Dodaj do ulubionych

Dlaczego homoseksualisci sa takimi egoistami??

08.05.07, 21:26
Czemu homoseksualizm jest ok, a zapomina się o innych orientacjach
seksualnych, jak np. kazirodztwo, koprofagia, zoofilia, oraz takie niewinne
praktyki jak wielożeństwo czy miłość do staruszków. Nie ma tu miejsca na
wredne słowo "dewiacja", to są odmienne orientacje seksualne i tyle.
Czemu taka nierówność w aplikowaniu tolerancji. Dzisiaj w nowoczesnym
społeczeństwie dwoje dorosłych ludzi żyjących w związku kazirodczym powinno
bez obaw, bez wstydu móc normalnie, oficjalnie funkcjonować, pobierać się. O
to mam zawsze żal do środowisk gejowskich - są takie samolubne, zawsze ja ja
ja, o innych nie pomyślą ani trochę. Nie mówię już o poważniejszych sprawach
w świecie, no ale skoro aktywność polityczna trzyma się okolic seksu, to
należało by zadbać o tolerancję dla innych grup o odmiennej seksualności.

Obserwuj wątek
    • Gość: kix Chory trollu, zmasturbuj się i ochłoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 21:43
      Ujawnij swoje IP, głowę daję że *.chello.pl :):):) - chory, biedny człowieku :)
      Albo kolejne wcielenie Mangusa.
      • 0rmo Re: Chory trollu, zmasturbuj się i ochłoń 08.05.07, 21:45
        Nawolywanie do tolerancji to wg Ciebie choroba? Ja myslalem, ze to postep.
        • Gość: kix Jesteś trollem. Założyłeś nicka na potrzeby wątku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 21:56
          Zapewne jesteś jednym z naszych przyjaciół homofobów, których interesują tylko męskie odbyty, ew. żeńskie macice z zapłodnionymi jajeczkami, i na potrzeby kolejnej akcji masturbacyjnej założyłeś sobie nicka, by sprowokować do pikantnej dyskusji, która pomoże ci sobie ulżyć.

Nic z tego. Zostałeś rozszyfrowany :)
      • 0rmo Re: Chory trollu, zmasturbuj się i ochłoń 08.05.07, 21:46
        Acha, i uwazaj na glowe. Widze, ze ja nisko cenisz, byc moze nie bez powodu.
      • troche_inny Re: Chory trollu, zmasturbuj się i ochłoń 08.05.07, 21:52
        Czyzby proba elokwentnej dyskusji? Nie, to nie to.. :P
        • Gość: kix Jakiej dyskusji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 21:53
          Dyskusji? O czym? O bredniach chorego umysłu? Nie zwykłem, wybacz. Po prostu nie da się.
          • troche_inny Re: Jakiej dyskusji? 08.05.07, 21:57
            Dajesz sie podpuszczac zupelnie jak jakis moherowy katol.. wstydz sie :P
            • Gość: kix Re: Jakiej dyskusji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 21:58
              A w czymże to zostałem podpuszczony? Hę? :)
              • troche_inny Re: Jakiej dyskusji? 08.05.07, 22:01
                Zauwazyles, ze on dokladnie wie co powiedziec zebys wylazl z szafy? :)
                • Gość: kix Masz rację, mocno_inny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 22:03
                  Wylazł z szafy = PODRWIŁ z głupoty (a może nawet choroby)? Masz rację, zostałem podpuszczony :)

ps. ON=JA? :)
                  • troche_inny Re: Masz rację, mocno_inny :) 08.05.07, 22:04
                    Gość portalu: kix napisał(a):
                    > ps. ON=JA? :)

To ciekawe.. i owszem przyszlo mi do glowy.. ale watpie abys az tak sie nudzil..
                    • Gość: kix Re: Masz rację, mocno_inny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 22:10
                      Ja nie wątpię, że tak się nudzisz :)))))
                      • Gość: xnl Kix zjadł chyba za dużo pix ;P IP: *.chello.pl 09.05.07, 12:04
                        skończ s tym świństwem, dobrze ci radzę. ;P
      • xnl Półmózgu cholerny musisz chyba zmienić tabletki. 09.05.07, 12:03
        Ta twoja paranoja przechodzi już wszelkie pojęcie. A *.chello.pl ma w polsce
        jakieś 3-4 mln ludzi.
    • piekielnica1 Re: Dlaczego homoseksualisci sa takimi egoistami? 08.05.07, 21:48
      A ty znowu w pełnym wzwodzie, a ukojenia znikąd?
      • 0rmo Re: Dlaczego homoseksualisci sa takimi egoistami? 08.05.07, 21:55
        Martwie sie po prostu, ze awangarda postepu i tolerancji tak zaniedbuje
        potrzebujacych pomocy. Ale wzwodu to u mnie nie wywoluje, wrecz przeciwnie -
        smutek.
        • Gość: kix Brak wzwodu też można leczyć :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 21:59
          A nie masz odwagi pisać pod innym nickiem, którego zwykle używasz? Myślisz, że jak go zmienisz na potrzeby kolejnego wątku, którym się podniecasz, to nie zauważymy, że to znowu TY? :):):)
          • Gość: alfa Obsesję chello.pl też :) IP: *.chello.pl 08.05.07, 22:06
            Oj lutzek jakis ty mało inteligentny....:))))))))))))))))
            • Gość: kix Ooo, ujawniłeś się biedny, chory człowieczku :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 22:09
              Zastanawiasz się czasami nad sobą? :))))))

Jednak rozszyfrowałem cię w mig po kolejnych chorych bzdurach :))))))

czółko głupku :)
              • Gość: alfa Biedny, chory, głupkowaty kixik! IP: *.chello.pl 08.05.07, 22:15
                O tak kix-iku, ujawniłeś po raz n-ty swoja głupotę.
                Doprawdy tego nie widzisz, nie czujesz?
                Stajesz się posmiewiskiem tego forum, coraz więcej osób daje ci to jasno do
                zrozumienia, symbolu chamstwa, a także głupoty!!!!!!!!!!!!!
                • j_adore coś w tym jest!!! 08.05.07, 22:37
                  kix najczęsciej bardzo niegrzecznie atakuje innych, nie pisząc nic o swoich
                  poglądach. To taki próbujący kąsać szczeniaczek. Trzeba go po prostu ignorować.
                  • 0rmo Re: coś w tym jest!!! 08.05.07, 23:19
                    I zwroc uwage jak nisko swoja lepetyne ceni. Chwila szczerosci mu sie
                    przytrafila. Takie chwile mu sie przytrafiaja jak sie biedaczysko pomyli.
                  • Gość: kix J_adore, 0rmo, alfa :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 00:30
                    Robisz człowieku z siebie błazna. Nawet jak użyjesz 10000 nicków wylogowując się, smród zostawiasz ten sam.

Lecz się samotny, biedny, zakompleksiony chłopino. Wystarczy zerknąć do archiwum by przekonać się w jakich okolicznościach pojawiają się ww nicki.

W zasadzie to ci współczuję. Musisz pędzić smutny żywot gnijąc całymi dniami i nocami tutaj na forum.
                    • Gość: alfa Głupiutki kixiku, IP: *.chello.pl 09.05.07, 08:45
                      Znów dałeś wyraz swojej obsesji. Wydaje ci się, że tylko jedna osoba ma na
                      celowniku twoje chamstwo! Że zadaje sobie trud zmiany nick'a by wyrazic swoje
                      zdanie o twoim żenujacym poziomie intelektualnym i braku podstawowych zasad
                      dobrego wychowania. Możesz w nieskończoność pisać tę jedną, wyuczoną już na
                      pamięć formułkę o współczuciu do mnie, o rzekomej samotności, o kompleksach. Na
                      mnie nie robi ona żadnego wrażenia, jest po prostu stekiem bzdur adekwatnym
                      zresztą do twojej głupoty. Oj lutzek, lutzek wydaje ci się, że jestes
                      inteligentny, ale tylko ci sie wydaje...:)))))))))))))
                      • Gość: kix Biedaku )))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 09:17
                        >Oj LUTZEK, LUTZEK wydaje ci się, że jestes
                        >inteligentny, ale tylko ci sie wydaje...:)))))))))))))

Spójrz na siebie - pod różnymi nickami wciąż mnie tytułujesz jakimś 'lutzkiem'. I kto tu naprawdę jest chory? )))))))))))
                        • Gość: alfa Propozycja - kix = klon chama IP: *.chello.pl 09.05.07, 09:50

> >Oj LUTZEK, LUTZEK wydaje ci się, że jestes
                          > >inteligentny, ale tylko ci sie wydaje...:)))))))))))))
                          >
                          > Spójrz na siebie - pod różnymi nickami wciąż mnie tytułujesz jakimś 'lutzkiem'.

Już kilka osób zwróciło na to uwagę, podano konkretne argumenty, które mnie
                          przekonały. Po prostu czytam wypowiedzi, kojarzę fakty, wyciagam wnioski.
                          Zajrzałem do archiwum, przeczytałem wypociny tego 'lutzka', kubek w kubek
                          podobne do twoich. Takie samo chamstwo, takie samo słownictwo, ten sam, unikalny
                          zresztą, edytor tekstu...
                          Jasne, moge sie mylić, może jesteś klonem tamtego lutzka. Od dziś zatem będę cię
                          nazywał "klonem chama". Zgoda?
                          • Gość: kix Nazywaj jak chcesz prostaku )))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 10:17
                            >Jasne, moge sie mylić, może jesteś klonem tamtego lutzka. Od dziś zatem będę cię
                            >nazywał "klonem chama". Zgoda?

To TWOJA kulturalna płodność. Przypominam ci o niej, bo chyba zapomniałeś:

Autor: Gość: anty_kix=alfa IP: *.chello.pl
                            -------------
                            Kto katolika nie szanuje, niech go w DUPĘ pocałuje,
                            umyj GĘBĘ geju do całowania mnie w DUPĘ i dobrze wypłucz ze SPERMY...
                            -------------

Masz rozdwojenie jaźni. Użyłeś kiedyś takiego terminu "presecutoria". Zgłębij wiedzę o nim (choć podejrzewam, że znasz jednostkę chorobową, na którą cierpisz).

czółko głupolu )))
                            • Gość: alfa Re: Nazywaj jak chcesz prostaku )))) IP: *.chello.pl 09.05.07, 10:43
                              Skoro pozwalasz, chetnie skorzystam. :)

PS anty_kix'a nie znam, ale skoro też jest przeciwko tobie, to już go lubię.
                              Zaraz poczytam sobie jego/jej posty. :)
                              • Gość: kix ROTFL ))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 11:26
                                > anty_kix'a nie znam, ale skoro też jest przeciwko tobie, to już go lubię.

ROTFL ))))))) Presecutor i narcyz przy okazji )))))) Lecz się biedaku )))))))))

EOT
                                • Gość: alfa Re: ROTFL ))))) IP: *.chello.pl 09.05.07, 12:33

> ROTFL ))))))) Presecutor i narcyz przy okazji )))))) Lecz się biedaku )))))))))

Na razie jestem zdrów jak rybka, czego nie mozna powiedziec o tobie.
                        • j_adore kix masz objawy paranoi:) 09.05.07, 09:55
                          Jeszcze nigdy nie odpowiedziałam na Twój wpis (chyba, ze byłeś pod innym
                          nickiem). W ogóle rzadko wypowiadam się na forum, ale lubię je czytać. Twoje
                          wpisy są niegrzeczne i niemerytoryczne. To takie ujadanie i próba ugryzienia.
                          Nie masz nic kompletnie do powiedzenia. Przeszedłeś gdzieś pranie mózgu i
                          zachowujesz się tak, jakbyś miał klapki na oczach.
                    • mg2005 Re: J_adore, 0rmo, alfa :))))))) 09.05.07, 18:23

> Robisz człowieku z siebie błazna. Nawet jak użyjesz 10000 nicków wylogowując
                      się,

Twoja paranoja rozwija się imponująco... :)

> Lecz się samotny, biedny, zakompleksiony chłopino.

Trafnie siebie opisałeś...
    • mjot1 Re: egoistami? 08.05.07, 22:16
      Że co? Nie dają?
    • jszhc Re: Dlaczego homoseksualisci sa takimi egoistami? 09.05.07, 13:40
      Na szczescie w tym wzgledzie najwiekszym homoseksualista jest Giertych;p, a
      jednego da sie usunac;p....ale ciiiiii....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka