mrb4 15.06.04, 09:25 iż wczorajsze skasowanie mojego wątku na FoF oznacza, że podczas ciszy wyborczej nie można na tym forum dyskutować o wyborach? Link Zgłoś Obserwuj wątek
wedrowiec2 Re: Domyślam się 15.06.04, 09:28 Twój wątek powędrował na Forum o Moderacji forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=13370939 Link Zgłoś
basia Re: Domyślam się 15.06.04, 09:37 Wędrowcze, a Ty gdzie urzędujesz aesowo? Ps.byłoby miło jakbyś się też ujawnił(?) Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Domyślam się 15.06.04, 10:20 Nie jestem AS(em). Jestem zwykłą użytkowniczką forumową:(((( Spędzam dużo czasu przy komputerze, a gdy nie mogę patrzeć na zawodowe teksty i tabelki, to wędruję na Forum. Czasami mam wrażenie, że jest odwrotnie:) Najczęściej bywam tutaj: 40+ Czy może Forum o Forum jest zwyczajowo tylko dla ASów? Jeśli tak, to wezmę swój tłumoczek z sukienkami i powędruję dalej;) Link Zgłoś
basia Re: Domyślam się 15.06.04, 10:48 > Czy może Forum o Forum jest zwyczajowo tylko dla ASów? Jeśli tak, to wezmę swój > > tłumoczek z sukienkami i powędruję dalej;) niebieskich masz już sporo(sukienek) ;) Myślę, że administracja, chętnie ci jeszcze parę dorzuci, żebyś zostala. Ps. nie ma co się na smutno emotikonować, że jest się zwykłym użytkownikiem. zwykły=wolny ;) Link Zgłoś
mrb4 Re: Domyślam się 15.06.04, 09:44 No to nasi nadadmini naprawdę mnie zaskoczyli! Dzięki za wiadomość, bo już myślałem, że spotkał mnie wreszcie zaszczyt skasowania mojego wątku (a chociaż na forum GW obecny jestem od dawna - aktywnie od początku 2002 roku, a jako czytelnik od listopada 2001 - to nigdy dotąd nie przytrafiło mi się skasowanie założonego przeze mnie wątku). P.S. Ale odpowiedzi na moje pytanie i tak nie otrzymałem. Link Zgłoś
jaa_ga Re: Domyślam się 15.06.04, 13:11 Tutaj, na forach, nie obowiązywała cisza wyborcza:) Ordynacja Wyborcza nie zakazuje, więc wszystko co niezakazane - jest dozwolone:) Link Zgłoś