Dodaj do ulubionych

Koszmar doskonały w moim aucie...

03.08.09, 08:17
System nawigacyjny nadaje głosem Edyty albo Dody :######
Sama myśl, sekunda skojarzenia i odlatuję na inną planetę. Nie, nie, nie.

Tak, tak, tak:

Polskie: Magda Zawadzka, Kora, Magdalena Cielecka.

Inne: Kim Basinger, Candice Bergen, Jodie Foster.

horrorek
Obserwuj wątek
    • stukam_kopytkami Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 08:24
      hmm, nie posiadam czegoś takiego. Zdecydowanie wolę mapę wertować. Ma więcej
      uroku :-)i przynajmniej nie nawija.
      • twardycukierek Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 08:29
        :) tak czy inaczej: sama myśl o tych dwóch głosach, jakkolwiek, gdziekolwiek, a
        szczególnie w aucie :D
    • voker Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 08:28
      seksowny głos: skręc w lewo, a po 100m w prawach... <zonk> :-D
      • flisy Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 08:39
        Najgorsze będzie jak Doda doda coś od siebie :)
        • twardycukierek Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 08:40
          Dobre!! :D
    • funny_game Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 11:27
      Emma Thompson - kocham jej głos i sposób, w jaki mówi.

Ale i tak najbardziej bym kciała GPS-a gadającego tym panem:
      james.earl.jones.filmweb.pl/
      Oczywiście w roli Dartha Vadera.
      To dyszenie i rzężenie "Przekroczyłeś dozwoloną prędkość", no OBS!
      • twardycukierek Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 12:02
        Emma, tak! Zresztą jest wiele kobiet z dobrymi głosami. Cienkie, piskliwe i
        zrzędliwe natomiast posyłają mnie na orbitę, nie mogę znieść ;P
        • funny_game Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 12:07
          Np. Rosie Perez by Cię osłabiła, no jakżesz cudownie ona skrzekoli :D
          • twardycukierek Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 12:14
            Szczęśliwie nie kojarzę :D
            Była kiedyś taka na taśmie w samolotach LOT'u. Dawno temu. Przysięgam, że budził
            się we mnie terrorysta a nawet dwóch. Okropny głos ;###
            • funny_game Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 12:21
              Praszszsz:
              www.youtube.com/watch?v=TpJlNfS5EbI
              Świetna babeczka z pazurem, o.
              • twardycukierek Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 12:27
                OMFG!!! :DDD

A znasz the Nanny? Fran Drescher. Choć lubię serial, MIMO głosu ;D
                • funny_game Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 12:52
                  Boski wokal, super serial :D
                  • twardycukierek Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 12:54
                    Rany, skąd Ty mi spadłaś????? :DDD I ten akcent! No i jej mama. I babcia. I w
                    ogóle: odlot. Jidisz wstawki: verschwitzt, nachschlepp, tuchas :D
                    • funny_game Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 13:00
                      Cudowna wiocha i zaścianek.
                      I super sprawdzian na dystans do siebie. "Och, nie, ja TAKICH seriali nie
                      oglądam, ja TYLKO kultura wysoka w stylu Dzień Niepodległości"! :DDD

W podobie do "Kiepskich" i "Bundych". Jeśli o ten sprawdzian chodzi.
                      Przy czym "Nianię" śledziłam onegdaj wiernie, "Bundych" i "Kiepskich" oglądam z
                      doskoku.
                      • twardycukierek Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 13:08
                        Dokładnie w każdym kadrze ;D

A mnie takie komentarze śmieszą. Można znać i 'Remains of the day' i Sopranos, Dextera czy House MD. W ogóle nie oceniam źle gustu innych, powiem tylko, że mnie coś nie pasuje jak np tańce z gwiazdami.
                        Smutne jest to, że popularną rozrywkę wkłada się często do jednego kosza... jak leci.
                        Bundy :D Oooooh, Al!

[img]https://www.kessel.tv/blog/wp-content/uploads/2009/05/al_bundy.jpg[/img]
                        • funny_game Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 13:20
                          O właśnie, tak powinno być, masz rację :)
                          Ale czasem nie umiem się powstrzymać przed rzuceniem bezguściem :(

I nie sap tak nad Alem, bo Drzejms nie przyjdzie :F
                          • twardycukierek Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 15:04
                            Staram się rzucać tylko w obecności 'swoich' gustowo ;D nie chcę tipsa w oku ;P
                            Taki bzik: lubię mieć oczy :S

Aktualnie nad Dr House się rozpływam :D
    • moonflour Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 11:32
      M.Cielecka,bardzo ją lubię,tak juz abstrahując od gpsa.
      p.s.a Hołek może być?Słyszałam w jego wykonaniu,bardzo miłe czytanko mapy:)
      osobiscie mam jakiś anonimowy męski głos.
      • twardycukierek Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 12:04
        Tak :) Moon, ja nie mam nic prezciw kobietom, ale jak już napisałam, pewien typ
        głosu odpada i jestem histerycznie wręcz uczulona na 'nie te' głosy ;DD
    • flisy Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 11:47
      Posłuchajcie głosu Seana Connery a jeszcze bardziej głosu Lancea Henriksena :)
      • funny_game Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 12:01
        Connery najpiękniej na świecie szeleści.
        • twardycukierek Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 12:03
          Z jego głosem a aucie ląduję w rowie, na mur. Uwielbiam go :)
          • funny_game Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 12:08
            Takoż :)

Szer Szą :)
            • twardycukierek Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 12:15
              ;)

Oh, Sean! ;D No właśnie, gdzie jest nasz kochany Drzejms Buond? Brakuje mi go ;(
              • funny_game Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 12:21
                Wygrzebać Ci wątek, który mnie tak onegdaj rozbawił? :D
                • twardycukierek Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 12:25
                  Heh, pamiętałaś... słodkie! :) Dokładnie to samo pomyślałam i zrobiłam. Może
                  wreszcie wróci :)
                  • funny_game Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 12:27
                    Teraz są dwie możliwe reakcje:
                    albo się wzruszy i wróci,
                    albo się przerazi :D
                    • twardycukierek Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 12:36
                      007 się nie przeraża ;) nawet mnie :D
                      • funny_game Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 12:51
                        Ale do zbyt wylewnych wielbicielek się chyba ogonem odwraca, co? :D
                        • twardycukierek Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 12:55
                          To mi pasuje taka koncepcja! ;DDDDDDDDDDDDDD
                          • funny_game Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 13:00
                            Hm, ja nie wiem, czy Ty dobrze zrozumiałaś ogon :DDD
                            • twardycukierek Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 13:09
                              To niech mnie jakiś ekspert zbada ;) chyba, że 007 nasz jest kotem ;D
                              • funny_game Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 13:21
                                Skoro kobiety bywają kociakami, to facety chyba muszą bywać kotkami, rajt?

Logika do klasy siódmej :D
                                • twardycukierek Re: Koszmar doskonały w moim aucie... 03.08.09, 15:05
                                  Drzejms kotkiem? Ale młotkiem? :DD

> Logika do klasy siódmej :D

Tak nisko??? E, ja mam klasy pierwszej logikę. :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka