Dodaj do ulubionych

Chamstwo cenzury!!!

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 13:27
Może wyjaśnicie, drodzy administratorzy forum, jaki punkt regulaminu nie
pozwala dyskutować na forum o zagrożeniach związanych z roznoszeniem zarazków
HIV?

Pozdr / Jacek
Obserwuj wątek
    • aniela Re: Chamstwo cenzury!!! 24.03.04, 16:02
      lobbing hodowcow komarow jest coraz silniejszy
      • Gość: jacek#jw Re: Chamstwo cenzury!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 16:08
        Witam Anielo,

Co chciałaś powiedzieć przez swój wpis? Nie chcę, by znowu ktoś posądził mnie o
        to, że Cię nie zrozumiałem.

Pozdr / Jacek
        • aniela Re: Chamstwo cenzury!!! 24.03.04, 16:13
          Witam Jacku,

Przez swoj wpis chciałam powiedziec, ze lobbing hodowcow komarow jest coraz
          silniejszy. przypisywanie mojej wypowiedzi znaczen innych niz wyzej wymienione
          napotka sie na moj zdecydowany opor a nawet atak slowny.

w pzrypisach: spiewaja kury ze "moze latem jakis komar adidasa spzedal mi".
          podzielilam sie pierwszym skojarzeniem niezobowiazujaco, bez zamiaru stawania
          an ringu.
          • Gość: jacek#jw Re: Chamstwo cenzury!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 16:19
            Ale to nie hodowcy komarów powodują, że coś znika a coś tkwi ja drzazga w
            palcu. A ring ma swoje jasno określone miejsce, więc bez obaw.

Znikam i pozdr / Jacek

• pejsaty Re: Chamstwo cenzury!!! 24.03.04, 17:59
      no tak najpierw sie lapie hiva od jakiej ladacznicy a potem mowi ze to poczta
      gazety roznosi zarazki! ;P
      • aniela Re: Chamstwo cenzury!!! 24.03.04, 18:03
        Pejsaty odprasowany i jak nowy :)
        • pejsaty Re: Chamstwo cenzury!!! 24.03.04, 18:11
          witam aniolka w tym milym watku
          (trzymasz sie z daleka od komarow mam nadzieje ;)
          • aniela Re: Chamstwo cenzury!!! 24.03.04, 18:15
            pomacham Ci z dala workiem z teniskowkami, zapinam skrzydla i lece niestety :(
            (na odleglosc pogrzebacza :)
            • pejsaty Re: Chamstwo cenzury!!! 24.03.04, 18:19
              to lec a o slonce nie zahacz skrzydlami... pa
    • Gość: wqrwion na maxa Re: Chamstwo cenzury!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 20:12
      i tu się z tobą zgodzę. ci (...)olerni społeczni czasem przesadzają. za hiva
      ciąć? a co to, już się przez net zarazić można?
    • Gość: jacek#jw Re: Chamstwo cenzury!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 10:44
      Skoro nie potraficie odpowiedziec jaki to pkt regulaminu to zwyczajnie od...,
      no odczepcie się od moich wpisów.

Pozdr / Jacek
      • aniela Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 10:45
        oddychaj przepona Panie Jacku :)
        • Gość: jacek#jw Re: Chamstwo cenzury!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 10:53
          Dzięki, już spokojnym całkiem. Parę wdechów i wydechów. I już mogę wyżywać się
          na społecznych. Rzeczywiście od czasu do czasu mała przerwa wskazana jest.

Pozdr / Jacek
          • aniela Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 11:00
            slusznie. idz sie wyzywac w wroc jak sie zmeczysz. przygotuje jakis napoj
            wysokowitaminizowany oraz czyste reczniki.

a. odpoczynek_wojownika
          • fdj Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 11:01
            Gość portalu: jacek#jw napisał(a):

> Rzeczywiście od czasu do czasu mała przerwa wskazana jest.

No właśnie. Dres trzeba kiedyś uprać.
            Ale tak, coby się paski nie sprały...
            • Gość: jacek#jw Re: Chamstwo cenzury!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:10
              fdj napisał:

> Gość portalu: jacek#jw napisał(a):
              >
              > > Rzeczywiście od czasu do czasu mała przerwa wskazana jest.
              >
              > No właśnie. Dres trzeba kiedyś uprać.
              > Ale tak, coby się paski nie sprały...

A co Ty nagle moim dresem się zainteresowałeś? Czyżbyś go pobrudził?

pozdr / Jacek
              • aniela Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 11:15
                rozpuscmy wlosy, zalozmy koraliki, zlapmy sie za rece i zaspiewajmy "zawsze
                niech bedzie slonce" kochani.
                • Gość: jacek#jw Re: Chamstwo cenzury!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:21
                  Piękne to Anielu ale na prawdę tak się nie da. Świat jest pełen negatywnych
                  emocji i ja nie mam za złe fdj, że je ujawnia. Każdy ma prawo do oceny nie
                  tylko tych pięknych i słusznych ale i tych złych i podłych. Stąd też płynie mós
                  sprzeciw wobec cenzury.

Pozdr / Jacek
                  • aniela Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 11:34
                    znaczy unikam stawiania ocen co do zasady. z braku kompetencji oraz stosownych
                    uprawnien. po prostu sprzeciwiam sie wulgarnemu chamstwu, rzucaniu grudkami
                    blota oraz rozlewaniu gnojowki pod swiezo czyszczone pantofle. to chyba
                    naturalne?

aleale, nie o tym mial byc moj wniosek racjonalizatorski :)
                    • fdj Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 11:39
                      Pani Anielu, wiarę przywraca w Człowieka Pani mi*. W znaczy forumowicza się*.
                      Bas Chapeaux*.

*/ składnia do bani, ale to celowe, aby nie być posądzon o plagiat
                      • aniela Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 11:41
                        hyyh znaczy unikasz placenia tantiemow forumowy piracie?;)
                        • fdj Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 11:46
                          Aha, zrefowałem żagle, postawiłem banderę do góry nogami i zgodnie z prawem
                          autorskim oraz kodeksem morskim, forumowy ZAIKS może mi skoczyć.
                          • aniela Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 11:48
                            aha a niebo gwiazdziste i prawomoralne to pies? (z tego miejsca pragne
                            pozdrowic Gitmana ;)
                            • fdj Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 11:55
                              aniela napisała:

> a (...) prawomoralne to pies?

Ex desuetudine amittuntur privilegia.
                              (a za Gitmana - chlup wódzię w dziób)
                              • aniela Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 11:59
                                aha rzucasz lacina moze? czy jest na sali cenzor?!
                                • fdj Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 12:07
                                  Wszyscy polecieli na Katowice.
                    • Gość: jacek#jw Re: Chamstwo cenzury!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:40
                      aniela napisała:

> znaczy unikam stawiania ocen co do zasady. z braku kompetencji oraz
                      stosownych
                      > uprawnien. po prostu sprzeciwiam sie wulgarnemu chamstwu, rzucaniu grudkami
                      > blota oraz rozlewaniu gnojowki pod swiezo czyszczone pantofle. to chyba
                      > naturalne?

Nie, nie masz możliwości wyrażenia swojego sprzeciwu, gdyż to co taką reakcję
                      wywołało zostało wycięte. A twoja ocena może diametralnie różnić się od oceny
                      damy z nożyczkami, tak jak moja ocena może różnić się od Twojej.

>
                      > aleale, nie o tym mial byc moj wniosek racjonalizatorski :)

Tu rzadko jest o tym co miało być na początku :)))). Mój wniosek też idzie
                      jakby w innym kierunku.

Pozdr / Jacek

• aniela Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 11:45
                        szczerze piszac wole nie miec mozliwosci wyrazania sprzeciwu niz zobrzydzac sie
                        wdeptujac nieopatrznie w. a pewne oceny sa powszechne a rozne od nich sa tylko
                        opinie odbiegajacych od normy obszczymurkow, ktorych zachowan nie mam potrzeby
                        akceptowac sie tak w rzeczywistosci realnej jak i tejtu.

a jaki byl Twoj wniosek? bo mi umklo w ferworze :)
                        • Gość: jacek#jw Re: Chamstwo cenzury!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:50
                          aniela napisała:

> szczerze piszac wole nie miec mozliwosci wyrazania sprzeciwu niz zobrzydzac
                          sie
                          >
                          > wdeptujac nieopatrznie w. a pewne oceny sa powszechne a rozne od nich sa
                          tylko
                          > opinie odbiegajacych od normy obszczymurkow, ktorych zachowan nie mam
                          potrzeby
                          > akceptowac sie tak w rzeczywistosci realnej jak i tejtu.

Szczerze mówiąc o tym mówiliśmy nieco wcześniej, wtedy gdy zaproponowałem
                          wsparcie działań przeciw cenzurze. Już wtedy nadałem, tak przynajmniej
                          podpowiada mi pamięć, coś na kształt Twojego wniosku, z którym jak widać na
                          odpowiednim obrazku się zgodziłem.

>
                          >
                          > a jaki byl Twoj wniosek? bo mi umklo w ferworze :)

No o tym, że cenzura jest chamska. :)

• aniela Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 12:00
                            wlasciwie jesliw szystko zostalo juz powiedziane i nikt nie ustapi ani o krok
                            porozmawiajmy moze o pogodzie i obowiazujacym wiosna ksztalcie obuwia? to
                            nautralne tematy w sam raz do herbaty :)
                            • Gość: jacek#jw Re: Chamstwo cenzury!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 12:27
                              Eeee, zaraz tu fdj w dresie przybiegnie, by Cię wyciągać ze złego towarzystwa.
                              Wiosna smutną mgłą za oknem mi się jawi, herbatę już sobie zrobiłem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka