Dodaj do ulubionych

Kiedy bbcode na forach prywatnych

IP: *.ennet.pl 20.01.12, 19:55
Uprzejmie zapytuję, kiedy będzie bbcode na forach prywatnych. Byłoby to z większym pożytkiem dla ludzkości niż dodawanie you tuba do kilku forów, w których i tak dyskutuje sie o pierdołkach. Prosze o odpowiedź wszystkich zorientowanych z wyjątkiem Giwi.
Obserwuj wątek
    • giwi Re: Kiedy bbcode na forach prywatnych 20.01.12, 20:35
      BBcode jest na forach prywatnych od kilku lat. Dziwne, że nie zauwazyłeś. Jesli na jakims go nie ma to znaczy, że załozyciel nie chce włączyc.
      forum.gazeta.pl/forum/w,299,84959023,84959023,BBCode_i_emotikony.html
      • Gość: zły forumowicz Re: Kiedy bbcode na forach prywatnych IP: *.ennet.pl 21.01.12, 09:24
        No to widocznie jak wchodziłem na takie fora, na których to było powyłączane.

A poza tym wiedziałem, że jak napiszę, że masz nie odpowiadać, to odpowiesz najpóźniej w ciągu 30 minut :)))
    • wariant_b Re: Kiedy bbcode na forach prywatnych 20.01.12, 23:15
      Totalnym idiotyzmem jest dawanie użytkownikom forum różnych suwaczków,
      buziaczków i animowanych sygnaturek. Zdurnieć od oczopląsu potem można.
      Każdy rozsądny właściciel forum wyłącza to g..no.
      • marrant Re: Kiedy bbcode na forach prywatnych 21.01.12, 07:16
        Forum prywatne jest na tyle autonomiczne, że właściciel może włączyć BBcode i wycinac np wszystkie posty zawierające suwaczki.
    • Gość: dobry forumowicz Re: Kiedy bbcode na forach prywatnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 11:06
      Nie lepiej zapytać pod nickiem Wkkr?
    • zbyfauch Re: Kiedy bbcode na forach prywatnych 21.01.12, 11:31
      A u mnie w pustelni barbecue co prawda działa ale to nowe wideo muszę wpisywać "na piechotę".
      • zbyfauch Działa 24.01.12, 11:41
        Jakby co, dziękuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka