Dodaj do ulubionych

Gadzina na forum

25.01.12, 09:41
Kazde forum ma swojego frustrata, ktory nic nowego nie wnosi do dyskusji oprocz przeklenstw - ebac- swoich placzy nad niezdolnosca do pelnego orgazmu i belkotem pijaczka, ktory spedzil noc na chlaniu.

Wiem, ze zycie w ogolnosci, a forum w szczegolnosci, sa dalekie od perfekcji, ale czy nie mozna by w jakis sposob takich frustratow sie pozbyc?

PF
Obserwuj wątek
    • marrant Re: Gadzina na forum 25.01.12, 11:31
      Aquanet bardzo długo walczył o wolność od stałej moderacji i ją sobie wywalczył. Jeżeli jakieś posty naruszają regulamin, to proszę je zgłaszać dyżurnym, ale jeżeli komuś nie odpowiada po prostu poziom dyskusji i współforumowicze forum nr 13, to proponowałabym jednak zmienić forum na takie, które akceptuje netykietę i ma stałego AESa.
      • wkkr Re: Gadzina na forum 25.01.12, 13:24
        marrant napisała:

> Aquanet bardzo długo walczył o wolność od stałej moderacji i ją sobie wywalczył.
        ========
        A co wspólnego ma nieodpowiedzialne zachowanie jednego trolla z wolnością na forum?
        Po zgłoszeniu możecie takiego agresywnego gościa załatwić.
        A marudnemu naprawdę się pogorszyło.
        ========
        Jeżeli jakieś posty naruszają regulamin, to proszę je zgłaszać dyżurnym, ale
        > jeżeli komuś nie odpowiada po prostu poziom dyskusji i współforumowicze forum n
        > r 13, to proponowałabym jednak zmienić forum na takie, które akceptuje netykiet
        > ę i ma stałego AESa.
        ========
        W przypadku marudnego nie mam mowy o poziomie dyskusji.
        PS
        Oj widze że Aqua bardzo boli administrację. Marrant czy mógłbyś powstrzymać się od złośliwości? Twoje zachowanie może zostać odebrane jak o brak szacunku dla klientów twojego pracodawcy.
        • giwi Re: Gadzina na forum 25.01.12, 14:08
          . Marrant czy mógłbyś powstrzymać się
          > od złośliwości? Twoje zachowanie może zostać odebrane jak o brak szacunku dla
          > klientów twojego pracodawcy.

Oj, bo umrę ze śmiechu. Ty tak na poważnie piszesz? Zawsze możesz zawołać : "Siwa, wróć" :D
          • Gość: nieplaczeposiwej Re: Gadzina na forum IP: *.twcny.res.rr.com 30.01.12, 14:50
            "Oj, bo umrę ze śmiechu. Ty tak na poważnie piszesz? Zawsze możesz zawołać : "Siwa, wróć" :D"

No tak jak juz wykonczyla kazde forum to nareszcie splynela, a co do marudnego to przeciez latami byl waszym pupilkiem, rozwalajacym na zyczenie kazde forum i kazdego kto sie waszym totumfackim nie klanial..az sie wzial i zbzikowal:)
            Hehe pozdrowienia z oddali dla uzaleznionych od gazetki i jego Fspanialego szefa

• wersja_robocza Re: Gadzina na forum 25.01.12, 17:39
          O nie mogę. To jakiś żart. :D
    • g-48 Re: Gadzina na forum 25.01.12, 18:50
      Wiem, ze zycie w ogolnosci, a forum w szczegolnosci, sa dalekie od perfekcji, a
      > le czy nie mozna by w jakis sposob takich frustratow sie pozbyc?
      Tego sie po tobie nie spodziewalem !
      Mauruder.eu tworzy wspanala trojke z Wikulcem i matolkiem ale jezeli bysmy byli zgodni w pogladach to nie byloby dyskusji.
      Nie podoba ci sie ten gosc wygas go i bedziesz go widzial tylko jak bedziesz niezalogowany.
      • polski_francuz Nie da rady wygasic 25.01.12, 20:10
        on ma ciagle nowe nicki.

PF
        • g-48 Re: Nie da rady wygasic 25.01.12, 22:55
          on ma ciagle nowe nicki.
          Nie zauwazylem. Mozesz zdradzic ? Ja go tez nie lubie i bawi mnie jak kupa ida na mnie biednego jedynego bo im szyki psuje.
          • polski_francuz Koncowki 26.01.12, 07:37
            nickow sie ciagle zmieniaja.

PF
            • g-48 Re: Koncowki 26.01.12, 09:55
              nickow sie ciagle zmieniaja.
              To fakt! ale myslalem ze wplyw na to maja cenzorzy. Ten pierwszy raz ta koncowka .eu
              myslalem ze zmienil sobie bo przetlumaczylem sobie ten tytul jako eunuch co w dzisiejszych czasach jest z pewnoscia powodem do dumy jak gej czy lesbijka a nawet pedofil , no moze sie mylilem?!
              • corndelia Re: Koncowki 26.01.12, 19:24
                przetłumaczył sobie ...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka