drinkit 07.02.06, 15:34 Sama za Chiny Ludowe nie wyprawiłabym weselicha, bo uważam to za stratę pieniędzy, ale za to jako gość chętnie bywam na weselach, a najlepiej tych wiejskich (jak z filmu "Wesele"), bo zabawa jest na 102! Okropna jestem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nan Re: Jestem pijawką IP: *.chello.pl 07.02.06, 15:56 ale nie jest ci chyba zle z tego powodu? tak mniemam. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: Jestem pijawką 07.02.06, 15:58 drinkit napisała: > Sama za Chiny Ludowe nie wyprawiłabym weselicha, bo uważam to za stratę > pieniędzy, ale za to jako gość chętnie bywam na weselach, a najlepiej tych > wiejskich (jak z filmu "Wesele"), bo zabawa jest na 102! Okropna jestem! A te pieniadze, ewentualnie wydane na weselicho, przeliczasz na butelki/kieliszki dla siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Jestem pijawką 07.02.06, 17:11 marysia_b napisała: > A te pieniadze, ewentualnie wydane na weselicho, przeliczasz na > butelki/kieliszki dla siebie? Nie. Pieniadze, które mogłyby być wydane na ewentualne weselicho wolałabym wydac na podróz do okoła swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Jestem pijawką 07.02.06, 21:48 lepiej na słownik ortograficzny.........do okoła Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Jestem pijawką 07.02.06, 21:51 carrramba napisała: > lepiej na słownik ortograficzny.........do okoła Eeee... Na pewno to problem ze spacją (w łącza się ki edy c hce). Zamiast słownika - kupić nową klawiaturę! Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Jestem pijawką 08.02.06, 00:42 carrramba napisała: > lepiej na słownik ortograficzny.........do okoła No no, uważaj lepiej, bo ktos posądzi Ciebie o małostkowośc, powie zes upierdliwa, itp., a przeciez to nieprawda. Nie psujmy sobie humoru, co? Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Jestem pijawką 07.02.06, 21:58 A ja sobie sama wyprawiłam wesele i nie żałuję! Młodych było 80%, seniorów 20% i wszyscy do dzis wspominają z rozrzewnieniem! Na orkiestrę mi nie starczyło, ale DJ stanął na wysokosci zadania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raul Jestes kaleka IP: *.serverpronto.com / 69.60.111.* 08.02.06, 00:58 Radosc plynie z dawania, a nie z brania / otrzymywania. Masz 12 lat albo jestes liberalem / komuchem / squ..elem / politykiem / idiota Odpowiedz Link Zgłoś
margo.pf Raul, 08.02.06, 04:25 to ty jestes bardzo szczesliwym czlowiekiem rozdajac ^pejoratywne epitety w tak wielkich ilosciach :)) gdyby to bylo do mnie, to za polityka, szczegolnie polskiego, podalabym cie do sadu ale tak to odpuszczam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Jestes kaleka IP: *.net.autocom.pl 08.02.06, 07:53 A Raul jest "prawiczkiem"? Oni we wszystkim są lepsi... Buu, taki świat xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raul Re: Jestes kaleka IP: *.serverpronto.com / 69.60.111.* 08.02.06, 13:04 "prawiczek" to ten, co zdal mature ze sciagi, ma dyplom oszukany, prawo jazdy za jajka...? Jedynie biede ma prawdziwa. Ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
crax [...] 08.02.06, 13:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: Jestem pijawką 08.02.06, 13:31 Z tego, co pamiętam, to na "Weselu" kibelek nie był... hmmm... zbyt ekskluzywny ;) Odpowiedz Link Zgłoś