24.01.14, 22:12
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/12,114927,15325775,Malecka_Prybylo__Gender_to_zamach_na_rodzicielstwo_.html#BoxWiad2img mocno dziewczynę w komentarzach rozjeżdzają . Czy słusznie? Mnie akurat podobaja sie kobiety z takim podejsciem do zycia. Nie potrzebna mi baba z jajami .
Obserwuj wątek
    • ponte_aronte a ktoś jej zabrania piec te ciasteczka? 24.01.14, 22:18
      Gender to zamach na rodzicielstwo? Głupota szerzy się z prędkością światła
      • volupte Re: a ktoś jej zabrania piec te ciasteczka? 24.01.14, 22:29
        Zamach ? Spora przesada. To nauka która a opisywac zachowania . Tylko jak sie czyta jak daleko w tej nauce poszli naukowcy to miewa sie mieszane uczucia .Jesli te opisywane przypadki ekspertmentów sa odosobione a nie norma , to pal licho.
    • lumpior Re: Gender 24.01.14, 22:21
      Kaczyński i Pawłowicz zmuszani są do ożenku? Ach ten gender.
      • volupte Re: Gender 24.01.14, 22:30
        To byłby spory pożytek z tej wrzawy :-)
        • wujaszek_joe Re: Gender 24.01.14, 22:35
          z punktu widzenia pana młodego należałoby rozpatrywać taką sytuację jako zasłużoną karę boską.
          • volupte Re: Gender 24.01.14, 22:45
            Należy im się :-) Niestety ujdzie im ,na sucho"
    • magdolot Re: Gender 24.01.14, 23:02
      volupte napisał:

> mocno dziewczynę w komentarzach rozjeżdzają . Czy słusznie? Mnie akurat podobaja sie kobiety z takim podejsciem do zycia. Niepotrzebna mi baba z jajami .

A ktokolwiek Cię zmusza, żebyś sobie wybierał kobietę która Ci się nie podoba i jest Ci niepotrzebna? A czy tę panią ktoś zmusza?
      A szkoła z definicji jest "zamachem na rodzicielstwo" pojęte jako wytłaczanie klona tatusia lub mamusi, bo jest innym otwarciem na świat. I zdecydowanie powinna nim być.

Ale wiesz za co ja bym tę panią rozjechała walcem bardzo chętnie? Za tę jej chorą troskę, którą mnie usiłuje otoczyć, bo ta jej troska jest w gruncie rzeczy taką oślizgłą pychą. Jak jestem prawdziwą kobietą, ja jestem prawdziwą mamusią i każdy postępuje inaczej - błądzi... i zapewne trzeba go naprawić.

"Gender wypowiada się w imieniu kobiet o tym, że wychowanie nie jest ciekawe, atrakcyjne. Robi wszystko by umożliwić nam szybki powrót do pracy - mówi "

Nie, to ona wypowiada się w imieniu kobiet. W imieniu INNYCH kobiet. I wyraźnie sądzi, że UMOŻLIWIANIE czegokolwiek kobietom jest złe. Na to nie będzie zgody, proszę pani. Do ciasteczek, odmaszerować. Delikatnie.
      • wujaszek_joe Re: Gender 24.01.14, 23:07
        gender jest idealnym sztucznym wrogiem dla każdego.
        dzieki gender można bezgrzesznie kłamać o masturbacji dzieci itd. Cudowny lek na wszystko!
      • volupte Re: Gender 24.01.14, 23:13
        Mozesz przeciez dłozyć jej nastepnym tam komentarzem. Zmuszammnie abym wysłuchał co ona mówi , bo jak na razie tylko czytałem skrót i yroche tych agresywnych komentarzy ....kobiecych:-)
        • magdolot Re: Gender 24.01.14, 23:35
          Dziwisz się?
          Żyjesz w kraju, w którym wszystkiemu są winne kobiety. Abortowane dzieciątka nie mają tatusiów do pod pręgierzem stawiania. Dzieciobójczyniami są jeno kobiety. To kobiety nie wychowują dzieci należycie i mamy dzisiejszą młodzież. A ponieważ to jakby nie pomaga, ostatnio kobietom są przeciwstawiane kobiety.
          Czy ktokolwiek z tivi Ci mówi, że masz w domu bajzel bo chodzisz do pracy? To te wredne feministki nie sprzątają. A ostatnio nie chcą nawet rodzić słodkich dzieciątek z Downem, bo wolą zachować partnera... i nawet chodzić do pracy. A całkiem na bieżąco, to nie chcą nawet do prokuratora z powodu poronienia. No, dziwne i nienormalne jakieś. I się wyzwierzęcają nad taką słodką i delikatną kobietą, co kocha robić ciasteczka, a przez te france ciągle musi odchodzić od ukochanego piecyka do tivi. I to też będzie ich wina, jeśli ciasteczka się spalą.
          • volupte Re: Gender 24.01.14, 23:39
            Dobre :-) Widzisz do czego doprowadza chodzenie w sukni , bo to chyba głównie oni i ich poplecznicy powinni byc smagani twoim piórem:-)
            • magdolot Re: Gender 24.01.14, 23:53
              Toż ich smagam jak mogę. :) Między blachami moich przepysznych ciasteczek. Bo dla mnie ta genderowa równość oznacza właśnie to, że to dwoje ludzi ustala między sobą jak zamierzają spędzać własne życie i jeśli ona chce jednak być pilotem a on przewijać dzieci, to zwyczajnie im wolno i nikomu nic do tego. Nawet teściowej. A mąż ma pełne prawo nie lubić cholernych ciasteczek.
              • volupte Re: Gender 25.01.14, 00:05
                A browar może ? ;-)
                • magdolot Re: Gender 25.01.14, 01:01
                  Może. Może oddać siekierę w lepsze ręce, jako mój. A ja mu za to oddałam smażenie schabowych, bo pięknie zarumienione budują mu męskie ego. A on mi rozpalanie grilla, a ja mu bieganie z widelcem za dziećmi. I tak sobie żyjemy.

Mam w rodzinie byłego komandosa SAS, który dorobił się w Bośni PTSD... w ramach udowadniania tatusiowi, że nie jest mięczakiem, choć tak naprawdę, to chciał być kucharzem w Navy. Teraz jest super opiekunem w domu starców i przedstawia się radośnie jako "rodzinny mięczak" i chyba jest najtwardszym facetem jakiego w życiu widziałam. Sztywne role płciowe uwalają obydwie strony. Nie tylko kobiety.
    • mila2712 Re: Gender 24.01.14, 23:30
      Oczywiście, że słusznie.
      Kura domowa...sorry ale w moim imieniu niech się nie wypowiada.
      Goowniate ma pojecie o gender.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka