Dodaj do ulubionych

nadal odstepy m-dzy watkami + funkcjonalnosc forum

08.10.10, 14:12
czekalam juz dosc dlugo, ale nadal - LINUX - widze odstepy m-dzy watkami. To jest tak meczace, ze nie cche mi sie juz wchodzic na forum. Czy naprawdepoprawienie tego jest niemozliwe dla informatykow gazety?

Druga sprawa:
pomine to, ze nadal nie potrafie sie przyzwyczaic do nowego ukladu, bo byc moze to moja optyka jest przewrazliwiona, ale brak funkcjonalnosci jest sprawa obiektywna. Szukalam dzis forum "mokotów" - kiedys wchodzilo sie na regionalne -> Warszawa -> a z tego na fora poszczegolnych dzielnic. Teraz jest wszystko wymieszane: owszem znalazlam interesujace mnie forum po przestawieniu na liste wg nazwy, ale nie widze w tym zadnego sensu. Ta uwaga dotyczy tez innych dzialow - w poprzedniej wersji to bylo spojne i logiczne, natomiast teraz wszystko jest wrzucone luzem (jedynie mozliwosc ustawienia wg nazwy lub aktywnosci), zadnych dzialow tematycznych itp. Jest to czasochlonne i niefunkcjonalne.
Prosze o odpowiedz, dlaczego wszystko jest wrzucone luzem - i poprosze o inne argumenty niz "trzeba sie przyzwyczaic"
Obserwuj wątek
    • maeve_binchy ps: 08.10.10, 14:16
      tak, wiem, ze po prawej stronie mozna sobie zawezic liste, ale nawet po wybraniu Warszawy mam jednoczesnie fora np.: mokotow, dla rodzicow, gazomozntaz costam, vitalpark, tak dla obwodnicy w warszawie itp.
    • princessofbabylon Re: nadal odstepy m-dzy watkami + funkcjonalnosc 09.10.10, 12:42
      Ja przywykłam to tych zmian, ale odstępy nadal mnie denerwują. Ja mam tak w firefoxie, a jak przeglądam w IE to jest ok. Nie wiem dlaczego to zależy od przeglądarki.
      • marrant Re: nadal odstepy m-dzy watkami + funkcjonalnosc 10.10.10, 00:50
        Screeny, która skórka, przeglądarka, system słać na forum@agora.pl
      • nessie-jp Re: nadal odstepy m-dzy watkami + funkcjonalnosc 10.10.10, 15:52
        princessofbabylon napisała:

> Ja przywykłam to tych zmian, ale odstępy nadal mnie denerwują. Ja mam tak w fir
        > efoxie, a jak przeglądam w IE to jest ok. Nie wiem dlaczego to zależy od przegl
        > ądarki.

Princess, może w Firefoksie nie wyczyściłaś bufora albo masz inną skórkę ustawioną? Ja używam tylko FF i jako żywo
    • zapijaczony_ryj monitor! 10.10.10, 11:47
      Zmień rozdzielczość monitora
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka