Dodaj do ulubionych

olimpiada skandalu

05.02.14, 10:23
Nie jestem wielka fanka sportu ale igrzyska czy wieksze mistrzostwa ogladam chetnie. Zawsze jest to jakies specjalne wzdarzenie, na ktore sie czeka. Tym razem jest inaczej, slysze tylko o skandalach, przekretach, niedociagnieciach. Wogole nie mam ochoty na to patrzec. To troche nie fair w stosunku do sportowcow ale igrzyska bojkotuje, ludzie z mojego otoczenia maja podobne odczucia.
Ciekawi mnie Wasza opinia.
Obserwuj wątek
    • feel_good_inc Re: olimpiada skandalu 05.02.14, 10:30
      nie.poprawna napisał(a):
      > Nie jestem wielka fanka sportu ale igrzyska czy wieksze mistrzostwa ogladam ch
      > etnie. Zawsze jest to jakies specjalne wzdarzenie, na ktore sie czeka. Tym raze
      > m jest inaczej, slysze tylko o skandalach, przekretach, niedociagnieciach.

To dlatego, że Putin ma u nas złą prasę. W przypadku każdych innych igrzysk wyglądało to niemal identycznie - może nie aż na taką skalę, ale podobnie.

> Wogo
      > le nie mam ochoty na to patrzec. To troche nie fair w stosunku do sportowcow al
      > e igrzyska bojkotuje, ludzie z mojego otoczenia maja podobne odczucia.
      > Ciekawi mnie Wasza opinia.

Welcome to the real world.
    • szwampuch58 Re: olimpiada skandalu 05.02.14, 10:51
      Stąd te" orgazmy" szczęścia nad niedokończonymi ubikacjami i zdjęciami z placu budowy, z jakimiś tymczasowymi prowizorkami u ciebie i znajomych?
      Moze dlatego, że między polskimi kompleksami wobec ludzi z Zachodu a pogardą (podszytą kompleksami innego rodzaju) wobec ludzi ze Wschodu istnieje zależność wprost proporcjonalna. Im większe kompleksy wobec Zachodu tym większa potrzeba pogardy wobec Wschodu. Rozpaczliwe szukanie kto ma (lub może mieć) gorzej to lekarstwo dla duszy Prawdziwego Polaka obdartego z oszczędności, pracy, gospodarki, kraju, a na końcu z godności, przez styropian i jego sukienkowych animatorów.
      • nie.poprawna Re: olimpiada skandalu 05.02.14, 11:26
        To raczej stad, ze wierze w normalny, poukladany, sprawiedliwy kraj i takie obrazki podszyte, korupcja, fanatyzmem i nienawiscia w glowie mi sie nie mieszcza. To sa moze igrzyska, gdzie na trybunach zasiada pan Putin i wydaje wyroki.
        • szwampuch58 Re: olimpiada skandalu 05.02.14, 12:39
          a jaki to kraj, normalny, poukladany, sprawiedliwy?
          • nie.poprawna Re: olimpiada skandalu 05.02.14, 12:46
            Poprostu, nie sadzilam ze taki cyrk jaki serwuje nam pan Putin jest w dzisiejszych czasach mozliwy. I my mamy na to patrzec i sie cieszyc. Mam nadzieje tylko ze wszyscy wroca cali i zdrowi. Ciekawe czy beda na igrzyskach jacys kibice?
            • szwampuch58 Re: olimpiada skandalu 05.02.14, 13:02
              Cyrk fobi antyrosyjskiej to mamy w POPiSowych mediach zapewniony od dawna,olimpiada to tylko chwilowy "orgazm" na czasie.Zalosna jestes kobito,chlopa ci trzeba....niekoniecznie z Rosji.
              • nie.poprawna Re: olimpiada skandalu 05.02.14, 13:20
                widocznie zalosna, skoro wierze ze moze byc normalnie. i to nie kompleks zachodu tylko branie przykladu z panstw, ktore sa 100 lat przed nami.
              • nie.poprawna Re: olimpiada skandalu 05.02.14, 13:22
                Chlopa mi potrzeba, zeby mi pokazal moje miejsce przy garach z siatami w autobusie;)
                • szwampuch58 Re: olimpiada skandalu 05.02.14, 13:35
                  hmmm,egzamin na prawko za trudny?
                  • nie.poprawna Re: olimpiada skandalu 05.02.14, 13:51
                    o litosci:) Moze to chlopa, o ktorym piszesz nie stac na samochod dla zony.
                    Dobra koniec tego, ja nie o tym przeciez chcialam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka