charioteer1 10.09.09, 16:11 Nie wiem, gdzie to dac, to daje tutaj. Link ze strony glownej "(ob)sesja" prowadzi do zawirusowanej strony. Link Zgłoś Obserwuj wątek
lumon Re: Wirus w linku 10.09.09, 17:29 poproszę o więcej szczegółów, w którym miejscu jest ten link, jaką ma treść - nie mogę go namierzyć :) Link Zgłoś
charioteer1 Re: Wirus w linku 10.09.09, 17:56 Na stronie glownej portalu, w ramce "Studia i nauka", polecany artykul "To (ob)sesja". Avira mi wyrzuca linkowana strone jako zawirusowana. Link Zgłoś
charioteer1 Re: Wirus w linku 10.09.09, 17:57 targiedukacyjne.gazeta.pl/targi/article.cfm?id_article=3104&id_stand=0 Link Zgłoś
are.1 Re: Wirus w linku 11.09.09, 03:44 To jest kompletnie bzdurny i falszywy objaw sesji. Zdajsie ze niektorzy dziennikrze, jakby chcieli "udowodnic", ze sesja jest jak sluzba w Afganistanie, to tez by im sie to udalo. Link Zgłoś
charioteer1 Re: Wirus w linku 12.09.09, 17:29 Dobra, ale heur/html.malware wreszcie udalo im sie usunac ze strony, wiec mozna bezpiecznie czytac. Link Zgłoś
kornel-1 Re: Wirus w linku 14.09.09, 09:47 charioteer1 napisał: > Dobra, ale heur/html.malware wreszcie udalo im sie usunac ze strony, wiec mozna > bezpiecznie czytac. To heur to pewnie oznaczenie kategorii związanej z heurystyką. Heurystyczne wykrywanie wirusów i innych robaków prowadzi często do fałszywych alarmów. Doczytaj. Ciekawsze dla mnie jest, jak sie dostałeś do serwera gazeta.pl. W każdym razie dziękuję w imieniu czytelników za poprawienie kodu HTML strony w serwisie Gazety. ROTFL Kornel Link Zgłoś