maeve_binchy
08.10.10, 14:12
czekalam juz dosc dlugo, ale nadal - LINUX - widze odstepy m-dzy watkami. To jest tak meczace, ze nie cche mi sie juz wchodzic na forum. Czy naprawdepoprawienie tego jest niemozliwe dla informatykow gazety?
Druga sprawa:
pomine to, ze nadal nie potrafie sie przyzwyczaic do nowego ukladu, bo byc moze to moja optyka jest przewrazliwiona, ale brak funkcjonalnosci jest sprawa obiektywna. Szukalam dzis forum "mokotów" - kiedys wchodzilo sie na regionalne -> Warszawa -> a z tego na fora poszczegolnych dzielnic. Teraz jest wszystko wymieszane: owszem znalazlam interesujace mnie forum po przestawieniu na liste wg nazwy, ale nie widze w tym zadnego sensu. Ta uwaga dotyczy tez innych dzialow - w poprzedniej wersji to bylo spojne i logiczne, natomiast teraz wszystko jest wrzucone luzem (jedynie mozliwosc ustawienia wg nazwy lub aktywnosci), zadnych dzialow tematycznych itp. Jest to czasochlonne i niefunkcjonalne.
Prosze o odpowiedz, dlaczego wszystko jest wrzucone luzem - i poprosze o inne argumenty niz "trzeba sie przyzwyczaic"