Dodaj do ulubionych

Ratunku!!!!

10.09.06, 18:15
Zmniejszyło mnie! Kilka dni temu popijaliśmy u kolegi i skończyła nam się
łódka Bols w suchym doku. Zaczęliśmy więc pić nalewkę na porost włosów, bo
kolegi żona chce mieć włosy jak Violetta Villas. Film mi się urwał i gdy dziś
się obudziłem, to kumpli nie znalazłem, a ja stałem się kurduplem! Wszystko
mi się zmniejszyło, nawet włosy! I teraz boję się wracać do domu, bo moja
żona nie lubi kurdupli!!! Buuuuu! Już nigdy nie wezmę do ust nalewki na
porost wlosów!
Tubylec
Obserwuj wątek
    • rak-pustelnik Re: Ratunku!!!! 10.09.06, 18:17
      PS. W mysim albumie znajdziecie moje aktualne zdjęcie z najmniejszym kufelkiem
      i butelką piwa, której nie mam siły podnieść!
      Tubylec
      • mysha_b Re: Ratunku!!!! 10.09.06, 18:36
        Nie marudz Tubylcu, nawet nie wiesz jakie spotkalo Cie szczescie. Teraz kurduple
        (jak raczyles sie wyrazic) gora :)))))))))))))
        • rak-pustelnik Re: Ratunku!!!! 10.09.06, 18:42
          A widziałaś ile wystaję nad stół?! A pomyślałaś, że nie jestem przyswyczajony
          do pozycji kurduplaaaa!!!! Buu!!!!
          Tubylec
          • mysha_b Re: Ratunku!!!! 10.09.06, 18:50
            Tubylcu, a kogo w dzisiejszuch czasach interesuje co kto mysli i czuje?
            Przyzwyczajenia tez sie nie licza. Ten Twoj mini wzrost to dar losu. Nie
            lekcewaz tego i nie narzekaj :)))

Przed chwila ogladalam powiekszenie fotki, gdzie, mimo ze maly, mozna bylo Cie
            jednak zobaczyc w calej okazalosci(o butelce piwa i kuflu nie wspominajac).
            Traz chcialam spojrzec na Ciebie raz jeszcze... a tu niespodzianka - skurczyles
            sie jeszcze bardziej. Jak tak dalej pojdzie to znikniesz zupelnie, podobnie jak
            wspomniani przez Ciebie kumple.
            Ale niebieskie oczy, jak niezabudki moczone w spirytusie, udalo mi sie jednak
            dojrzec :)))))))))))
            • rak-pustelnik Re: Ratunku!!!! 10.09.06, 19:14
              Jeśli nadal będę się kurczył, to wyślę ci zdjęcie mailem. OK?
              Tubylec
              • makhpia_luta_wodz_siuksow Re: Ratunku!!!! 11.09.06, 09:49
                Niech biały brat Tubylczy Rak się nie martwić. To nie być kufel tylko
                indiańskie tipi wedle najnowszej siuksowskiej mody. A jeśli Tubylczy Rak mieć
                taki rozmiar w stosunku do tipi - no to wcale nie być kurdupel! Howgh!
                • rak-pustelnik Re: Ratunku!!!! 11.09.06, 10:42
                  Widocznie Indianie są jeszcze mniejszymi kurduplami ode mnie, skoro mój
                  najmniejszy kufelek nadaje się im na tipi! Ja zdjęcie swojego tipi do picia
                  piwa wysłałem do Myszy, zeby zamieściła w albumie. Mnie się nie udaje. A w
                  ogóle z albumu też już znikłem! A może do Ciebie również wysyłać zdjęcia celem
                  zamieszczenia w albumie? Żeby nie nadwyrężać biednej Myszy?...
                  Tubylec
                  • mysha_b Re: Ratunku!!!! 11.09.06, 10:58
                    Alez Ty, Tubylcu, panikujesz. Byles w albumie i nadal jestes, i to w calej
                    krasie, nie to co przedtem :))))))))))

Co do reszty, to wiesz... masz wszystko wylozone w mailu :)))
                    • rak-pustelnik Re: Ratunku!!!! 11.09.06, 11:04
                      Aż mi się wierzyć nie chce! muszę zobaczyć! A co do całej krasy, to ni9estety
                      muiałem ją poważnie obciąć. Oryginalne zdjęcie ma rozmiar 1,6M, ale musiałem je
                      zmniejszyć do 80 kb, żeby godzinami nie wysyłać. Przyznasz, że to poważne
                      uchybienie mojej krasie!
                      Tubylec
                      • rak-pustelnik Re: Ratunku!!!! 11.09.06, 11:10
                        No i niestety zgadlem! Jeśli chcę powiększyć moje zdjęcie, to robią się takie
                        kwadraciki jak mozaika! A Moje tipi widać tylko do połowy, choć śpiewają już o
                        nim piosenki. Mianowicie powstała pieśń ludowa: dziewczę moje dziewczę pójdź ze
                        mną do gąszcza! A ja ci w tym gąszczu pokażę chrabąszcza... To wszystko na
                        pewno wina tej jędzy Bryzy, która się odgrażała!
                        Tubylec
                        • mysha_b Re: Ratunku!!!! 11.09.06, 14:15
                          Jakos Bryzki nie widac, ale musimy cierpliwie na nia poczekac, tak jak ona
                          cierpliwie czekala na Ciebie, Tubylcu. Widac mineliscie sie.

Co do tego chrabaszcza, wspolczuje Ci z calego serca, ale nie sadze zeby to
                          byla sprawka Bryzki. Ona chyba lubi chlopow na schwal - w calosci i w
                          detalu :)))))))))
                          • rak-pustelnik Re: Ratunku!!!! 11.09.06, 15:15
                            No właśnie! Lubi dużych chłopów i zmniejszyła mnie jak chrabąszcza! Pisała; Nu
                            Raku! Pagadi!
                            Tubylec
                            • mysha_b Re: Ratunku!!!! 11.09.06, 18:06
                              To "Nu Raku! Pagadi!" brzmi bardzo intrygujaco. Czekam z niecierpliwoscia na
                              powrot Bryzki, bo zzera mnie ciekawosc, co z tego wyniknie? Cos tak czuje przez
                              skore, ze bedzie sie dzialo, oj bedzie :)))
                              • rak-pustelnik Re: Ratunku!!!! 11.09.06, 18:54
                                A po co się Bryza zaczyna? Napisała, ze myszy są paskudne i śmierdzące! Więc
                                przypomniałem Jej, ze Nocna Bryza ciągnie zapachem nocnika! i po tym wyjechała
                                wymachując kościstym kułakiem!
                                Tubylec
                                • mysha_b Re: Ratunku!!!! 11.09.06, 19:37
                                  :))))))))))))))), no fakt, tak napisala :)))))))))))) I fakt, ze ujales sie za
                                  mna, za co bede Ci wdzieczna po kres moich dni :))))))))))))
                                  Ale przypuszczam, Tubylcu, ze wyjazd Bryzki nie ma nic wspolnego z Twoimi
                                  insynuacjami a propos Nocnej Bryzy. Poczekaj jeszcze troszke spokojnie, Bryzka
                                  wroci :)))))))) Ale wtedy miej sie na bacznosci :)))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka