Gość: Aga IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 30.08.05, 09:58 Dzwoniłam dzis do Działu Nauczania i powiedziano mi że 03.09 w necie beda wyniki..Ale przeciez oni w sobote nie pracuja wiec pewnie dopiero w poniedzialek :( Co o tym myslicie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paulina Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 30.08.05, 10:37 Wydaje mi się, że jeżeli tak mówi to będą w sobotę...mam taka nadzieję bo czekam i mam juz tego powoli dość!A na wyniki z jakiego kierunku czekasz?Ja z biologii...nie wiesz jak wogóle wyglądała sprawa odwołań na UAM?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:06 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 30.08.05, 17:52 Ja składałam w KJO. Ale wydaje mi sięz że nie mam szans bo zabrakło mi aż 4,5 pkt a przyjmowali od 62,5... Razem ze mną jest 55 osob ktorym zabraklo od 0,5 - 4,5 pkt wiec mogę się pożegnać :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 31.08.05, 09:54 Ludzie ja nie wytrzymam do soboty!! Jak sobie rozplanować czas żeby nie myśleć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:19 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis jogi Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: 81.15.200.* 31.08.05, 11:00 zycze wszystkim powodzenia, ja nie dostalem sie z jednego dowlonaia pisze drugie..mi mysle ze tym ktorym sie nie uda polecam to samo..i tak juz nic nie tracicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 17:37 Ja też dzwoniłam dziś na UAM i powiedziano mi,ze wiadomo iz na początku września zostana ogłoszone wyniki odwołań. Co do tej soboty to albo plotka albo głupi żart!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 31.08.05, 21:49 To nie jest zart.. zadzwonilam specjalnie drugi raz i znow powiedziala mi ze 3 wrzesnia... i co teraz?:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 22:37 a teraz bedzie tak...;P no kurde! - jak mowia ze 3 wrzesnia to 3 wrzesnia, jak nie bedzie 3 wrzesnia to ich zaskarzymy, wywieziemy ten caly UAM do lasu i go tam zakopiemy - ja nie widze zadnego problemu...wiecej cierpliwosci kochani!!! mysle se ze skoro odwolania sa juz rozpatrzone i 'czekaja na podpis rektora Lorenca' (tak czytalam w niedziele) to mi cos podpowiada ze ten caly rektorek je juz podpisal w poniedzialek najdalej we wtorek i teraz to ludziki-robole od papierkowej roboty nam to wysylaja wiec mysle se w dalszym ciagu ze dzis/jutro tym sie zajeli/zajma i co jasne - nie dostaniemy decyzji do piatku (polecony idzie chyba z 5dni max, a jak wiadomo poczta polska to ludzie bezstresowi i spokojni wiec nie pali im sie robota w rekach) wiec szanowna uczelnia postanowila podarowac nam prezent w postaci mozliwosci sprawdzenia tego w necie JUZ w sobote!!! tak wiec pocieszam sie ze to TYLKO jeb...3dni. pozdrowienia i moc buziakow sle ciocia hela z ciechocinka. peace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 01.09.05, 10:33 Kochana ciociu z Ciechocinka można wiedzieć gdzie składałaś? :) Btw ja jestem zdenerwowana dlatego ze nie mam jeszcze mieszkania bo wciaz nie jest wiadome gdzie sie dostane i o to mi chodzi bo naprawde bedzie trudno.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 14:02 heloł! ja sie odwoluje na filmoznawstwo (1pkt mi zabraklo;/) no ale miejscowe mam zaklepana na kulturoznawstwie wiec to nie az taki stres dla mnie. co nie zmienia faktu ze rozumiem tych dla ktorych to ostatnia szansa na studiowanie. jestem z wami i ciocia hela tez wiec wszystko powinno byc okejas:) pozdrowienia i buziaczkosy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:36 tez czekam z niecierpliwością na to odwołanie mieskzania taks amo jak Ty nie mam:( bo nie wiem co mam robic.mam nadzieje że wytrzymam do tej soboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 01.09.05, 11:46 Martuchna a gdzie startowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carisma154 Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.acn.waw.pl 01.09.05, 11:59 ja na fil ros... tez czekam... ewentualnego mieszkania takze nei mam, tak pozno to juz szans na akademik nie ma specjalnie... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 01.09.05, 12:06 Ja już powoli zaczynam wariować.. Od maja stres... nie!! zaraz!! od września tamtego roku!! to były moje najdłuższe i zarazem najgorsze wakacje i niestety nadal trwają a o wynikach ani widu ani słychu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Do Agi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 12:12 I po co się tak denerwujesz? Posexic sie troche trzeba, jakis masaż, zapomnisz, a nie teraz tu wariujesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Do wujka IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 01.09.05, 12:15 Mam to odebrać jako propozycję?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Do Agi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 13:16 Nie widze pzreciwskazan :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Do Agi IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 01.09.05, 13:39 Nie wpadajcie w paranoje, najwazniejsze ze zdaliscie mature, droga do dalszej edukacji stoi przed wami otworem. Jasne ze jest fajnie, jak sie wszystko uklada po naszej mysli, ale w zyciu niestety tak rzadko bywa, i musicie sie do tego przyzwyczaic. Tym ktorym sie nie uda teraz dostac na studia, pojda tam w przyszlym roku. Wykorzystajcie ten czas np. na nauke jezykow, to sa rowniez cenne doswiadczenia, no i przydadza sie pozniej. Zycze wam powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Do Ewy Mądrali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 14:06 Ewa nie pier... bo nie znasz sie. Jasne za rok tyle ze ja juz dwa lata mam w plecy i co? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Do Dupka IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 01.09.05, 14:55 Facet nie masz pojecia kim jestem i jakie mam doswiadczenia, wiec spadaj, bo mieszasz mlodym ludziom w glowie, a pewnie sam osiagnales zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Ludzie! IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 01.09.05, 16:37 Jezu nie kłóćcie się! Ewa ty pewnie masz wszystko za sobą i nie musisz się o nic martwić a my niestety nie więc zrozum nasz niepokój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada No własnie Ewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 17:16 więc spadaj i nie wtrącaj się a kim jesteś mnie w ogóle nie obchodzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: No własnie Ewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 18:53 Byłam dzis na UAMie..bardzo prawdopodobne,ze wyniki bede juz jutro wieczorkiem:) 3majcie za mnie kciuki:)))) Dla osób które poszukuja mieszkanka..moze bede mogła pomóc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***studentka*** POWODZENIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 19:07 powodzenia dla tych, którzy jeszcze się męczą! niech męki wynagrodzone będą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Ona IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 01.09.05, 20:13 "Ona" co masz na myśli z tym mieszkaniem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę?? IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 10:31 Ludzie trzymajcie mnie bo mam delirkę dosłownie.. Nie mogę wytrzymać tego napięcia.. Jeszcze nigdy nie byłam tak zestresowana i znerwicowana! Co robić żeby o tym nie myśleć?? Czy ktoś jeszcze czeka tak jak ja?? Jeśli tak to serdecznie współczuję i życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekam też Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę?? IP: *.lnt.pl 02.09.05, 12:00 faktycznie to cholernie stresogenne życzę powodzenia wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeciarz Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę?? IP: *.promax.media.pl 02.09.05, 12:16 na wyniki jekiego kierunku czekacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I'ska Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę?? IP: 193.0.117.* 02.09.05, 12:21 psychologia............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę?? IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 12:36 To prawda że jest szansa że już dzis beda wyniki? Każdy mowi co innego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 13:00 wszyscy się tutaj stresujemy bo w końcu o nasza przyszłość zależy prawda??a rok w plecy to jednak nie zafajnie nawet jeśli ten czas przeznaczyłabym na nauke.zycze każdemu powodzenia będzie good jeszcze zorganziujemy jakąs impre integracyjna zobaczycie a wojek i poseksimy sie na wszystko przyjdzie czas hehehehehehhehe. a tak w ogole odwołanie składalam na turystyke i gospodarke przesztrzenna?czy ktos jeszcze na to składał odwołania??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 13:06 mam takie pytanko... składał ktoś może odwołanie na kognitywistykę?? mi zabrakło 4pkt i złożyłam odwołanie... . ale tak sie zastanawiam ile osób mogło na to złozyć bo czytam te posty i czytam i w żadnym temacie nie znalazlam nikogo składającego na moj kierynek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Do pff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 13:19 Skarbie na co ty liczysz? Ze napiszemy ze ty jedna zlozylas odwolanie na ten zajebisty kierunek? Nie Kotuś, odwołanie złozyla cała masa kandydatow i co tu ukrywac...hmm...4 pkt...troche to duzo, znaczy mowiac mniej dyplomatycznie szanse masz małe...bardzo małe nawet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff do wujka dobra rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 13:34 nie liczę że mi powiecie że tylko ja złozyłam odwołanie na kognitywistykę. po prostu nie zauważyłam nikogo wypowiadającego się na temat odwołania na ten kierunek i zwyczajnie mnie to zaintrygowało... nadzieja matką głupich, ale mam nadzieję że pomoże orzeczenie lekarskie dostyczące tego że byłam na egzaminie poważnie chora i całkiem niezła argumentacja (certyfikaty, pasek etc.) nie wiem na co ty składałeś i szczerze mówiąc mnie to nie obchodzi.widzę jednak że jesteś nieźle sfrustrowany. nie dziwi mnie to jednak - gdybym miała dwa lata w plecy też byłabym rozgoryczona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Do Pff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 13:51 No pocieszaj sie pocieszaj :D Tak tak paski certyfikaty tylko uwazaj ze juz ktos to czyta :P A co do dwoch lat i mojej frustracji jak napsialas to coz jestes w bledzie, bo sfrustrowany nie jestem a juz na pewno nie jakimis dwoma latami :P Ty natomiast powinnas sie denerwowac bo 4 pkt to duzo :) A co do choroby to wiesz, wszyscy w odwołaniach są chorzy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Do Wujka IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 14:12 Oj wujku wujku.. aleś ty zgryźliwy.. My tu się denerwujemy a ty ciągle żartujesz i w dodatku te żarty nie są za bardzo przyjemne.. Przemyśl to.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Re: Do Agi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:25 Wiesz Aga bardzo Cię lubię i mam do Ciebie słabość :D , dlatego nie chcę byś się z mojego powodu denerwowała :) A cos mi się wydaję, że dostaniesz się, trzymam mocno kciuki za Ciebie i powinno się udać. A tak na marginesie - co z masażem? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Do Wujka IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 14:28 Hehe Wujaszku teraz to mnie rozbawiłeś :P Strasznie się cieszę że mnie bardzo lubisz ;) Ty za to jesteś moim najwspanialszym wujkiem! Btw jeśli się dostanę to robisz masaż!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfff do wujka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:13 taa... ale ja doskonale wiem ze moje szanse sa jak 1 na miliard... wiec zbytnio mnie nie oswieciles... czekam na cos od kwietnia i pomalutku mam juz wszystko w d... .jesli sie nie dostane z odwolania to w poniedziałek egzamin na wieczorowa psychologie. swiat sie nie zawali w kazdym badz razie. nie wiem czy ktos to czyta czy nie. wiem za to ze uam bierze pod uwage zaswiadczenia lekarskie w duzym stopniu. byloby pieknie dostac sie na dzienne ale coz nie zawsze jest tak jak sie chce. w najgorszym wypadku bede studiowac filozofie w rodzinnym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Do Pfff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:21 Wieczorowa psychologia <szok> ???!!! :> Hmmm to widzimy się w poniedziałek w takim razie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff do wujka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:25 no popatrz jaki ten świat mały..... ja zdawałam w tym roku na dzienną psychologię i na kognitywistykę no i na oba kierunki się nie dostałam. najgorsze że na oba tak samo bardzo chciałam sie dostać...no może psychologią trochę dłużej się interesuję... ale poczatek znajomosci raczej marny. niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Do Pff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:27 A wiesz może ile w tym roku jest osób na miejsce na wieczorową? :> A co do znajomości hmmm złe miłego początki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff do wujka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:29 nie wiem... na forum IP cos tam bylo kiedys ze 2 potem ze 3-4... nie mam pojecia. moj numer rekrutacyjny to 3957 a nie wiem gdzie sie koncza numery dziennych wiec ciezko stwierdzic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: do wujka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:31 a tak na marginesie to wujaszek jest kapke nieobiektywny... Adze zabrakło 4pkt i sie dostanie a mi 4 i sie juz na bank nie dostane... oj nieladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Do Pff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:32 No ale ona nie sklada odwolania na kognitywistyke chyba :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfff do wujka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:34 no taak ale jest przed nia mniej wiecej tyle samo osob co przede mna... zreszta nie wazne... a i sorry Aga ze cie wzielam za przyklad nieobiektywnosci wujaszka...;]] bo to w zasadzie glupio mowic o kims ;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfff c.d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:27 najgorsze ze juz dokladnie wiem co zrobilam zle na egzaminach na dzienne... no ale przynajmniej nie zrobie tego drugi raz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Do Pff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:30 Co zrobilas zle? Moze pogadamy na gg?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff do wujka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:32 skopalam zadanie o filozofach... nie bralam za bardzo pod uwage odpowiedzi <<nie mozna tego stwierdzic>> i to byl moj blad... teraz juz mam strategie ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Do Pff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:33 Pff a ile mialas pkt na psychologie?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Re: Do Pff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:34 Jeśli chodzi o zadanie o filozofach to chyba bylo najtrudniejsze z calego tego egzaminu i na moj gust za duzo tych zadan z tymi zdaniami, osobiscie wole z liczbami sie bawic ale coz...Tak w ogole o co loto z tymi zdaniami, napisz mi plizz :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Do wujka i pff IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 14:37 Wujku i Pff dajcie mi swoje gg ;) Nikt przynajmniej nie będzie widział naszych "kłótni":P Czekam i z góry dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff do wujka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:39 no nie wiem... :>> hehe. mialam jakos 65p czy cos takiego ;//. no i potwornie sie denerwowalam co mnie tez zgubilo. z filozofami chodzi o to ze zle sobie to rozrysowalam... bo np. jak fiolzof jest lepszy od logika, a uczony jest gorszy od filozofa to może być tak: F (u) l(&u) (u) wiec nie mozna stwierdzic czy uczony jest lepszy od logika - np. takie bylo pytanie... a na egzaminie nie wzielam tego pod uwage...niestety ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Do Pff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:44 A co z zadaniami typu Kazdy filozof jest uczonym itp wies zjak zrobic?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Pfff gdzie ejstes ;( ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:38 Buuu ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Pfff IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 14:39 No właśnie gdzie jesteś:P wujek za Tobą strasznie tęskni ;) Mnie już olał:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada do Agi i Pff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:41 Aga i Pff dajcie gg ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: do Agi i Pff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:43 ja was baardzo przepraszam ale musze juz zmykac ;((. napiszcie swoje gg to wieczorem sie do was odezwe...a moze juz beda wyniki odwolan ;]]] mam nadzieje ;]] pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff do Agi i wujka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:44 no temat mial byc taki ;]] cya! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Pff nie odchodz, musisz mi wytlumaczyc :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:46 Prosze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:11 wyniki sa juz w necie:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skunk Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 02.09.05, 21:14 no doo\bra są, ale co to znaczy "Odwołanie nie jest jeszcze rozpatrzone." Czyli ze co - musze czekac jeszcze az mi je rozpatrza?? przeginaja z tym czekaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 21:17 Nie ma jeszcze zadnych wynikow!!!! jeszcze nie jest rozpatrzone!! kur... ja juz nie moge!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juednmi to moze trzeba im cos napisacNAtenADREScoPODALI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:24 W razie problemów wyślij e-mail na adres rejestracja@amu.edu.pl. DLA MNIE TO DUZY PROBLEM DO CH... PANA!!!!!!!!!!! wrrr... trzymajcie mnie bo nie wyrobie zara... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff do Agi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:34 witam ponownie ;]. qrcze ja nie moge u mnie to samo... myslalam ze moze jeszcze wszystkiego nie przepisali a tu sie okazuje ze u wszystkich to samo... troche przeginaja pale... .i co pogadaliscie z wujaszkiem na gg?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: do pff IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 21:38 rozmawialam z nim.. nie radzę tego Tobie bo to jest zwykły zbokol..chyba ze takich lubisz.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska ale lipa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:16 w moim statusie odwolania napisali ze odwolanie jeszcze nie jest rozpatrzone...:( nie kumam tych człowieków;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loren Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:30 ja tez juz nie moge wytrzymac tego czekania...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeciarz Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.promax.media.pl 02.09.05, 21:31 na jaki kierunek sie odwołujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 21:32 ja KJO sekcja angielska a Ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gazeciarz Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.promax.media.pl 02.09.05, 21:36 filologia angielska (nie kjo) My juz chyba ze sobą gadalismy na www.ang.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.05, 21:36 Już są wyniki odwołań na UAM w necie!!! Wpisujcie się kto gdzie sie dostał i ile mu brakowało punktów???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wyniki odwołań UAM w sobotę???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:36 lingwistyka stosowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: beta IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 21:40 Gdzie ty widzisz te wyniki?? jeszcze nic nie ma.. Boże jak mi serce wali...!!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfff do Agi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:52 nie wiesz nie bardzo takich lubię... ja juz znalazlam milosc mojego zycia i tylko jego lubie ;]]. qrcze co z tymi wynikami?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Do Pff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:00 Cześć Pff i jak wiesz juz cos? Nie sluchaj Agi , nie ma podstaw by mnie tak oceniac, choc to rzeczywiscie niedobrze ze masz faceta ale coz...Podaj mi gg! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Do Pff IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 22:03 pff nie podawaj bo będzie Cie molestował tak jak mnie:P Wujku nie czaruj jej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff do wujka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:04 musi miec jakis powod zeby tak stwierdzic... czyz nie? w kazdym razie zostawmy to ;]. z odwolaniem nic nie wiadomo... caly czas <<odwołanie nie jest jeszcze rozpatrzone>> jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff do wszystkich ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:07 sluchajcie w innym temacie jakis koles pisze ze go przyjeli.... wiec moze po prostu jeszcze nie wklepali wszystkich wydzialow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: do pff IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 22:08 daj mi proszę linka z tym gosciem!! czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: do pff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=28546235&a=28547357 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:13 ja tu zaraz sie hba pochlastam ze strachu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ...do wszystkich IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 22:15 Ludzie idziecie spać dzisiaj? Bo ja nie mam zamiaru... ale cos czuje ze bede czekac jak taka p.... (sory za wyrazenie ale juz mnie delira bierze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: ...do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:16 qrcze... ale wiecie co jest najgorsze?? najgorsze jest to ze ja naprawde praktycznie nie mam szans na to zeby sie dostac... to bylby cud.. . eh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Do PFF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:19 Pff wez daj spokoj i jej nie sluchaj, nie wie co mowi, jest przewrazliwiona, mysli ze kazdy by ją chcial. Podaj numer musimy pogadac o egzaminie tez czekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Do wujek (nie)dobra rada IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 22:21 Drogi wujku przypomnij sobie nasza rozmowe i nie sciemniaj ze mysle ze kazdy mnie chce!! nie nawidze bezpodstawnego oczerniania i to na forum!!!!!!!!!!! PS. przestan traktowac kobiety jak przedmiot bo kiedyś naprawdę się przejedziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Do Aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:26 Kurde zamknij juz sie :/ Z Toba nie dyskutuje, sama zaczelas wiec teraz nie szczekaj. Bede rozmawial z kim chce i jak chce a od rad jestem ja wiec te swoje zachowaj dla siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Do wujek!! IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 22:29 Sluchaj wujku!! To jest forum o studiach, a nie dość ze zacząłeś od samego poczatku nas wszystkich stresowac i zniechecac to jeszcze o jakichs masazach zaczales pisac!! Więc daj mi spokój!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Do Aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:31 Kotku naprawde jakas znerwicowana jestes, pzreciez ja z Toba nie mam zamiaru gadac, tylk oz Pff, z nia jakos sie dogaduje, a Ty wiecznie jakies wonty. Nie pisz do mnie i spokoj :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff do wujka... i w ogole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:25 nie moge ci na razie podac mojego gg bo sama nie moge na nie wejsc ... ;/ cos sie zepsulo (ZNOW)... nie wiem sama dlaczego sie tak denerwuje... qrcze mam nadzieje... eeeh ale to jest wszystko trudne do zniesienia, ja hba jestem za ambitna.... juz robilam w myslach doktorat z psych. klinicznej a nie dostalam sie na studia...;/. porazka. no ale moooooze na kognitywistyke.... jeeezu hba bym umarla ze szczescia gdyby sie udalo z tego odwolania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada do Pff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:28 No widzisz to ciekawe ,bo ja dokladnie myslalem o tym samym, doktorat z klinicznej :) Ale coz jeszcze nic straconego glowa do gory :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff ide spac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:31 wiecie co? ja juz wysiadam... wole sie trochepoprzewalac z boku na bok, moze naewt zasnac, jutro wstac o 12 i miec to wreszcie za soba.... a jak jutro rano nie bedzie wynikow to szlag mnie trafi i bedzie spokoj ;]]. dobranoc wszystkim!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Do Pff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:34 To dobry pomysl. Zasnij, nie denerwuj sie, na pewno wszytsko bedize dobzre, trzymam kciuki Pff :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ...do pff IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 22:19 Nie martw sie... Nadzieja zawsze umiera ostatnia... Ja wciąż wierzę chociaz mam nikłe szanse.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekam tez Re: ...do pff IP: *.lnt.pl 02.09.05, 22:37 cholera mi sie udalo :):):) przyjeli mnie,czekającym wciąż życzę tego samego :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ...do czekam tez IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 22:38 a gdzie sie dostales?? i ile pkt zabraklo?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz nie czekam uff Re: ...do czekam tez IP: *.lnt.pl 02.09.05, 22:44 na uzupełniającą magisterkę administracja brakowało 1 punktu ale nie było takiej konkurencji jak u Was, trzymam kciuki pozdrawiam :) wyniki chyba wklepują wydziałami choć mogli udostepnić wszystko naraz jak gotowe a nie jedni wiedzą drudzy nie Odpowiedz Link Zgłoś
aloha111 Re: ...do czekam tez 03.09.05, 08:25 Witam. Czy ktos tu się odwoluje na psychologie? Bo zdawalo misie, ze widzialam taki post ;) Ja rowniez... Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudush Re: ...do czekam tez IP: *.icpnet.pl 03.09.05, 15:41 Hmm, a jak oceniacie szanse na filozofię, jeśli brakowały 4 pkt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania19-86 Re: ...do czekam tez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 15:55 ma ktos zestaw zadan na egzamin z kognitywistyki??? mam zamiar zdawac na to w nastepnym roku, ale nei wiem jak wygladaja te testy. jak cos to przeslijcie mi na poczte: ania19-86@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I'ska Re: ...do czekam tez IP: 193.0.117.* 03.09.05, 19:02 niektórzy mają już wyniki, wystarczy looknąć na posty.... Prawdopodobnie Ci, którzy się dostali juą wiedzą:*(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ...do wszystkich IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 03.09.05, 19:16 A pomyśleliście o tym że np na filologię ang ani niemiecką nikt się jeszcze nie dostał? Przynajmniej tak mi się wydaje.. Przecież jeszcze się nikt nie pochwalił więc jeszcze nie wszystko stracone.. Czekajmy do poniedziałku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I'ska Re: ...do wszystkich IP: 193.0.117.* 03.09.05, 19:18 Mów tak jeszcze, to może zaraże się od Ciebie choć odrobiną optymizmu... Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ...do wszystkich IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 03.09.05, 19:34 Wiem, że wszyscy się zniechęcają, ale przeciez na forum tylko kilka osób napisało że się dostali.. A przecież znacznie więcej osob przyjmą z odwołania.. Wiem, nie każdy zna to forum, ale nie ma co się załamywać.. Rozmawiałam ze znajomą, która ma kontakt z kimś z UAMu i powiedziała że musimy czekać cierpliwie do PONIEDZIAŁKU.. Więc głowy do góry!! Jeszcze będziemy świętować :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I'ska Re: ...do wszystkich IP: 193.0.117.* 03.09.05, 19:38 Oh Aguś(jeśli wolno), obyś miała rację...!:) Nie no pewnie, w poniedziałek tez będę tę głupią stronkę sprawdzać, ale już dla samej informacji. Szczerze to wolałabym juz dzisij wiedzieć, czy mam się jeszcze łudzić niż w poniedziałek rozczarować się na maksa... Ale świat nie jest taki cacy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff do Agi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 19:46 Aga... ja naprawde podziwiam twoj optymizm.... nigdy nie znalam nikogo TAAAK pozytywnie nastawionego do zycia.... ale nie sadze zeby sie cos udalo... qrcze gdybym sie dostala z odwoalnia to hba zwariowalabym ze szczescia... ale wiem ze to niemozliwe... niestety. ja tak gleboko wierzylam ze sie dostane na dzienne ... i to byl bolesny upadek... eeeh, jak ty to robisz ze jeszcze masz nadzieje?? jesli sie dostane to stawiam ci duuuze piwo!! ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mleczna troche realizmu! IP: *.asta-net.com.pl 03.09.05, 21:40 Hej - sluchajcie! Skoro zakładali wszystkim konta, wpisywali dane, pesele, imiona i nazwiska, kierunek studiów, na który kandydat startował, a ponizej tych danych stwierdzenie, ze odwolanie nie zostalo jeszcze rozpatrzone, w momencie kiedy (hipotetycznie) odwolanie to zostało negatywną decyzje, to byloby to wszystko nielogiczne! Nasze konta pojawiły sie w piatek wieczorem, kiedy to owe wyniki mialy ujrzec swiatlo dzienne (ewentualnie - sobota ranek), wiec zrozumcie, ze pracownicy UAMu nie robiliby sobie podwojnej roboty - najpierw wpisując, ze nie zostało odwołanie rozpatrzone, po czym wpisywac negatywna decyzje. Pomyslcie, jesli wszystko to zostało jakims cudownym programem hurtowo wysłane na konta, że jeszcze nie rozpatrzyli, to tym samym wspanialym programem moga wyslac wiadomosc, ze konkretna osoba nie została przyjeta. Mnie wydaje sie logiczne rozumowanie, ze decyzje o przyjeciu na studia wyslali osobom, co do ktorych byli pewni (byla dostateczna ilosc miejsc a kandydatowi zabrakło 1 lub niecalego pkt). Co do reszty ludzi sie jeszcze zastanawiają! Nie wierzcie w to, ze wszystkie te odwolania rozpatrzyli w jeden dzien! Zbyt wiele wplynelo do nich wnioskow, a zeby przemysleli je wszystkie! A co do tego terminu (sobota ranek) nie jestem w ogole pewna... Czy bylo to gdziekolwiek oficjalnie powiedziane? To ze kuzynka kolezanki, majaca ciocie, ktora zna sprzatacza ze stolowki instytutu UAMu, powiedziała o tym terminie ( ;P ) nie znaczy, ze to ostateczny termin. Zreszta jeszcze sie przekonacie jak to jest z umownymi terminami na studiach. Nie raz wam nawet examin przeloza na kilka minut przed owym examem! Nie ma co sie zalamywac, kiedy nie ma sie decyzji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ehh :/ IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 03.09.05, 22:06 Nie traćmy ducha... bo UAM Nas wy.........słucha!!?? (bez skojarzeń) ale w sumie nawet to skojarzenie byłoby na miejscu bo przeciez ten UAM powoli równa nas nie powiem z czym :/ Ja już nie mam sił i mój optymizm się skończył.. Kto idzie się ze mną upić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: ehh :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 22:11 ja !! moze to co mowi mleczna naewt brzmi dosc logicznie ;]] ale ja jestem do tego nastawiona na maxa sceptycznie... w pon. egzamin na wieczorowa psychologie.. a jak sie nie uda to sie utopie albo powiesze.. hmmm jeszcze to przemysle...;/ jesli chodzi o UAM moj brat skomentowal to co sie dzieje ze "moze nam nie chca robic przykrosci" ;D ale ja wam powiem ze czuje sie jak taki sponiewierany zdeptany robal ktoremu od miesiaca szanowny UAM wciska kit... i dalej miesza z blotem.... szczerze to z kazdym dniem mam mniejsza ochote na studia w poznaniu... moze za rok sprobuje do wroclawia...(?) zaluje ze sie tak uparlam na poznan.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: ehh :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 22:17 wpislabym fajnego linka a propos tego co mam jeszcze do powiedzenia... ale jest kapke wulgarny i admin i tak wywali... widzial ktos flash pt. motylek? ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anek Re: ehh :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:24 ja widzialam tego flasha ;) heh wiadomo o co chodzi.. mamy to wszystko w duuuzym powazaniu;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:38 hmm juz nie wiem co mam myslec - ktos wyzej napisal ze decyzje dostali prawdopodobnie czlowieki ktorym braklo 1pkt no wiec mi braklo 1pkt a decyzji nie mam. wiem ze to tylko hipoteza ale wlasnie moj przypadek ja obala. dziekuje za uwage. 3mam kciuki i wcale nie trace hopa;P pzdr4U! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mleczna Aska IP: *.asta-net.com.pl 04.09.05, 10:38 No to wlasciwie nas pocieszylas, bo jak sie okazuje, wszystko jeszcze przed nami! Dostaniemy decyzje i to nie tylko tę "decyzja negatywna". A na co Ci zabrakło 1 pkt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Aska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 11:54 moj wymarzony kierunek - filmoznawstwo (wydz. filologii polskiej i klasycznej) jak nie wypali to trudno-sprobuje za rok. a jak narazie jestem na kulturoznawstwie. pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carisma154 odwolanie IP: *.acn.waw.pl 04.09.05, 20:52 moja decyzja byla wczoraj raniutko... dostalam sie :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: do carisma IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 04.09.05, 20:55 Daj mi proszę swoje gg to porozmawiamy..z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carisma154 Re: do carisma IP: *.acn.waw.pl 04.09.05, 21:53 prosze podaj mi swój lepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I'ska Re: do carisma IP: 193.0.117.* 05.09.05, 10:32 A jednak brak decyzji w sobotę=nieprzyjęciu:(( Przynajmniej tak było w moim przypadku:( Za rok próba nr 2:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff do I'ska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 11:32 mam takie pytanko... ty zdawalas na psychologie prawda? nie myslalas o wieczorowej? Odpowiedz Link Zgłoś
izza19 Re: do pff 05.09.05, 12:50 No, na psychologię. Wieczorowa nie wchodzi w grę (kasa)..:( W tym roku załapię się więc na zaoczną socjologię (w sumie to jest to pokrewny kierunek), poszukam sobie pracy i zobaczymy co dalej:)) PZDR:) Odpowiedz Link Zgłoś