieży ma być też seksowna bielizna ;-)
      • olguch Re: Odzież dla puszystych 31.10.13, 12:18
        mit.na.allegro.pl - odzież do 58+ duży wybór, umiarkowane ceny, modne fasony
        • puszystaona30 Re: Odzież dla puszystych 21.01.14, 13:51
          Polecam nowy sklep dla puszystych www.bylola.pl. Kupiłam tam kilka fajnych rzeczy w przystępnych cenach. Mają aktualne kolekcje Zizzi/ZAY/VETO/STUDIO/CARMAKOMA i inne w rozmiarach chyba od 44 do 60. Ceny niższe nawet o 70 % od cen na metce. Widziałam, że sprzedają też na allegro.
          • michalowa.m Re: Odzież dla puszystych 02.06.14, 21:35
            widzialam ostatnio, ze nowe kolekcje pojawiły sie w Bella-donna i Onamoda - takie bardziej wyrafinowane, eleganckie. No i wyglądają nieziemsko!
          • szczesliwa15 Re: Odzież dla puszystych 27.07.14, 22:34
            ja mam rozmiar 46 i najczęściej szukam sklepów przez internet, ostatnie moje znalezisko to onamoda.com - piękna moda dla pań (szyją do rozmiaru 48) - bardzo eleganckie ubrania do pracy, ale tez mają rozne propozycje na co dzień :) a jakość świetna, moze sie komus ta stronka przyda
            :)
            • marysia905 Re: Odzież dla puszystych 10.10.14, 13:16
              Ja ze swojej strony chętnie polecę www.gaba-fashion.pl/ ubrania i eleganckie, i codzienne, nasza rozmiarowka, przyznam ze się troche obłowilam ;)
              • mary.lynn Re: Odzież dla puszystych 16.10.14, 21:00
                śliczna sukienka ASOS, niestety przeliczyłam się z rozmiarem :(
                olx. pl/oferta/sukienka-asos-CID87-ID7snrB.html (usunąć spacje)
                • kate-2525 Re: Odzież dla puszystych 28.10.14, 11:02
                  Polecam sklep w Łodzi Fabryka Stylu, często mają odzież w większych rozmiarach, na Allegro też wystawiają. Puszczam link do jednej z aukcji allegro.pl/spodnie-damskie-obwod-w-pasie-106-cm-rozmiar-52-i4741910383.html
    • gzymsikkk Re: Odzież dla puszystych 11.06.14, 18:55
      penmfriend napisała:

> michalowa.m napisała:
      >
      > > widzialam ostatnio, ze nowe kolekcje pojawiły sie w Bella-donna i Onamoda
      > - tak
      > > ie bardziej wyrafinowane, eleganckie. No i wyglądają nieziemsko!
      >
      > obydwa stacjonarne?:) jestem na etapie wymiany garderoby, niestety teraz większ
      > ośc ciuchow mam już zbyt obcisłą :(

Onamoda jest internetowa, ten drugi to szczerze mowiąc nie wiem.
    • hebe_83 Re: Odzież dla puszystych 18.08.14, 16:59
      Piękną odzież damską plus size w extra cenach można znaleźć w butiku Kiecki.pl www.facebook.com/kieckipl
      Zapraszam na wyprzedaż. Ceny od 30 zł.
      Sklep stacjonarny znajduje się w Łodzi przy ul. Piotrkowskiej 107.

Serdecznie zapraszam!
      Kiecki.pl Boutique
    • madziarra26 Re: Odzież dla puszystych 08.12.14, 17:26
      Mam do zaoferowania spodnie jeansowe w rozmiarach od 48 do 56. Są to spodnie dobrej jakości i świetnie leżą :) więcej informacji znajdziecie tutaj olx.pl/oferta/spodnie-damskie-jeansowe-w-rozmiarze-48-50-52-54-56-CID87-ID7L9YJ.html#477c0ad2b1
    • madziarra26 Re: Odzież dla puszystych 08.12.14, 17:28
      Mam do zaoferowania spodnie jeansowe w rozmiarach od 48 do 56. Są to spodnie dobrej jakości i świetnie leżą :) więcej informacji znajdziecie tutaj olx.pl/oferta/spodnie-damskie-jeansowe-w-rozmiarze-48-50-52-54-56-CID87-ID7L9YJ.html#477c0ad2b1
      • panikota1 Re: Odzież dla puszystych 28.01.15, 12:09
        Cześć! ;)

Jest temat-inicjatywa. Co myślicie o takim pomyśle?

Gdy kupujecie spodnie w sieciówce bywają za krótkie, zbyt wąskie, ciężko przechodzą przez łydkę lub udo, itp..?

Z przyjaciółmi wymyśliłam, coś co rozwiąże ten ważny problem ludzkości, w dodatku przez internet. Chcemy kroić i szyć spodnie na Wasz indywidualny wymiar z możliwością wyboru graficznego, tematycznego wykończenia.

Podoba Wam się ten pomysł? Pomożecie nam go zrealizować? ;)

polakpotrafi.pl/projekt/na-miare
    • kurpianeczka123 Re: Odzież dla puszystych 23.07.15, 10:56
      Cześć dziewczyny , ja ostatnio znalazłam świetny sklep w Warszawie na ul .Nowy Świat 41A .Nazywa sie ''Bylola'' , maja również sklep internetowy gdzie możecie obejrzeć ich asortyment , skontaktowac się oraz zamówić produkty na miare www.bylola.pl/ . .Mają rozmiary od 42 d0 62 ,można u nich również szyć na miarę z wzorów dostepnych w sklepie ale też z własnego pomysłu . Mają dużo sukienek w dużych rozmiarach w bardzo przystepnych i atrakcyjnych cenach . Naprawdę serdecznie polecam :)
      • klaudia4508 Re: Odzież dla puszystych 06.09.15, 23:15
        Witajcie, w sklepach , galeriach ceny sa z kosmosu. Ja kupuje na allegro, oczywiscie umiejetnie trzeba to robic, nie lapac " cudow" po 24 zł z Chin ktore za dla krasnoludkow. Moja córka nosi rozmiar 36 i skusila sie, jest wysoka, w ciuch weszla ale rekawy krotkie i konczyla sie bluzka w pasie. No i dostala nauczke. Ja mam kilku sprzedawców juz sprawdzonych, zalezy co chce kupic. Trzeba zawsze wybrac sprzedawce firme a nie nie wiadomo co. Sukienki dla puszystych, polskie z polskich materialow ze swietnym wykonczeniem ma sprzedawca o nazwie malgo_rzata_1, nie ma problemow ze zwrotem jelsi cos nie pasuje. Kupilam dwie, chcialabym jeszcze ale z kasa nie tak:) Ale wam polecam
    • atka3333 Re: Odzież dla puszystych 09.10.15, 10:32
      Kochane ekskluzywna odzież w rozmiarach panie 42+ i panów XXL+ będzie dostępna od 17 października 2015 r. w galerii MODO ul. Łopuszańska 22 Warszawa w butiku Maxi Moda. Jest to nowe spojrzenie na modę dla osób puszystych takich marek jak VERPASS, CHALOU, VIA APPIA, SEMPRE PIU, KITARO, ALSSIZE, itp
    • yoursclothing Re: Odzież dla puszystych 05.10.17, 13:47
      Hej, Sprawdźcie tą strone, jest naprawdę świetna, modne ciuchy i super ceny, polecam: www.yoursclothing.pl
    • ania78xx Re: Odzież dla puszystych 06.10.19, 15:16
      Nowe rzeczy dla każdej z nas :) duże rozmiary. Sprawdz i sama się przekonaj.
      www.facebook.com/groups/416402069193222/?fref=nf
    • pokala98 Re: Odzież dla puszystych 05.08.20, 09:07
      xelka.sklep.pl ma fajne ubrania i bieliznę. Ja ostatnio kupiłam sukienkę na wesele taką seksowną a jednocześnie maskującą wszystkie fałdki. Model Sofia zobacz sobie. Polecam
    • junkm1990 Re: Odzież dla puszystych 03.02.21, 20:15
      Ja polecam sklep divest.pl/ tam spodnie do mają w rozmiarach do 68, czyli 136 cm obwodu w pasie.
    • szyjemyodczapy Re: Odzież dla puszystych 01.09.21, 15:24
      Kochani, zapraszam na zakupy wszystkie Panie w większym rozmiarze :) Ubrania prosto ze szwalni, 100% made in Poland i szyjemy do rozmiaru 4XL :) odczapy.pl/pl/c/Kobieta/19
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka