Dodaj do ulubionych

misiu-1 spec od prawa,religii,wychowania,polityki

02.02.13, 15:19
UWAGA UWAGA odpłatnie ( podobnie i całkiem oczywiście jak jego idole z ciemnej strony mocy ) obywatel MIŚ PTYŚ może doradzać we wszelakich i trudnych sprawach dot nauki, religi, wychowania dzieci , polityki i relacjach międzyludzkich ...
Profesor o 5 tytułach i 4 doktoratach doradzi za małą skromną opłatę ....
nieważne że 90% nazwie go idiotą na tym forum .... to SZPEC :D
Obserwuj wątek
    • Gość: Jojo Re: forsa nie smierdzi to walczy o swoje IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.13, 16:05
      "2000 lat żyją w luksusie. Pasożytują na narodach. Jeżdżą " Mercedesami ",
      o strojach nie wspomnę, umieją się ustawiać do rządzących...
      a od przemian w Polsce przejęli całkowitą kontrolę i są wszędzie !
      U prezydenta, w policji, w wojsku, kapelan w straży, nawet kołach łowieckich,
      przedszkolach. Aby zarobić kasę święcą oczyszczalnie ścieków...."
    • misiu-1 Re: misiu-1 spec od prawa,religii,wychowania,poli 02.02.13, 17:15
      Jeśli mnie tacy jak ty nazywają idiotą, poczytuję to sobie za komplement.
    • Gość: inkwizytor Zakładasz aniołku IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.02.13, 17:35
      kolejny, personalny wątek. Znowu dostałeś baty? Znowu musisz się poskarżyć? Jak kundelek, co dostał siarczystego kopa w dupinę? Biedaku...
      A mówiłem, idź do podstawówki, zacznij się uczyć, zdobądź chociaż podstawowe wykształcenie. A ty co? Jak grochem o ścianę. Kup sobie poduchę i już zacznij wkładać ją w majty, bo kopniaków będziesz dostawał coraz więcej i coraz częściej. Niektórym kończy się cierpliwość do ciebie, głuptaku.
      • migreniasta Re: Zakładasz aniołku 02.02.13, 17:47
        Każde forum ma swojego Toma Hanksa..............
        Tylko,że Forrrest Gump w jego wykonaniu jest jakby mało przekonywujący.

Jemu by pasował nick : gimnazjalista. Prawda?
        • Gość: Jojo Re: Zakładasz aniołku IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.13, 17:55
          pierwszy Oscar byl za "pedala" dopiero potem zagral"idiote"
        • Gość: inkwizytor Re: Zakładasz aniołku IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.02.13, 18:02
          Gimnazjalista? Raczej nie.
          Nie wiem czemu, ale ja kojarzę go ze znajdą vel bękartem. Znajda nie skończył żadnej szkoły, znajdy nikt nie kocha i ma problemy emocjonalne, znajda ma kompleks niższości i chce koniecznie go zatuszować. W tym wypadku zakłada n wątków dziennie, z których każdy jest, jak jego autor, .....
          • migreniasta Re: Zakładasz aniołku 02.02.13, 18:09
            Pokrył się pąsem i chlipając czyta nasze wypociny. Żal mi go.
            • Gość: inkwizytor Re: Zakładasz aniołku IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.02.13, 18:19
              Raczej niech przyswoi sobie trudną pisownię trzech wyrazów z Twojego postu:
              pąs, chlipać i żal. Jutro przepytam głuptaka.
              • migreniasta Re: Zakładasz aniołku 02.02.13, 18:24
                Masz imperatyw wyprowadzić go na ludzi?
                Ambitny plan.......Lubisz wyzwania?
                • Gość: inkwizytor Re: Zakładasz aniołku IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.02.13, 18:39
                  Jestem realistą i wiem, że głuptak ma znikome możliwości intelektualne.
                  Dlatego też skoncentruję się na wpojeniu mu zasad ortografii.
                  Tyle i aż tyle...
                  • migreniasta Re: Zakładasz aniołku 02.02.13, 18:44
                    Dzięki temu będzie całkiem przyzwoicie wyrażał swe nieprzyzwoite myśli. Będzie to przerostem formy nad treścią. Zrobisz z niego rokoko.......
                    • Gość: inkwizytor Re: Zakładasz aniołku IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.02.13, 18:58
                      Nic podobnego.
                      Ortografia to wierzchołek góry lodowej...
                      • migreniasta Re: Zakładasz aniołku 02.02.13, 19:20
                        Zmroziłeś mnie tym. Brrrrrr.........
                        • Gość: inkwizytor Re: Zakładasz aniołku IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.02.13, 20:00
                          Sorry.
                          Siedzę sobie i próbuję rozwiązać niezwykle intrygujące zagadki...
                          Pierwsza z nich dotyczy wypowiedzi wielce uczonego medyka w szalenie uduchowionej stacji tv, na którą to wlazłem przez przypadek w środku nocy.
                          Otóż ten wielce uczony medyk stwierdził autorytatywnie, ze "jest oczywiste, że jeśli ktoś jest zdrowy, to nie używa papieru toaletowego". Ja używam, moja rodzina również, moi znajomi też. Wszyscy jesteśmy chorzy? Pewnie tak, tylko na co?

A druga niezwykle frapującą zagadkę usłyszałem dziś w tv hiszpańskiej. Pewna pani profesor stwierdziła, że nasze jelita stanowią odpowiednik naszego mózgu. I z tego punktu widzenia należy rozpatrywać ich pracę, w tym perystaltykę. O pracy mózgu, o jego budowie, strukturze wiem stosunkowo dużo, ale że ma swojego odpowiednika w jelitach?
                          Pierwsze słyszę. Prawda, że ciekawe?
                          • aborcjonista Re: Zakładasz aniołku 02.02.13, 20:36
                            Gość portalu: inkwizytor napisał(a):

> Sorry.
                            > Siedzę sobie i próbuję rozwiązać niezwykle intrygujące zagadki...
                            > Pierwsza z nich dotyczy wypowiedzi wielce uczonego medyka w szalenie uduchowion
                            > ej stacji tv, na którą to wlazłem przez przypadek w środku nocy.
                            > Otóż ten wielce uczony medyk stwierdził autorytatywnie, ze "jest oczywiste, że
                            > jeśli ktoś jest zdrowy, to nie używa papieru toaletowego". Ja używam, moja rodz
                            > ina również, moi znajomi też. Wszyscy jesteśmy chorzy? Pewnie tak, tylko na co?

Przyjacielu jak Japończycy wjechali do europy zdziwili sie jak brudni tu mieszkają ludzie .
                            Po stoclu wcierali gó... papierem toaletowym ( który to oni wymyslili do podsuszania pupki po umyciu ) ..... tak jesteś chory skoro świadomie rozmazujesz gowno po tyłu papierem
                            • Gość: inkwizytor Re: Zakładasz aniołku IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.02.13, 21:20
                              aborcjonista napisał:

> Przyjacielu

Nie przyjaźnię się z selerem naciowym.

> jak Japończycy wjechali do europy

Europy pisze się dużą literą!

> zdziwili sie jak brudni tu mieszkają ludzie .
                              > Po stoclu wcierali gó... papierem toaletowym ( który to oni wymyslili do podsus
                              > zania pupki po umyciu ) ..... tak jesteś chory skoro świadomie rozmazujesz gown
                              > o po tyłu papierem

Jasne...
                              Ja wcieram gó... w papier, natomiast ty wcierasz gó... w majciochy...
                              To nie o to chodzi. Tu nie chodzi o brak higieny, tylko o chorobę charakteryzującą się taką a nie inną postacią kału. Zagadką jest nazwa choroby.
                              • Gość: aborcjonista Re: Zakładasz aniołku IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.13, 21:39
                                natomiast ty wcierasz gó... w majciochy.

Wiesz co to bidet obsrańcu ?:
                                • Gość: inkwizytor Te, seler IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.02.13, 21:43
                                  Uspokój się. Bo zżółkniesz i będziesz nadawał się tylko na kompost.
                          • migreniasta Czuję podstęp 02.02.13, 20:36
                            Kiedyś opowiadano taki kawał:
                            -jak jest wysokość Fudżi?
                            -nie wiem.
                            -Ilu mieszkańców ma Tokio?
                            -nie wiem.
                            -a jaką kupę robi koń?
                            -taką podobną do kartofla.
                            -a krowa?
                            -krowa to takie podobne do placka
                            -z toba to tylko o gównach można porozmawiać.

Dlatego tak napisałeś?
                            • Gość: inkwizytor Re: Czuję podstęp IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.02.13, 21:22
                              Dlatego tak napisałeś?

Ależ skąd. Rozmawiam przecież z Tobą, z damą.
                              • migreniasta Re: Czuję podstęp 02.02.13, 21:25
                                Czyli co? Musisz się zniżać do mojego poziomu?
                                • Gość: inkwizytor Re: Czuję podstęp IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.02.13, 21:33
                                  Czyli rozmawiam z Tobą z dużą dozą przyjemności. Bo tylko takie uczucie wchodzi w grę przy wymianie poglądów z mądrą, kulturalną osobą. Nie kadzę, tylko stwierdzam fakt.
                                  • migreniasta Re: Czuję podstęp 02.02.13, 21:35
                                    Dziękuję. Pan Abordek by nie potrafił tak tego ująć............
                                    I nie jest to jedyna różnica między Wami.
                                    • Gość: aborcjonista Re: Czuję podstęp IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.13, 21:40
                                      migreniasta napisała:

> Dziękuję. Pan Abordek by nie potrafił tak tego ująć............

Starsza damo :) kogo interesują twoje wiekowe problemy ?
                                      • migreniasta Re: Czuję podstęp 02.02.13, 21:42
                                        Pana Inkwizytora(na przykład),który ma 574 lata. A Ty ile masz?
          • Gość: Patryk Re: Zakładasz aniołku IP: *.static.espol.com.pl 03.02.13, 13:42
            Gość portalu: inkwizytor napisał(a):.
            > Nie wiem czemu, ale ja kojarzę go ze znajdą vel bękartem.

Epitety,obelgi, inwektywy, szyderstwa..
            Czy się różnisz od 'aniołka"jak i Twoi dzielnie wspierający Cie tu adwersarze?
            • Gość: inkwizytor Ach, ten brak wiedzy! IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.02.13, 14:38
              Agresja rodzi agresję. Tak już mam, nie pozwolę sobie w kaszę dmuchać. Zwłaszcza analfabecie, aniołkowi. Zbyt długo tolerowałem jego wybryki na forum. Odebrał to jako oznakę słabości. Wyprowadzę go z błędu bardzo szybko.

PS Zajrzyj do słownika i poznaj znaczenie słowa 'adwersarz'. Używasz go bez sensu!
              • Gość: Patryk Re: Ach, ten brak wiedzy! IP: *.static.espol.com.pl 03.02.13, 15:28
                Gość portalu: inkwizytor napisał(a): Używasz go bez sen
                > su!
                Wprost przeciwnie.
                Uważasz się za osobę mądrą ,inteligentną to powinieneś wiedzieć dlaczego użyłem określenia "wspierający Cię adwersarze":)

Moim zdaniem agresji na pewno nie należy zwalcza inną jej odmianą bo to do niczego dobrego nie prowadzi.Najlepszym sposobem jest obojętność ,to najbardziej boli.

• Gość: inkwizytor Re: Ach, ten brak wiedzy! IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.02.13, 16:19
                  No, to z jakiego niby powodu używasz niezgodnie ze znaczeniem słowa "adwersarz"?
        • mg2005 Re: Zakładasz aniołku 02.02.13, 18:04
          > Jemu by pasował nick : gimnazjalista. Prawda?

Chyba go przeceniasz... :)
          • migreniasta Re: Zakładasz aniołku 02.02.13, 18:06
            No wiesz.......Jolka na Aleksandra pieszczotliwie mówiła : magister
    • mg2005 Abort 02.02.13, 18:08
      > nieważne że 90% nazwie go idiotą na tym forum .

Ptyś Abort pomylił rację i demokrację :)

Tylko zakompleksione durnie beczą razem ze stadem... :)
      • Gość: aborcjonista bym by o was zapomniał IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.13, 20:25
        mg dureń o przydomku UDOWODNIJ
        inkwizytor wielebny PASTOR
        migreniasta od czasu do czasu coś PIERDNIE

to wspaniała 4 jak w tej bajce ...
        regularnie oszczywani przez calą resztę

I wy macie smiałośc pisać o gimazjaliście :D hahahah
        • migreniasta Szkoda,że nie rozumiesz moich "bąków". 02.02.13, 20:51
          A z innej beczki. Napisz kogo Ty uważasz tu za autorytet. Zaryzykujesz?
          • Gość: aborcjonista Re: Szkoda,że nie rozumiesz moich "bąków". IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.13, 21:42
            nie mam autorytetów na tym forum ale jest spora grupa ludzi piszących z głową ..
            którzy regularnie mają bekę z Was
        • Gość: inkwizytor Te, seler IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.02.13, 21:30
          I wy macie smiałośc pisać o gimazjaliście :D hahahah

Stul dziób, dobrze radzę. O nas śpiewają piosenki, więc uważaj selerze naciowy, nie podskakuj.

www.youtube.com/watch?v=QRYjag2n1L8
          • Gość: aborcjonista Re: Te, seler IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.13, 21:43

> I wy macie smiałośc pisać o gimazjaliście :D hahahah
            >
            > Stul dziób, dobrze radzę. O nas śpiewają piosenki, więc uważaj selerze naciowy,
            > nie podskakuj.
            >
            > www.youtube.com/watch?v=QRYjag2n1L8

A co to to zapodałeś ? 20 latka który coś pierdzi w ruinach jakiejś fabryki :D buahah
            O tobie ksiądz z ambony moze beczeć co najwyżej
            • Gość: inkwizytor Re: Te, seler IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.02.13, 21:54
              Gość portalu: aborcjonista napisał(a):

> A co to to zapodałeś ? 20 latka który coś pierdzi w ruinach jakiejś fabryki

Takiej prostej piosneczki tez nie zrozumiałeś?

A z tą też masz kłopoty?
              www.youtube.com/watch?v=T4F3b2GEWx4
              Dla ułatwienia dodam, że chodzi o kotka.
      • aborcjonista Re: Abort 02.02.13, 20:38
        mg2005 napisał:

> > nieważne że 90% nazwie go idiotą na tym forum .

> Tylko zakompleksione durnie beczą razem ze stadem... :)

To ze ty jesteś juz do tego przyzwyczajony żes pajac i dziesiątku ludzi na tym forum od LAT ci to mówia to inna sprawa :D ale prawda jest taka jak ci 4 mówi ześ pijany to jesteś pijany .
    • Gość: Patryk Re: misiu-1 spec od prawa,religii,wychowania,poli IP: *.static.espol.com.pl 03.02.13, 13:32
      Kolejny durny wątek.Takie wątki zniechęcają ludzie do dyskusji na forum ,nie wiesz o tym?
      Może zamiast zaśmiecać forum prywatą zapytaj Gościa czy możesz z nim porozmawiać drogą mailową?
      • Gość: magnusg Re: misiu-1 spec od prawa,religii,wychowania,poli IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.13, 14:30
        a ty co sie wtrącasz ?
        • Gość: Patryk Re: misiu-1 spec od prawa,religii,wychowania,poli IP: *.static.espol.com.pl 03.02.13, 15:31
          Nie zapominaj ,że to jest forum.
          Gdybyś się jeszcze podpisał swoim stałym nickiem - nie masz odwagi?:)
          Nie dam się wciągnąć w 'pyskówkę',nie licz na to
          Ciao:)
          • Gość: inkwizytor ale heca IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.02.13, 16:22
            Gość portalu: Patryk napisał(a):

> Gdybyś się jeszcze podpisał swoim stałym nickiem - nie masz odwagi?:)

??????? I kto to mówi?

GOŚĆ PATRYK:)))))))
            • Gość: lol Re: ale heca IP: 62.22.15.* 05.02.13, 11:41
              Dosrał Ci obsrańcu :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka