Dodaj do ulubionych

edycja wątku

16.11.11, 19:04
Czy może być edycja np wątku, chodzi o literówki lub małe zmianki we wątku ??
Obserwuj wątek
    • giwi Re: edycja wątku 16.11.11, 19:14
      Już o to pytałes i dostałes odpowiedź
      forum.gazeta.pl/forum/w,299,130043271,130053669,Re_komentarze.html
      Nie zaśmiecaj forum. Trenuj pamięć, na starośc ci sie odwdzięczy.
      • 1u Re: edycja wątku 16.11.11, 19:17
        ale tam była mowa o komentarzach nie o wątkach na forum
        • giwi Re: edycja wątku 16.11.11, 19:38
          Odnosi się i do forum. Jest o tym gdzieś już.
          • 1u Re: edycja wątku 16.11.11, 19:42
            aha
          • 1u Re: edycja wątku 16.11.11, 19:43
            ale można i tu odpowiedzieć przecież
            • gazeta_mi_placi Re: edycja wątku 16.11.11, 22:38
              Popieram, przynajmniej dzięki temu FoF się kręci i nie jest martwe!
              • 1u Re: edycja wątku 17.11.11, 09:16
                właśnie dzięki takim zmianom to forum ulepszymy nie
                • gazeta_mi_placi Re: edycja wątku 17.11.11, 14:36
                  Oczywiście, w końcu forum jest dla nas - użytkowników, a nie my dla forum.
                  • 1u Re: edycja wątku 17.11.11, 15:09
                    a jest tutaj forum o pomysłach innych użytkowników ?
                    • gazeta_mi_placi Re: edycja wątku 17.11.11, 16:10
                      To jest właśnie to forum.
                      • 1u Re: edycja wątku 17.11.11, 16:26
                        aha, nie wiedziałem
                      • 1u Re: edycja wątku 17.11.11, 16:26
                        czy ja wiem czy akurat to forum do tego pasuje
                        • gazeta_mi_placi Re: edycja wątku 17.11.11, 21:26
                          To może inne forum, ale to też pasuje.
                          • 1u Re: edycja wątku 17.11.11, 21:50
                            a ja bym dodał forum "pomysły" czy coś takiego
                            • gazeta_mi_placi Re: edycja wątku 17.11.11, 23:05
                              Możesz oczywiście także założyć swoje własne prywatne forum pt. "Pomysły".
                              • 1u Re: edycja wątku 18.11.11, 09:43
                                szkoda że nie może to być forum ogólne
                                • beata_ Re: edycja wątku 18.11.11, 18:15
                                  Ale może być ogólnodostępne - czyli otwarte, to znaczy każdy może czytać i pisać na nim
                                  • 1u Re: edycja wątku 18.11.11, 18:51
                                    możesz coś ulepszą na święta lub od nowego roku
                                    • gazeta_mi_placi Re: edycja wątku 18.11.11, 19:05
                                      Albo na Andrzejki.
                                      • 1u Re: edycja wątku 18.11.11, 19:09
                                        czemu na Andrzejki ?
                                        • gazeta_mi_placi Re: edycja wątku 18.11.11, 20:36
                                          A czemu nie?
                                          • 1u Re: edycja wątku 18.11.11, 20:44
                                            wątpię w to
                                          • 1u Re: edycja wątku 18.11.11, 20:45
                                            a czemu nick nieraz jest oznaczony na niebiesko ?
                                            • gazeta_mi_placi Re: edycja wątku 18.11.11, 21:06
                                              Na niebiesko oznaczone są wypowiedzi zgodne z tym co odpowiedziałaby moderacja.
                                              Taki niebieski ptaszek.
                                              A przypomniało mi się powiedzonko: każdy ptaszek ma swój daszek.
                                              Dalej coś było, ale nie pamiętam co.
                                              • 1u Re: edycja wątku 18.11.11, 21:10
                                                a w związku z wątkiem to może powinni ulepszyć to forum
                                                • gazeta_mi_placi Re: edycja wątku 18.11.11, 22:14
                                                  Może powinni i kto wie może to zrobią.
                                                  • 1u Re: edycja wątku 18.11.11, 22:15
                                                    przez ten niebieski kolor to ja myślałem że jesteś adminem gazeta.pl
                                                  • Gość: = boski watek :)) IP: 178.73.48.* 19.11.11, 10:15
                                                  • 1u Re: boski watek :)) 19.11.11, 11:16
                                                    co takiego ?
                                                  • gazeta_mi_placi Re: edycja wątku 19.11.11, 16:06
                                                    Oj, niestety:-( Taki ptaszek może dostać każdy jeden forumowicz jeżeli odpowie na dany temat na tym forum zgodnie z tym co by odpisałaby sama moderacja.
                                                    Zaś moderacja ma hmmm...
                                                    Czerwony ptaszek (proszę bez skojarzeń).
                                                    Czyli:

Niebieski ptaszek - może mieć każdy jeden dowolny forumowicz nie będący moderatorem, ale odpowiadający na dane pytanie zgodnie z tym co by odpisał moderator,
                                                    Czerwony ptaszek - moderatorzy.
                                                    O!
                                                    Przypomniałam sobie dalszy ciąg przysłowia : Każdy ptaszek ma swój daszek, im większy daszek tym mniejszy ptaszek.
                                                    Ale to tak OT :-)
                                                  • 1u Re: edycja wątku 19.11.11, 16:11
                                                    a ja myślałem że niebieski też należy do adminów
                                                  • gazeta_mi_placi Re: edycja wątku 19.11.11, 17:19
                                                    Zatem myliłeś się.
                                                    Ty też możesz dostać niebieski daszek to jest ptaszek jeżeli komuś innemu prawidłowo odpowiesz.
                                                  • 1u Re: edycja wątku 19.11.11, 17:25
                                                    tak to byś był adminem
                                                  • Gość: = Re: edycja wątku IP: 178.73.48.* 25.11.11, 21:48
                                                    gazeta_mi_placi napisała:

> Niebieski ptaszek - może mieć każdy jeden dowolny forumowicz nie będący moderat
                                                    > orem

nieprawda

, ale odpowiadający na dane pytanie zgodnie z tym co by odpisał moderator,

nieprawda

> Czerwony ptaszek - moderatorzy.

nieprawda
                                                  • 1u Re: edycja wątku 25.11.11, 22:44
                                                    ale taka edycja postu powinna być
      • 1u Re: edycja wątku 25.11.11, 19:06
        a czy będzie taka możliwość ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka