Dodaj do ulubionych

mam pytanie

21.02.11, 19:38
czy ze słynną tematyką forum kobieta byłyby zgodne wątki w rodzaju:

Jaki pies DLA KOBIETY?

Jakie łyżwy DLA KOBIETY?

Bo ciągle mnie wywalacie, więc chciałam się dostosować do wymogów tematycznych (nieznanych oficjalnie nikomu)

No i czy Droga Moderacja mogłaby nam udostępnić jakiś oficjalny spis dozwolonych tematów?
Obserwuj wątek
    • jan-w Re: mam pytanie 21.02.11, 19:43
      Moim zdaniem "Pies na łyżwach dla kobiety" byłby odpowiedni ;-)

Chociaż różnie bywa: www.humorpage.pl/obrazki/p/439_pies_na_rolkach_lize_lody_zakaz_znaki.jpg
      • yoma Re: mam pytanie 21.02.11, 20:21
        Ew. "kobieta na łyżwach schodzi na psy" :)
        • maitresse.d.un.francais Re: mam pytanie 21.02.11, 20:28
          "Łyżwy dla kobiet schodzą na psy"

"Kobiece łyżwiarstwo [cokolwiek to jest] schodzi na psy"

"Pies na lodowisku dla kobiet"

"Znana Celebrytka na lodowisku z psem"

"Pies pogryzł Yolę Rutowicz jadącą na łyżwach"

"Pies zjadł kobiecie łyżwy"

"Kobieta zjadła psa i poszła na łyżwy"

"Zaprzęgi psie kierowane przez kobiety - nowa konkurencja w łyżwiarstwie"

"Anna Rechnio schodzi na psy"

"Gwiazdy tańczą na lodzie do akompaniamentu wycia psów"

"Paris Hilton i jej chihuahua na łyżwach"
    • hummer Witaj 21.02.11, 23:18
      maitresse.d.un.francais napisała:

> czy ze słynną tematyką forum kobieta byłyby zgodne wątki w rodzaju:
      >
      >
      > Jaki pies DLA KOBIETY?
      >
      > Jakie łyżwy DLA KOBIETY?
      >
      > Bo ciągle mnie wywalacie, więc chciałam się dostosować do wymogów tematycznych
      > (nieznanych oficjalnie nikomu)
      >
      > No i czy Droga Moderacja mogłaby nam udostępnić jakiś oficjalny spis dozwolonyc
      > h tematów?

dawno Cię nie widziałem. :) Wróć na F28, proszę.
      • maitresse.d.un.francais a które to? 22.02.11, 17:40
    • marrant Re: mam pytanie 22.02.11, 16:49
      Temat był wałkowany.
      Siwa Wam zdaje się pisała, ze usuwane/przenoszone są:
      - wpisy tematycznie pasujące do dedykowanych forów
      - wpisy blogowe
      - flood wątkowy stosowany przez nudzących się użytkowników
      - spam, wulgaryzmy

Wpisy nawet luźno tyczące się tematyki kobiecej zostają. Zostają zwykle nawet Wasze co bardziej merytoryczne pogaduchy. Wątki zawierające problem(kobiecy) i prośbę o pomoc w jego rozwiązaniu także zostają.
      Jeżeli uważacie, że problem odkurzania rtęci odkurzaczem rzeczywiście nadaje się na forum "kobieta", to załóżcie wątek pt "Co głupiego zrobiłam dziś(bo mam waginę/ciałko Barra/piersi)"
      • maitresse.d.un.francais rozumiem, że wagina/piersi obowiązkowe? 22.02.11, 17:16
        czy reklamodawcy są starymi oblechami i jak zobaczą wątki odbiegające od stylistyki brazylijskiego serialu, to uciekną, bo uznają, że tu Prawdziwe Kobiety nie siedzą?
        • marrant Re: rozumiem, że wagina/piersi obowiązkowe? 22.02.11, 18:01
          Wątek pt "Co głupiego dziś zrobiłam" raczej z kobietami(mam nadzieję) by się nie wiązał - poza płcią autorki oczywiście.
          Rozumiem, że FK uważasz za forum tylko dla kobiet, na którym mogą pisać jedynie "Prawdziwe Kobiety", a w związku z tym wszystko co wyjdzie spod ich klawiatury jest "kobiece".

ematki nie są w żaden sposób zmuszane do pisania o dzieciach - piszą o życiu i problemach matek, żon i kobiet, o ich poglądach, poradach i wydarzeniach bieżących. Jakoś im się udaje obejść bez trzydziestu wątków pt "czy lubicie...", porad zakupowych z dodaną do tytułu frazą "dla emamy" czy "kawa była za gorąca - musiałam się wyżalić"

Forum (o dziwo) nie jest tylko dla tych, którzy najgłośniej krzyczą. Naprawdę byśmy chcieli utrzymać wartość merytoryczną jednego z naszych najlepszych forów.
          Nieśmiało proponuję zainwestować w jakość - nie w obawie o reklamodawców, a czytelników.

• maitresse.d.un.francais przepraszam, skąd te wycieczki osobiste? 22.02.11, 18:11
            I złośliwości?

To forum (o forum) jest DLA UŻYTKOWNIKÓW, więc czemu pisanie na nim nazywasz "najgłośniejszym krzyczeniem"?

Że niby dla nas, ale kto tu pisze, jest be?
            • marrant Re: przepraszam, skąd te wycieczki osobiste? 22.02.11, 18:21
              W ciągu ostatnich dni powstało parę wątków o tej tematyce. Tutaj i na samym forum. Siwa naprawdę już to wszystko tłumaczyła. Jeżeli uważasz, że jakiś wątek został usunięty niesłusznie - forum@agora.pl
              To nie są złośliwości.
              Forum ematka ma własną społeczność - tak jak i forum kobieta. Naprawdę staramy się w nią ingerować jak najmniej.
              Obawiam się, że w dzisiejszych czasach matkami mogą zostać jedynie kobiety i tematyka tego typu wątków nie kłóci się z forum.
              • maitresse.d.un.francais Re: przepraszam, skąd te wycieczki osobiste? 22.02.11, 18:32

> Obawiam się, że w dzisiejszych czasach matkami mogą zostać jedynie kobiety

za te złośliwości wam płacą dodatkowo?

• miss.yossarian Re: przepraszam, skąd te wycieczki osobiste? 22.02.11, 20:22
                marrant napisała:

> W ciągu ostatnich dni powstało parę wątków o tej tematyce. Tutaj i na samym for
                > um.

Czy pojawiła się u was jakaś refleksja w związku z tym?

> Siwa naprawdę już to wszystko tłumaczyła. Jeżeli uważasz, że jakiś wątek zo
                > stał usunięty niesłusznie - forum@agora.pl

:)) tak, wiemy "post nie na temat", nie wiemy tylko jaki temat..

> To nie są złośliwości.
                > Forum ematka ma własną społeczność - tak jak i forum kobieta. Naprawdę staramy
                > się w nią ingerować jak najmniej.
                > Obawiam się, że w dzisiejszych czasach matkami mogą zostać jedynie kobiety i te
                > matyka tego typu wątków nie kłóci się z forum.

A my staramy się zrozumieć o co chodzi z nagłym nasileniem administrowania bez wyczucia (to też słowa siwej). Jak widać na FoF i FoM nasze starania są równie skuteczne jak wasze. Powielanie wymówek, że piszemy nie na temat jest niskie, bo umówmy się - każdy wątek lepiej pasuje do innego forum: Zdrada, Społeczeństwo, Religie, Zdrowie itd. Po co trzymać takie forum, skoro nie wiecie o czym ma być?
                Teraz oczywiście macie ułatwioną robotę, bo wkurzeni użytkownicy się buntują i nie macie innego wyjścia niż kasowanie kolejnych floodowych wątków. Tylko że to się tak samo nie porobiło, wycinanie losowych wątków i udawanie że <to nie my> obarczone jest takim właśnie ryzykiem.

Może powiedzcie otwarcie że chodzi o przewietrzenie i nie chcecie już starych zgredów? Zrobi się raban i powstanie "protest FK nr 3": same plusy: nowe forum, więcej odsłon, nowe TWA, chwila spokoju, nowi-starzy użytkownicy którym cichaczem się pobanuje, raban, Protest 4, itd?
          • maitresse.d.un.francais Re: rozumiem, że wagina/piersi obowiązkowe? 22.02.11, 18:12

>
            > ematki nie są w żaden sposób zmuszane do pisania o dzieciach - piszą o życiu i
            > problemach matek, żon i kobiet\

i te ostatnie ( o problemach kobiet) NIE są przenoszone na FK?
            • siwa Re: rozumiem, że wagina/piersi obowiązkowe? 23.02.11, 09:57
              Forum emama to jest właśnie forum do pogaduch.
              Forum Kobieta nie. Tematyka Kobiety jest dramatycznie szeroka, ale prywatne pogaduchy, bez śladu wartości uniwersalnej dla przeciętnego usera, będą przenoszone, niezależnie ile wątków na ten temat założysz.
              • maitresse.d.un.francais Re: rozumiem, że wagina/piersi obowiązkowe? 23.02.11, 15:56
                siwa napisała:

> Forum emama to jest właśnie forum do pogaduch.
                > Forum Kobieta nie.

A czemu taki podział?

Tematyka Kobiety jest dramatycznie szeroka

ale łyżwy się w niej nie mieszczą? ani dziewiarstwo?
              • eat.clitoristwood Re: rozumiem, że wagina/piersi obowiązkowe? 25.02.11, 20:29
                siwa napisała:
                >(...) prywatne pogaduchy, bez śladu wartości uniwersalnej dla przeciętnego usera,
                > będą przenoszone, niezależnie ile wątków na ten temat założysz.

Powodzenia życzę, w tresowaniu forum "dyskusyjnego".
                Byleście się tylko nie obudziły w ścieku podobnym Forum Kraj. Tam się właśnie "dyskutuje" o wartościach. ;P
      • ursyda Re: mam pytanie 25.02.11, 22:27
        guano prawda
        przykłady
        wątek dla smutnych kobiet:
        forum.gazeta.pl/forum/w,1193,122586887,122586887,Tym_ktorym_smutno.html
        wątek z prośbą o pomoc - kobieta prosi
        forum.gazeta.pl/forum/w,1193,122527650,122527650,POMOCY.html
    • funny_game Re: mam pytanie 25.02.11, 22:32
      Yyyyy :)
      Nie mam nic do Siwej, Rudej i Bląd.
      Ale o co chodzi z tym OSTATECZNYM argumentem pod tytułem: Siwa już wam pisała, Siwa już wam tłumaczyła, Siwa już wam i już?
      • miss.yossarian Re: mam pytanie 26.02.11, 13:17
        funny_game napisała:

> Yyyyy :)
        > Nie mam nic do Siwej, Rudej i Bląd.
        > Ale o co chodzi z tym OSTATECZNYM argumentem pod tytułem: Siwa już wam pisała,
        > Siwa już wam tłumaczyła, Siwa już wam i już?
        >

siwa dąży do nieskończoności - to chyba wystarczy. poza tym, jest początkiem i końcem for gazetowych. złośliwi twierdzą, że częściej końcem
        • funny_game Re: mam pytanie 26.02.11, 14:24
          Ale ja naprawdę nic nie mam do Siwej.

Raczej chodzi mi o takie coś:
          - Dlaczego woda leci z kranu w dół, a nie do góry?
          - Już na fizyce do klasy trzeciej się tego uczyłaś.

I to ma wystarczyć za odpowiedź, że skoro już się o tym mówiło, to koniec tematu.
          I nieważne, że odpowiedź mogła być np. nie na temat, bez sensu, albo jakakolwiek, ale nie wystarczająca.
          • eat.clitoristwood Re: mam pytanie 26.02.11, 17:42
            funny_game napisała:
            > Ale ja naprawdę nic nie mam do Siwej.

Takoż i ja.
            Wydaje się dziewczyna między młotem a kowadłem.
            Tu jej każą tresować a tam na nią warczą.
            Nie zazdraszczam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka