maitresse.d.un.francais 07.01.11, 16:55 jednym. Czy to na stałe, czy przewidziany jest jakiś rytuał okazywania przeze mnie skruchy? Link Zgłoś Obserwuj wątek
siwa Re: Bana mam na forum 07.01.11, 17:45 Jak jednym, to prywatnym. Pytasz tutaj, bo wierzysz w moje nadprzyrodzone umiejętności? Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais nie jest prywatne 07.01.11, 17:54 to jedno z forów eksperckich. Żadnego założyciela tam nie widać, nie podano również admina. Być może jest tajny ;-))))), więc nie tyle w nadprzyrodzone umiejętności, co w znajomość działania admińskich kulisów. Co do tych nadprzyrodzonych umiejętności - za złośliwości wobec userów macie premię czy serwujecie je nam gratis? Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: I podać pod jakim nickiem masz bana? :-) 07.01.11, 21:34 forum.gazeta.pl/forum/s,1162,120627015,120627015.html?rep=2 Link Zgłoś
giwi Re: I podać pod jakim nickiem masz bana? :-) 07.01.11, 22:26 Nie doczytałaś wszystkiego. :-) To jest forum eksperckie archiwalne. Archiwa są pozamykane. Nikt na takich forach nie może się dopisywać. Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais nie doczytałam, bo nigdzie tego nie napisano 07.01.11, 22:52 informacja pojawiła się dopiero teraz. Gdzie to miałam doczytać mianowicie? Forum DZIŚ lub WCZORAJ zostało zamknięte (zarchiwizowane), a ja otrzymywałam komunikat, że nie mogę pisać na forum, a nie, że jest ono archiwalne. To już mamy adminom czytać w myślach? Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais pomyłka, dopiero ZOSTAnie zarchiwizowane 07.01.11, 22:54 forum.gazeta.pl/forum/w,1162,120643061,120643061,Zapraszamy_na_aktywne_forum_Savoir_vivre.html Tniecie koszty? Niemniej dzięki za wyjaśnienie (plus jedna złośliwość, plus zarzut, że "nie doczytałam", chociaż nie było gdzie doczytać). Link Zgłoś
giwi Re: nie doczytałam, bo nigdzie tego nie napisano 08.01.11, 00:45 Ja u góry widzę tam napis: Gazeta.pl Forum Z archiwum ekspertów Savoir-vivre sąsiedzi nie sprzątają po psach :-) Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: nie doczytałam, bo nigdzie tego nie napisano 08.01.11, 17:15 giwi napisała: > Ja u góry widzę tam napis: Od kiedy go widzisz? Link Zgłoś
giwi Re: nie doczytałam, bo nigdzie tego nie napisano 08.01.11, 18:52 Od tego momentu, gdy pisałam poprzedni post. forum.gazeta.pl/forum/w,299,120652788,120666655,Re_I_podac_pod_jakim_nickiem_masz_bana_.html Wcześniej tam nie zaglądałam, bo nie było linku. Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: nie doczytałam, bo nigdzie tego nie napisano 08.01.11, 20:54 giwi napisała: > Od tego momentu, gdy pisałam poprzedni post. > <a href="forum.gazeta.pl/forum A fakt, wisi. Na samej górze, daleeeeko od nazwy forum. Widać żeby na gazecie się czegoś dowiedzieć o forum, trzeba obejrzeć CAŁĄ wyświetlaną stronę. Link Zgłoś
giwi Re: nie doczytałam, bo nigdzie tego nie napisano 08.01.11, 22:25 Nie całą ale dobrze jest się trochę rozejrzeć. Uszeregowanie ścieżki z linkami jest tuż nad nazwą forum. To podstawowa informacja, jak znaleźć dane forum w Katalogu. Link Zgłoś
wkkr hihiihihhihi :) 07.01.11, 23:25 Też jestem tam zabanowany... W sumie to mnie to nie dziwi :) Link Zgłoś
siwa Re: I podać pod jakim nickiem masz bana? :-) 10.01.11, 13:04 Forum zostało zamknięte i przeniesione do archiwum. Zanim zostało wyłączone, napisałam i przypięłam post z informacją i zmieniłam nagłówek. Przeoczyłaś. Link Zgłoś
siwa Re: nie jest prywatne 10.01.11, 13:06 maitresse.d.un.francais napisała: > Co do tych nadprzyrodzonych umiejętności - za złośliwości wobec userów macie pr > emię czy serwujecie je nam gratis? Wybierają nas z klucza, musimy odpowiednio przeprowadzać rytuały skruchy. Złośliwości są jego elementem. Link Zgłoś
wkkr Re: nie jest prywatne 11.01.11, 12:43 siwa napisała: > maitresse.d.un.francais napisała: > > > Co do tych nadprzyrodzonych umiejętności - za złośliwości wobec userów ma > cie pr > > emię czy serwujecie je nam gratis? > > Wybierają nas z klucza, musimy odpowiednio przeprowadzać rytuały skruchy. > Złośliwości są jego elementem. ========================================================= Wybierają tego kto w CV napisze że jego powołaniem jest trollhunting. Link Zgłoś
giwi Re: nie jest prywatne 11.01.11, 14:07 To cenna umiejętność, nie każdemu dana od Boga. Link Zgłoś
Gość: giwidzimisie Re: To cenna umiejętność, dana od Boga IP: 74.63.112.* 14.01.11, 09:50 Zaprawdę, powiadam ci - idź z reklamacją. Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Bana mam na forum 08.01.11, 21:01 Nareszcie sprawiedliwość dosięgła... Link Zgłoś