annah11 24.08.06, 00:43 Dostalam taki tekst od anonimowej osoby i wsadzam tutaj. Ja naprawde zycze wiele dobrego Wszystkim i nie chce nikogo pominac: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
night_breeze Re: Lancuszek szczescia 24.08.06, 23:09 Ania,chyba nie wierzysz w takie bzdury?Rozsyłają żeby zbierać adresy do reklam itp.Pamiętam że na jakimś forum było to szeroko opisywane. Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Lancuszek szczescia 25.08.06, 00:30 Pewnie, ze nie specjalnie. Bo wiadomo, ze potem ida z tego rozne spamy, smiecie do skrytek. Wsadzilam, zeby troche "urozmaicic" ta pustynie w Schronisku. Zycze i bez tego Wszystkim naprawde bardzo duzo dobrego. Aneczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: Lancuszek szczescia 25.08.06, 13:17 I ja dołączam się do schroniskowego łańcuszka Smadnego Mnicha :)Przekażmy sobie znak pokoju/właśnie przekazuję :)/ Odpowiedz Link Zgłoś
linnea Re: Lancuszek szczescia 28.08.06, 23:47 jaki znowu znak ? co Wy tu tera ? gołąba sobie posyłata czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: Lancuszek szczescia 29.08.06, 01:47 Linneo,Raku,przekazuję wam znak pokoju/tu-pełna powaga i namaszczenie/,czyli robię skłon głową w waszym kierunku/tak się to robi? no bo przecież nie puszcza się gołębia,co?A skąd mnie i wziąć takiego? Odpowiedz Link Zgłoś