wkkr 18.07.12, 18:49 Czy to prawda? Czy produkt który oferujecie to "szwajcarski ser"? PS Poważnie rozważam zmianę dostawcy poczty. forum.gazeta.pl/forum/w,103528,137538230,137538230,Koelscher_vel_Peter_Novak.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
jureek Re: Co wy na to drogie admiństwo? 18.07.12, 19:24 wkkr napisał: > Czy to prawda? Czy produkt który oferujecie to "szwajcarski ser"? Oj, przestań, przecież w tym nie ma żadnych konkretów, tylko przechwałki osoby, która od zawsze się przechwalała. Jura Link Zgłoś
bartoszcze Re: Co wy na to drogie admiństwo? 18.07.12, 19:32 forum.gazeta.pl/forum/w,299,137470789,137512245,Re_Czy_nasze_konta_na_gazeta_pl_sa_bezpieczne_.html forum.gazeta.pl/forum/w,299,137480167,137490705,Re_Watki_z_prywatnego_forum_na_oslej_lawce_.html I nie zapominaj, że Agora nie jest dostawcą poczty, w każdym razie nie zmieniaj na Google:-) Link Zgłoś
Gość: Forumowicz Re: Co wy na to drogie admiństwo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.12, 19:42 Ja mam pocztę w Linuxie i żaden hacker nic mi nie zrobi. Link Zgłoś
wkkr Agora pełni rolę pośrednika i to z 19.07.12, 08:59 Agorą a nie z googlami umowę zawieramy. Poza tym w części dotyczącej forum konto agora jest jak najbardziej dostarczycielem usługi. Link Zgłoś
bartoszcze Re: Agora pełni rolę pośrednika i to z 19.07.12, 12:09 Napisałeś, że rozważasz zmianę dostawcy poczty, więc Ci napisałem o dostawie poczty:-) Link Zgłoś
giwi Re: Co wy na to drogie admiństwo? 18.07.12, 21:53 Abstrakt, nie bądź taki naiwny i histeryczny. Gdyby ten złodziej cudzego konta miał jakies możliwości, to przecież by na forum wlazł ponownie i sam zamieścił ten żałosny list, zamiast szukac listonosza.. Ma zablokowane konto i udaje, że coś może i potrafi. Teraz czyta wszystkie posty i cieszy się, że namieszał. Takie osoby się ignoruje zamiast robić reklamę. Link Zgłoś
matta.hari Re: Co wy na to drogie admiństwo? 19.07.12, 06:24 Jestem innego zdania. To było perfekcyjnie przemyślane. Gdyby "wlazł na forum", zostałby w szybkich abcugach wycięty i pies z kulawą nogą by to przeczytał. Dał pretekst, by z niego poszydzić, z czego skwapliwie skorzystano nie zastanawiając się zbytnio a w efekcie przemycił tekst dla ogółu, który to tekst wstrząsnął niektórymi...:) Tak właśnie myślę pani Giwi. W dodatku, w sezonie ogórkowym? Takie criminal story? Link Zgłoś
giwi Re: Co wy na to drogie admiństwo? 19.07.12, 12:04 Jestem na forum od samego początku i niejedno już widziałam. Jedynym sposobem na rozmaitych dziwaków forumowych i świrów jest ignorowanie. Dla nich jedynym światem, gdzie moga zaistnieć i leczyc swoje kompleksy, jest net. Nie musimy byc lekarzami od wszystkiego. Nikt nam za to nie płaci, a sami możemy dodatkowo nabawić się wrzodów żołądka :-) Link Zgłoś
Gość: = Re: Co wy na to drogie admiństwo? IP: *.aster.pl 20.07.12, 12:45 Widać, że kolega wkkr ma chyba względy i nie lokuje się w gronie "troli", co zwyczajowo zwykło się tu uprawiać :)) Drugą sprawą jest "dziwaczność". Śmiem twierdzić, że niektórzy są całkowicie przeciwnego zdania. Dla nich dziwacy to, np. tacy, którzy od lat przesiadują na forum :)) W kwestii kompleksów, to każdy leczy swoje jak może i umie. Ważny jest fakt samego leczenia, bo można przecież tkwić w marazmie i zwyczajnie gnuśnieć, prawda ? Link Zgłoś
wkkr giwi 19.07.12, 09:02 beztroskie podejście administracji w sprawie tak poważnego zdarzenia jak włamanie do skrzynki pocztowej zdumiewa mnie. Link Zgłoś
patriarcha Re: Co wy na to drogie admiństwo? 19.07.12, 09:49 "Poważnie rozważam zmianę dostawcy poczty" przemyśl tą decyzję bo powrotu nie będzie a Gazeta.pl jest jedyna i nie powtarzalna Link Zgłoś
patriarcha Re: Co wy na to drogie admiństwo? 19.07.12, 11:05 też mi się wydawało że to jakieś plotki czy coś w tym rodzaju Link Zgłoś
wkkr facio 20.07.12, 06:54 najpierw się przechwalał tym że przejrzał czyjąś skrzynkę i że może przejrzeć każdą inną. Wyśmialiśmy go. No to on przejął konto założycielki forum i pokazał że to możliwe. To nie są plotki. To się zdarzyło na prawde. Link Zgłoś
giwi Re: facio 20.07.12, 11:17 Owszem, zdarzyło się, ale albo nie przeczytałeś tego postu albo znów czegos nie zrozumiałes. forum.gazeta.pl/forum/w,103528,137514362,137515239,Re_Hello_again_Queen_Mary2.html Link Zgłoś
Gość: = Re: facio IP: *.aster.pl 20.07.12, 12:49 Odnosi się wrażenie, że wszystko zawsze rozumiesz :] Link Zgłoś