Dodaj do ulubionych

WŁĄCZ TEATR !

07.09.12, 20:50
Jarzyna, Warlikowski, Klata, Treliński, Wajda. To tylko niektóre nazwiska reżyserów, których spektakle od dziś pokazuje Narodowy Instytut Audiowizualny w ramach akcji WŁĄCZ TEATR na swojej stronie internetowej www.nina.gov.pl.
AKTUALIZACJA Z powodów problemów technicznych czwartkowe emisje odbywają się na stronie www.dwutygodnik.com

Akcja WŁĄCZ TEATR potrwa cztery dni (6-9 września, czwartek-niedziela). 11 spektakli zostanie pokazanych w ramach sześciu sekcji tematycznych. - - Wszystkie spektakle to bardzo ciekawe produkcje znanych twórców z doskonałą obsadą aktorską, które reprezentują różne nurty w teatrze. Niektóre z nich - z uwagi na warunki przestrzenne i wymagającą scenografię, grane były zaledwie kilka razy, a większości nie można już zobaczyć w repertuarze teatrów w Polsce - powiedziała rzeczniczka Narodowego Instytutu Audiowizualnego Agnieszka Wolak.

kultura.gazeta.pl/kultura/1,114532,12437787,Najlepsze_polskie_spektakle_w_Twoim_domu__W_internecie_.html
Strasznie mi zal - ja nie włączę bo mam za wolny przesył.
Obserwuj wątek
    • anerim Re: WŁĄCZ TEATR ! 08.09.12, 10:03
      Irysko, obejrzyjmy sobie w ramach rekompensaty sztukę M.Germaina " W roli Boga" z Gajosem i Ostałowską. Poniedziałek tvp1, 20.20

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka