Gość: paweł IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.04, 14:16 Dlaczego nie mogę przeglądać forum w trybie off line? Kiedyś się dało. Czy coś spieprzyłem w ustawieniach? Link Zgłoś Obserwuj wątek
tebe Re: Pytanie techniczne od ignoranta 25.01.04, 19:20 Coś się zmieniło po naszej stronie. Strony dla niezalogowanych się nie keszują. Będziesz mógł czytać offline jak zmienisz przeglądarkę (opera sobie z tym radzi) albo będziesz się logował. Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Pytanie techniczne od ignoranta IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.04, 20:42 Dzięki za wyjaśnienie. Link Zgłoś
Gość: newst Re: Pytanie techniczne od ignoranta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.04, 22:39 a u mnie sie keszuja (IE) bez logowania. za to wszystkie strony portalu otwieraja sie tylko do gornego bannera reklamowego i robia sobie dluuuuga przerwe. moze to nowa polityka reklamowa albo te nowe super serwery ibm.lub portal stal sie ofiara wlasnego sukcesu - jak tak dalej pojdzie to trend bedzie znizkowy. ale dla adminow nieotwieranie sie stron to temat tabu Link Zgłoś
feldkurat Nowe serwery? Stop kidding! 29.01.04, 10:22 Chyba, że wymienili na nowe - wolniejsze... :(. Wczytywanie stron bywa tak wolne, że ze złości zamykam sesję i idę na Interię. Jak Agora coś z tym nie zrobi (czyli po prostu nie zainwestuje) to wzrost popularności, którym tak się szczyci, przerodzi się w klęskę... Admini nie odpowiadają, bo pewnie nic do powiedzenia nie mają po prostu... Lepiej, żeby nie mówili "pracujemy nad tym" jak k. nie pracują. Gość portalu: newst napisał(a): > a u mnie sie keszuja (IE) bez logowania. za to wszystkie strony portalu > otwieraja sie tylko do gornego bannera reklamowego i robia sobie dluuuuga > przerwe. moze to nowa polityka reklamowa albo te nowe super serwery ibm.lub > portal stal sie ofiara wlasnego sukcesu - jak tak dalej pojdzie to trend bedzie > > znizkowy. ale dla adminow nieotwieranie sie stron to temat tabu Link Zgłoś