Gość: jacek#jw IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 13:27 Może wyjaśnicie, drodzy administratorzy forum, jaki punkt regulaminu nie pozwala dyskutować na forum o zagrożeniach związanych z roznoszeniem zarazków HIV? Pozdr / Jacek Link Zgłoś Obserwuj wątek
aniela Re: Chamstwo cenzury!!! 24.03.04, 16:02 lobbing hodowcow komarow jest coraz silniejszy Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Chamstwo cenzury!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 16:08 Witam Anielo, Co chciałaś powiedzieć przez swój wpis? Nie chcę, by znowu ktoś posądził mnie o to, że Cię nie zrozumiałem. Pozdr / Jacek Link Zgłoś
aniela Re: Chamstwo cenzury!!! 24.03.04, 16:13 Witam Jacku, Przez swoj wpis chciałam powiedziec, ze lobbing hodowcow komarow jest coraz silniejszy. przypisywanie mojej wypowiedzi znaczen innych niz wyzej wymienione napotka sie na moj zdecydowany opor a nawet atak slowny. w pzrypisach: spiewaja kury ze "moze latem jakis komar adidasa spzedal mi". podzielilam sie pierwszym skojarzeniem niezobowiazujaco, bez zamiaru stawania an ringu. Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Chamstwo cenzury!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 16:19 Ale to nie hodowcy komarów powodują, że coś znika a coś tkwi ja drzazga w palcu. A ring ma swoje jasno określone miejsce, więc bez obaw. Znikam i pozdr / Jacek Link Zgłoś
pejsaty Re: Chamstwo cenzury!!! 24.03.04, 17:59 no tak najpierw sie lapie hiva od jakiej ladacznicy a potem mowi ze to poczta gazety roznosi zarazki! ;P Link Zgłoś
pejsaty Re: Chamstwo cenzury!!! 24.03.04, 18:11 witam aniolka w tym milym watku (trzymasz sie z daleka od komarow mam nadzieje ;) Link Zgłoś
aniela Re: Chamstwo cenzury!!! 24.03.04, 18:15 pomacham Ci z dala workiem z teniskowkami, zapinam skrzydla i lece niestety :( (na odleglosc pogrzebacza :) Link Zgłoś
pejsaty Re: Chamstwo cenzury!!! 24.03.04, 18:19 to lec a o slonce nie zahacz skrzydlami... pa Link Zgłoś
Gość: wqrwion na maxa Re: Chamstwo cenzury!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 20:12 i tu się z tobą zgodzę. ci (...)olerni społeczni czasem przesadzają. za hiva ciąć? a co to, już się przez net zarazić można? Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Chamstwo cenzury!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 10:44 Skoro nie potraficie odpowiedziec jaki to pkt regulaminu to zwyczajnie od..., no odczepcie się od moich wpisów. Pozdr / Jacek Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Chamstwo cenzury!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 10:53 Dzięki, już spokojnym całkiem. Parę wdechów i wydechów. I już mogę wyżywać się na społecznych. Rzeczywiście od czasu do czasu mała przerwa wskazana jest. Pozdr / Jacek Link Zgłoś
aniela Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 11:00 slusznie. idz sie wyzywac w wroc jak sie zmeczysz. przygotuje jakis napoj wysokowitaminizowany oraz czyste reczniki. a. odpoczynek_wojownika Link Zgłoś
fdj Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 11:01 Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > Rzeczywiście od czasu do czasu mała przerwa wskazana jest. No właśnie. Dres trzeba kiedyś uprać. Ale tak, coby się paski nie sprały... Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Chamstwo cenzury!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:10 fdj napisał: > Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > > > Rzeczywiście od czasu do czasu mała przerwa wskazana jest. > > No właśnie. Dres trzeba kiedyś uprać. > Ale tak, coby się paski nie sprały... A co Ty nagle moim dresem się zainteresowałeś? Czyżbyś go pobrudził? pozdr / Jacek Link Zgłoś
aniela Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 11:15 rozpuscmy wlosy, zalozmy koraliki, zlapmy sie za rece i zaspiewajmy "zawsze niech bedzie slonce" kochani. Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Chamstwo cenzury!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:21 Piękne to Anielu ale na prawdę tak się nie da. Świat jest pełen negatywnych emocji i ja nie mam za złe fdj, że je ujawnia. Każdy ma prawo do oceny nie tylko tych pięknych i słusznych ale i tych złych i podłych. Stąd też płynie mós sprzeciw wobec cenzury. Pozdr / Jacek Link Zgłoś
aniela Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 11:34 znaczy unikam stawiania ocen co do zasady. z braku kompetencji oraz stosownych uprawnien. po prostu sprzeciwiam sie wulgarnemu chamstwu, rzucaniu grudkami blota oraz rozlewaniu gnojowki pod swiezo czyszczone pantofle. to chyba naturalne? aleale, nie o tym mial byc moj wniosek racjonalizatorski :) Link Zgłoś
fdj Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 11:39 Pani Anielu, wiarę przywraca w Człowieka Pani mi*. W znaczy forumowicza się*. Bas Chapeaux*. */ składnia do bani, ale to celowe, aby nie być posądzon o plagiat Link Zgłoś
aniela Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 11:41 hyyh znaczy unikasz placenia tantiemow forumowy piracie?;) Link Zgłoś
fdj Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 11:46 Aha, zrefowałem żagle, postawiłem banderę do góry nogami i zgodnie z prawem autorskim oraz kodeksem morskim, forumowy ZAIKS może mi skoczyć. Link Zgłoś
aniela Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 11:48 aha a niebo gwiazdziste i prawomoralne to pies? (z tego miejsca pragne pozdrowic Gitmana ;) Link Zgłoś
fdj Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 11:55 aniela napisała: > a (...) prawomoralne to pies? Ex desuetudine amittuntur privilegia. (a za Gitmana - chlup wódzię w dziób) Link Zgłoś
aniela Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 11:59 aha rzucasz lacina moze? czy jest na sali cenzor?! Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Chamstwo cenzury!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:40 aniela napisała: > znaczy unikam stawiania ocen co do zasady. z braku kompetencji oraz stosownych > uprawnien. po prostu sprzeciwiam sie wulgarnemu chamstwu, rzucaniu grudkami > blota oraz rozlewaniu gnojowki pod swiezo czyszczone pantofle. to chyba > naturalne? Nie, nie masz możliwości wyrażenia swojego sprzeciwu, gdyż to co taką reakcję wywołało zostało wycięte. A twoja ocena może diametralnie różnić się od oceny damy z nożyczkami, tak jak moja ocena może różnić się od Twojej. > > aleale, nie o tym mial byc moj wniosek racjonalizatorski :) Tu rzadko jest o tym co miało być na początku :)))). Mój wniosek też idzie jakby w innym kierunku. Pozdr / Jacek Link Zgłoś
aniela Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 11:45 szczerze piszac wole nie miec mozliwosci wyrazania sprzeciwu niz zobrzydzac sie wdeptujac nieopatrznie w. a pewne oceny sa powszechne a rozne od nich sa tylko opinie odbiegajacych od normy obszczymurkow, ktorych zachowan nie mam potrzeby akceptowac sie tak w rzeczywistosci realnej jak i tejtu. a jaki byl Twoj wniosek? bo mi umklo w ferworze :) Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Chamstwo cenzury!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:50 aniela napisała: > szczerze piszac wole nie miec mozliwosci wyrazania sprzeciwu niz zobrzydzac sie > > wdeptujac nieopatrznie w. a pewne oceny sa powszechne a rozne od nich sa tylko > opinie odbiegajacych od normy obszczymurkow, ktorych zachowan nie mam potrzeby > akceptowac sie tak w rzeczywistosci realnej jak i tejtu. Szczerze mówiąc o tym mówiliśmy nieco wcześniej, wtedy gdy zaproponowałem wsparcie działań przeciw cenzurze. Już wtedy nadałem, tak przynajmniej podpowiada mi pamięć, coś na kształt Twojego wniosku, z którym jak widać na odpowiednim obrazku się zgodziłem. > > > a jaki byl Twoj wniosek? bo mi umklo w ferworze :) No o tym, że cenzura jest chamska. :) Link Zgłoś
aniela Re: Chamstwo cenzury!!! 25.03.04, 12:00 wlasciwie jesliw szystko zostalo juz powiedziane i nikt nie ustapi ani o krok porozmawiajmy moze o pogodzie i obowiazujacym wiosna ksztalcie obuwia? to nautralne tematy w sam raz do herbaty :) Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Chamstwo cenzury!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 12:27 Eeee, zaraz tu fdj w dresie przybiegnie, by Cię wyciągać ze złego towarzystwa. Wiosna smutną mgłą za oknem mi się jawi, herbatę już sobie zrobiłem. Link Zgłoś