rur-as 02.10.13, 12:29 Czy Wy też macie takie wrażenie, że pracownicy w tym sklepie nie mają o niczym pojęcia, nie wiedzą gdzie co jest, o total bałaganie nie wspominając? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koko.spoko Re: Bałagan w brico 02.10.13, 17:57 Pracują za grosze i na umowę która do niczego się nie liczy , więc jest taka rotacja że niczego nie zdążą się nauczyć o asortymencie sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
rur-as Re: Bałagan w brico 03.10.13, 08:10 A towaru na pułkach też nie można poukładać i uzupełnić?Po wywolaniu pracownika na dane stanowisko też trzeba czekać 10 min. Idą tak długo bo nie wiedzą gdzie co jest? Kasjerki też widzę ciągle te same. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zana781 Re: Bałagan w brico 03.10.13, 10:57 w brico bylam moze ze 3 razy, raz szukalam czegos bezskutecznie, a mila Pani znalazla mi to w mig, wiec doskonale orientowala sie gdzie to lezy, a nawet fachowo doradzila w wyborze :) Odpowiedz Link Zgłoś
arekwiola Re: Bałagan w brico 03.10.13, 17:16 Nie raz juz o tym było pisane!Obsługa w Brico to tragedia.Nikt nic nie wie i połowa towaru bez ceny.Nie obchodzi to nikogo na jaką umowę są tam zatrudnieni,ale za psa się dali to niech szczekają. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiu1753 Re: Bałagan w brico 07.10.13, 16:45 niestety to wina prezesa on nie szanuje pracowników wiec oni olewaja prace .,., i maja racje za te grosze to nikt sie poswiecac nie bedzie a kazdy wie ze i tak on ciagle zmienia pracownikow wiec poco sie wczuwac ,., to nie wina pracownikow tylko szefa.....jezeli szef do dupy to reszta tez nie bedzie lepsza/./.... Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz3511 Re: Bałagan w brico 10.10.13, 21:50 Pracownik bez wzgledu na to czy zarabia mało czy duzo powinien wykonywać swoją pracę jak należy.Jesli mu to pasuje prosta sprawa niech się zwolni. W Brico kierownictwo jest do niczego i polityka firmy to po prostu parodia. Kupiłem ostatnio w tym sklepie taczkę jak sie okazało koło było w niej przebite. Po jakiś 20 min wróciłem by wymienić kółko.Pani kasjerka kazała mi iść wymienić do jednego z pracowników. Tak zrobiłem poszliśmy szukać tego kółka w magazynie po czym weszła Pani kierownik i powiedziała,że mam wrócić do kasy by tam kasjerka sporządziła reklamację i że w ciągu dwóch tygodni otrzymam takie kółko. W tym samym momencie zobaczyłem że leży takie kółeczko wiec mowie do kierowniczki ,że je poproszę na co ona że to już jest zajęte przez innego klienta. Wiec ja na to,że chcę zwrot gotówki bo kupię taką taczkę.Ona mi na to,że mogę wymienić ją ale na inny towar.Normalnie krew mnie zalała.Ja na to,że chyba sobie żartuje,a ona swoje TAKA JEST POLITYKA FIRMY któryś raz juz to w Brico slyszałem. Zapytałem wiec czy polityka firmy obowiązuje rękojmię odpowiedzi nie uslyszałem. W koncu zabrałem stare dziurawe kółko kupilem dentkę za 15 zł i wymieniłem.Co najciekawsze stara dętka nosiła ślad farby w miejscu uszkodzenia co znaczyło,że otrzymałem wcześniej reklamowane kółko.Wstyd,że tak duża firma ma taką głupią politykę i dziwię się,że jeszcze nikt z tym nie zrobił porzadku. O podobnych tego typu sprawach słyszałem nie raz i towar byl o wiele droższy.Moze ktoś sie pochwali czymś podobnym? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś